Teret@n@

1. Ja nisam testirao nikad namenski baš maksove. Cenim mrtvo oko 115, možda 120; overhed 55, benč 70/75 (obično radim sa bučicama, zapostavio sam ravni), a čučanj nemam predstavu jer uvek gledam da radim sa više ponavljanja.

2. Шоми
    немогуће скочко 70 чучањ са 100 и кусур кила... јбт ја са својих 75/80 радим чучањ 80кг, 2 пута по 5 понављања

Имењаче заборавио си да је ово сајт љутог троловања.

3. Ovu Aleksandru neko slagao

4. Meni je ona prepička. Valjalo bi probati takvo nešto u životu.

5. Daj beži sa 18 godina ima facu ko desna ruka vođe narko kartela, imao bih traume

6. јбг нисам испратио све за љуто троловање, само сам видео цифре лоло
    а и мислио сам да на неким темама попут ове и клаџе сем обичне и очигледне спрдње нема љутог троловања

7. Benč - 155
    Squat - 150
    Deadlift - 190
    Overhead - 100

8. чучањ те стижем до пролећа (а то без икаквог генералног циља и плана да набацим масу или неког програма) ту сам БРУТАЛА
    ћао позз

9. Kad ga budeš radio sa ovom kilažom a lateralnih ligamenata bez - bićeš brutala ćao pozz

10. имаш минимум 30 кила више, нека то анулира причу са лигаментима

поуу

11. Шоми
    немогуће скочко 70 чучањ са 100 и кусур кила... јбт ја са својих 75/80 радим чучањ 80кг, 2 пута по 5 понављања

Ја сам мислио да је ово троловање лоло.

Са колико Лери радиш чучањ кад идеш на доста понављања? Ту би ја ипак гурао нижа понављања, на мртво не идем преко 3 да јебе рак рака.

12. имаш минимум 30 кила више, нека то анулира причу са лигаментима

поуу

Možda i nemam

ćao zdravo

13. а што је лаки троловање?

14. Са колико Лери радиш чучањ кад идеш на доста понављања?

60 uglavnom

15. Па шта знам, то ти је тежина тела у две серије са по 5 понављања, и да је АТГ са савршеном формом, мало је, поготово ако си спортиста. Чак и ако те не занима то и не форсираш.

16. лоло лаки, нису само 2 серије него су то 2 последње од 5... пре сконтања љутог троловања скочка, био сам у фазону ако ја могу на крају уморан да издржим како ти радиш макс толико? иначе пун, дубок и правилан чучањ и форма, понављана и увежбавана много пута уз гуруа а богами и снимана па прегледавана и анализирана на лицу места (одлична фора да видиш шта и како радиш а затим и брисање кад се заврши тренинг, ПОЗИРАЊЕ И КАЧЕЊЕ НА ФЕЈС СТОП)
    не да не форсирам, него сам можда пешес пута заживота одрадио чучањ у џиму, и то у последњих пар месеци. калио сам се у паклу татамија, чучњеви па спринт са тешкашима на лађима затим хиљаде и хиљаде - чучањ па хај кик са оптерећењем, док млечна киселина не прогори мишиће и крене да се цеди низ бутине ко вода по комшијиним зидовима кад се поплави стан изнад.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.