Teret@n@

1. exyu-fitness shop je dobar za narucivanje suplemenata, imaju jake popuste, na 8000 dobijes majicu a na 10k + 10% popusta.

Rotacija ugljenih hidrata je vrh dijeta za sve rekreativce, a ne trpis gladan. Treba znati samo osnovne stvari, kao sto je dnevni unos uh, kome je to komplikovano i treba da bude mrsna prasurina.

Atkins nije dobar iz vise razloga. Prvo, nagla je dijeta, za razliku od rotacije. Skinuce odmah 5 kg kao sok organizmu a posle stagnacija, usporavanje metabolizma itd. Onda kad krenes normalno da jedes, organizam krece sve to da ugradjuje u salo isciman od gladovanja (u nutricionizmu jo-jo efekat) i odma si prascad u kratkom roku (i svrstavas se u red ocajnih domacica koje su probale sve dijete a nisu im uspele).

2. Atkins je dobar, u suštini, keto je odličan način, samo što postoji caka: koliko striktno radiš sam proces mršanja toliko pažljivije moraš da odradiš taj povratak na standardnu ishranu. Ne možeš skinuti sad 15 kila ketozom za 2 mjeseca pa treći mjesec početi krljati pivu i hamburger. Caka je u toj postepenosti vraćanja UH ili još bolje - da poslije keto nastaviš sa rotacijom UH. Milina.

3. Da, da, to se slažem u potpunosti. Meni Atkins odgivara zato što brzo daje rezuate a ja vežbam sezonski, krenem sad, do leta sam fit, da ne izgledam kao svinja kad se nose majice ili na moru. Održavam to do jeseni i onda preko zime ne vežbam, tovim se za Božić lolo

P.S Nisam od onih neozbiljnih, nego iam trijes godina a vežbam o 18te, izgubio sam volju da vežbam cele godine, dosta obaveza i to.

4. Drug je upravo prodao TestoX-a i PropeX-a za 3500€. Sve je nabavio za 300€+150€ za prevoz.
    Steroidi su pos'o.

Ау, јебем ти...

Ја да имам окле набављат' уша' бих у то, па нека завршим у ћузу, јебе ми се :)

5. Nego, zaključak, kupovati preko neta ili ne? Vidim da su oprečna mišljenja.

6. da ali ne sa stranica tipa NAJJEFTINIJI SUPLEMENTI U SRBIJI

7. А чекај, реактори немају градивну функцију, тј немају протеине и то? Само снага и фокус?

Јесам пио то, али на наговор друга, али нисам дубље улазио у причу. :)

8. sta mislite da umesto monohidrata uzmem
    http://i.imgur.com/C2AOByv.png
    uzimao neko?

9. рибу акрепа?

10. sorry brate, zajeb sa linkom, ispravio

11. Маре, не знам што ме питаш на фејсбук, па онда ође качиш исто питање, питај само ође па ће ти се одговорит'...

12. zato sto sam gomno, jbg

13. izvini brateu
    al kontam da je bar neko odje uzimao CEE

14. А зашто би неко уопште узимао то, не капирам? Из ког разлога?

Ај' да си река' БЦАА, глутамин, кофеин, веј, мултивитамин итд, али креатин етил естер....
    То је ка' да ти неко да квоте и ти испуниш тикет катарска регионална лига...

Држи се познатих и испробаних ствари

15. Ako imaš pare kupi. Dobar je.

16. Напуцаћеш се од етил естера

17. У најмању руку ка' Лу Феригно.

18. ne znam ko je al zvuuči zajebano
    ja ću ipak da kofein samo da uzmem jer sam pare za protein popio
    bog da mi dušu 'prosti

19. http://www.maxximum-portal.net/BodyBuilding/Op%C4%87e/46/59/965/46/Legenda_vam_savetuje:_Petar_%C4%8Celik/

Бојим се да нећеш ни тај кофеин дочекат' но ћеш и те попит', мада ми је познато то :)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.