Teret@n@

1. istina je, sprdali smo se prije po godine na tu temu ja i onaj sto ga ti znas da isto trenira.

shomi, drš se ti kurca ka i do sad, ima vise proteina.

2. Radi li neko prednje čučnjeve sa tegovima? U koliko serija, sa koliko ponavljanja radite, neki savet i to?

3. Ја радим понекад... Па ка и све вјежбе што се раде...
    Обично га радим после задњег чучња, ту радим како ми одговара, онда смањим килажу и урадим по неких 8-10 понављања можда...

Нема какви савјет, само пази да ти не па'не тег :)

4. Ako ne možeš da ga izbalansiraš radi na smit mašini, iako je za pičke.

5. Ја не могу да се замислим да радим предњи или задњи на смитију...

Ја га радим као део загревања, и на крају пар серија и један ол аут сет. Ал ја сам луд, понекад ми жао оних људи који су мислили да раде нешто у скуат реку, јер чекање није опција.

6. Ni meni nije zgodno, ali znam ljude kojima odgovara.

7. Мени одговара након чучња, баш онако осјетим да фино погађа....
    Али ја немам проблем са тим скуот реком јер заузмем ону справу што има вратило, разбој и за трбушњаке, дигнем тег на њу и боли ме патка, нека сачекају, ионако им је исти курац што год да раде...

8. Nisam takao tegova mjesec dana i mnogo mi je dobro.

9. Понекад завидим људима који не тренирају, али стварно.

10. Treba da se preselim u Bg. Biće smor kad krenem u neku fensi teretanu a ono sve nabildovani pederi i blajhane kučke. Moram naći neki ćumez za 500 din mesečno, ako me usere sreća. Ne osećam se komotno u čistoći i pederluku.

11. Mislis 500 din trodnevni trening, verovatno si ovo mesecno pogresno ukucao ako je u pitanju Bg :)

12. Meni je mesec 900 dinara, BG. :)

13. Brate ima ćumeza, može da se nađe za male pare, ceo mesec, radiš koliko hoćeš. Samo što je to fazon negde na padinama Čukarice ili u podzemlju Konjarnika. Gde si ti našao Leri?

14. Meni godinu dana 60e , uhvatio akciju pri otvaranju nove teretane u naselju :) .
    Raspitam se posle, jedini ja uplatio god dana, a teretana jedna od jacih u gradu

15. Murbi ti bese iz Nisa ? Koja je to teretana, 2M ?
    edit:Ipak nije 2M verovatno, ona otvorena pre 100god :d

16. Meni godinu dana 60e , uhvatio akciju pri otvaranju nove teretane u naselju :) .
    Raspitam se posle, jedini ja uplatio god dana, a teretana jedna od jacih u gradu

Пф, у какав ја ћумез тренинрам за 120 еура годишње....

17. http://workout.ba/wp-content/uploads/wppa/186.jpg

Tuj sam :) .

Nis

I da se pofalim, danas sam odneo muziku koja ce se u narednom periodu pustati u teretani, uglavnom tech-house, idemo Niiiiiiis

18. Иха, виђи му теретану, знаш ли ти што је ова за моју? Голдс џим....

Код мене је стање овакво:

Вратило криво
    Справа за леђа крива
    Справа за груди крива
    Справа за рамена крива
    Наслон справе за бицепс крив
    Скотова клупа крива
    Обије равне шипке криве
    Клупа једна што може да се помјера крива

Вјероватно има још нешто него ај'....

19. Hahaha koji fegeti ladno stavili OBLAKE po teretani!

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.