Не мјерим се, не знам килажу, примјећујем да покоја вена више се види, можда само ради избачања поткожне воде, па зато...
Снага данас баш слаба, могуће да ме данас сустигла дијета коначно... Груди одрадио, пумпа кул, али умооооор, уф, није било ни мало лако.. Ево кутлачим бијело и тугу од 65 грама пиринча... :)
Народе, мени хитно требају неке вежбе за ноге, типа да могу да скочим у даљ два метра или претрчим 800 метара за 3 минута... Конкурисао за војну, треба ми да прођем тестове. Ово трчање сам се упраксирао, скок ми је главна фалинка.
A i šta bi valjalo da gutam od hrane, i šta da radim za ramena i lats? Velim da odem tamo da se fekalno unerede ostali kandidati kad me vide... Ali da bude nečural bajo moj, imam i domaćih jaja, samo ne znam valja li to živo gutati, strah me od nekontrolisanog proljeva
Jaje je jaje, što bi ga gutao živog da dobiješ salmonelu. Pusti te savete starijih, tipa živo jaje, slanina, to je njihov fah, a za protein misle da je droga. Koliko imaš vremena, cenim da si u cajtnotu?
Znači da radim čučnjeve, ona čudesa sa mikro-kozlićem (naravno, ja ću to sa klupom u parku), trčanje naravno, a šta bi valjalo pojesti posle toga? Pola kile ćevapa? Komplet lepinju kao glavni Užički specijalitet sa tolikim brojem kalorija da može neadaptiranog konja da ubije? Šest jaja na oko sa pršutom?
Е бајо мој много ти оћеш. Не знам ја нешто много о томе, али у суштини за те атлетске способности/дисциплине се ради плиометрија + тренинг снаге (тегови) + техника дате атлетске дисциплине + кардио.
Рецимо Kelly Baggett - Vertical Jump Bible, има и на почетној ал се линк узјебо.
А то, мања тежина бржи покрет и ето бићеш јачи/бржи не пије воду баш.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
edit: da ne ostane u zadnjem postu
http://www.grapheine.com/bombaytv/agence-en-24c8e924fc50fef4c78260df48aadd88.html
Зета, али то је ту одма'... Што не пушти поруку, могли смо да изијемо тај шампионски оброк заједно неђе :Д
Хаххахахаха :Д
ахахаха лаки
Hahaha Laki upisah se :) svaka cast !!!
Intermittent fasting. Jel probao neko neku varijantu? Kakvi su utisci?
Probo jedan moj drug i odusto nakon 3 dana jer to mogu samo hipici.
Мали апдејт:
Не мјерим се, не знам килажу, примјећујем да покоја вена више се види, можда само ради избачања поткожне воде, па зато...
Снага данас баш слаба, могуће да ме данас сустигла дијета коначно... Груди одрадио, пумпа кул, али умооооор, уф, није било ни мало лако.. Ево кутлачим бијело и тугу од 65 грама пиринча... :)
Али данас 'вако:
- Веј
- 4 јаја
- Бијело
- 10г БЦАА 300мг кофеин
- 10г БЦАА Веј, декстроза
- Бијело пиринач
- Туњевина
- Сир
Кад би ми сваки дан овакав био, уф... :)
https://www.youtube.com/watch?v=QcM9CZMMDkU
Дугачко ли је ово у пм....
http://i.imgur.com/KaUL4Bi.jpg
Народе, мени хитно требају неке вежбе за ноге, типа да могу да скочим у даљ два метра или претрчим 800 метара за 3 минута... Конкурисао за војну, треба ми да прођем тестове. Ово трчање сам се упраксирао, скок ми је главна фалинка.
Pimozite, biceps vam se pozlatio da Bog da.
https://www.google.rs/search?q=vezbe+za+skok&ie=UTF-8&oe=UTF-8&hl=hr&client=safari&gws_rd=cr&ei=Q70VVfC2M-fOyQOBmYKoAQ
Ne razumem se al cenim da je cucanj dobar za to.
Čučanj je dobar, ali sa manjim težinama i što bržim izlaskom. Radi i sprinteve, 10 puta po 100 metara pun trk. Srećno junače
A i šta bi valjalo da gutam od hrane, i šta da radim za ramena i lats? Velim da odem tamo da se fekalno unerede ostali kandidati kad me vide... Ali da bude nečural bajo moj, imam i domaćih jaja, samo ne znam valja li to živo gutati, strah me od nekontrolisanog proljeva
Jaje je jaje, što bi ga gutao živog da dobiješ salmonelu. Pusti te savete starijih, tipa živo jaje, slanina, to je njihov fah, a za protein misle da je droga. Koliko imaš vremena, cenim da si u cajtnotu?
Pa imam cirka mesec dana, s tim što sam biceps i trbušljake nabio još letos, a slanina je Božja hrana, pomaže za sve osim za holesterol.
Ради оне вежбе и обавезно једи после тренинга.
Znači da radim čučnjeve, ona čudesa sa mikro-kozlićem (naravno, ja ću to sa klupom u parku), trčanje naravno, a šta bi valjalo pojesti posle toga? Pola kile ćevapa? Komplet lepinju kao glavni Užički specijalitet sa tolikim brojem kalorija da može neadaptiranog konja da ubije? Šest jaja na oko sa pršutom?
Е бајо мој много ти оћеш. Не знам ја нешто много о томе, али у суштини за те атлетске способности/дисциплине се ради плиометрија + тренинг снаге (тегови) + техника дате атлетске дисциплине + кардио.
Рецимо Kelly Baggett - Vertical Jump Bible, има и на почетној ал се линк узјебо.
А то, мања тежина бржи покрет и ето бићеш јачи/бржи не пије воду баш.
To poslednje ja mislim. Pretpostavljam proteine. Cekaj smarka i ove sto znaju oko toga.