Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Нема, нема... Не можеш да кажеш Е БАШ ЋУ ТУ ДА СМРШАМ и да има нешто посебно за баш тај дио... Кад мршаш, мршаш свуђе... Генетски неђе се сало мање купи, неђе више, исто тако га неђе брже губиш, а неђе спорије, обично је то тај доњи стомак....
Дакле исхрана :)
kontam da je ovo xy puta prezvakana tema, al da pitam...
dakle, kreatin monohidrat?
da ili ne?
u teretanu idem od proslog januara... bilo je tu prekida, vecih i manjih, razne obaveze i visa sila, jbg...
od septembra idem bez ijednog prekida - trudim se da uskladim obaveze i odvojim sat-dva dnevno za teretanu
da me ne shvatite pogresno, imam 1-2 dana za odmor u toku nedelje
i citam po netu svasta, mnogi izvori su kontradiktorni, pa me zato interesuje misljenje ljudi sa ove teme
konkretno planirao sam ovo :
http://www.pansport.rs/Kreatin/Kreatin-fosfat-/-monohidrat/SN100-Creatine-Monohydrate-100-pure.html
Radi šta oćeš al nikad pajdo
i da se nadovezem na moje pitanje od gore
ako bih uzeo kreatin...
koji od ovih duzmem? monohidrat, etil ester...?
http://i.imgur.com/OmnduAr.pngradim po uputstvu sa kutije, ako tamo pise da ispostujem fazu punjenja, onda to i radim? bez obzira sto mnogi danas osporavaju fazu punjenja? ili da iskuliram punjenje i sibam 5g dnevno?
edit: pazle jepse, pitam ozbiljno
Napravio sam izmjenu plana jer me ECA ne radi jedva, je-dva. Ono, dobar je efedrin ali mi tipa treba već od starta dupla doza jer sam stvarno predebeo nakon ove pauze.
Iskoristio sam par komada za učenje, ostatak prodajem.
T3 mi stiže u ponedeljak. Trenutno se lagano punim klenom, 2 on/2 off, zafaliće mi maaaalčice za kasnije, moraću još par kutija dobaviti -.-
Маре....
Прво, узми монохидрат ако већ узимаш.
Друго, прескочи пуњење слободно, нема потребе.
Креатин је најјефтинији и најиспитанији препарат.
Ја га узимам, тј узимам веј, креатин и декстрозу у пвм, а кофеин прије...
То је то :)
Што чини скочко, уби се од хемије чоече :Д
Kupovao neko preparte oreko neta, neki sajt suplenti, tako nešto?
Hoću da se koknem nekim reaktorom ali ne znam.valja li to preko neta.
ne valja
pričalo se o tome već da muljaju mnoooooooogo
znači samo preko pouzdanih prodavnica
Pa ono, ja plaćao reaktor 800grama oko 6000, drug mi reče ima preko neta za 3000. Odmah mi bilo sumljivo i osumljičio sam ih za spemovanje i preventivno banovao.
људи, за наручивање преко нета - огистра, пеђа петровић. проверено је, узимао сам више пута преко њих као и моје друштво, никад проблема нисам имао, а и јефтиније су многе ствари него да купиш у продавници. што је и логично, нпр. панспорт мора да плати локал, радника и превоз до радњи, а огистра ти пошаље директ поштом за 200 кинти.
још имају и попусте, за 6к се не плаћа достава 10к има попуст 10% (ми ово често користимо, наручимо заједно пар суплемената и добијемо попуст)
Daj link.
Ем је скупо ем, по мом мишљењу, шарена лажа. Мислим, ок је да те хајпује и наложи и то, дигне расположење, једина сврха приворкаут суплемната. С друге стране ко зна шта мећу унутра.
Кад сам већ почео о суплементима, круже теорије, вероватно истините, да произвођачи суплемената често у новим линијама својих производа убацују и мале дозе стероида како би направили име и продају суплемента који очигледно ради да би касније то избацили. Пре вероватно и више него данас.
http://y2u.be/KmmZULPUEkQ
па јбт укуцаш огистра и изађе ти први резултат
http://www.ogistra-nutrition-shop.com/
Hvala Šomi.
Pa ja uvek u ovo vreme krenem da vežbam, da se napucam za leto lolo
Elem, pošto se zimi nagojim, a ove sam mu jebao kevu, krenem sa Atkinsovom dijetom, cepam kardio pre treninga i puknem se NO reaktorom i tečnim amino kiselinama. Uglavnom istopim salo a dodam mišićnu masu, tj ne variram mnogo u težini.
šta ej atkinsova dijeta
zvuči kao neka bolest
Dobra fora, za mesec dana možeš da se izdefinišeš ko brusli.
pa stavi
pa stavi
Imaš na netu, proteinska dijeta Atkins. Fora da prvih nekoliko dana ukineš ugljene hidrate da šokiraš organizam, da krene da topi masti. Posle dodaješ po malo, piše tamo. I šta smeš šta ne smeš da jedeš.
I ovo pričam iz sopstvenog iskustva, samo pojačaš kardio i Atkins jebe keve. Uvek sam skinuo salo bez da gubim na mišićnoj masi, uz tečne amino doduše.
Drug je upravo prodao TestoX-a i PropeX-a za 3500€. Sve je nabavio za 300€+150€ za prevoz.
Steroidi su pos'o.