Teret@n@

1. Импресионизме, не спрдај се, болан, не буди аматер толики.

2. Јуче један ликчић, знамо се доста дуго ал га нисам видео пар месеци, дошо у теретану, лик набујао ко Сава ономад, а сув. И питам га ја шта узимаш он каже, протеин 3 пута дневно и неке амино, једем само кувано ЛОООООООООООООООООЛ ја се мислим дал мислиш да сам толико блесав. Шта ли му значи да лаже, није про па да га тестирају.

3. Брате, људи трипују да су сви глупи и да не виде... Контам ја да ће 80% људи да му повјерује јер немају појма и контам да пичке боли курац, што рече један, је ли он на 500 мг депоа неђељно или је на дианаболу и деки или је натурал, али оно...
    Тако кад ми одговоре осјећам се глупо ја, мајку му :)

4. Ja sam razmišljao da probam sa 500mg depoa sedmično 8 sedmica i samo to. Da vidim kako on funkcionira.

5. I kako funkcioniše?

6. Импресионизме, не спрдај се, болан, не буди аматер толики.

Brate, likovi imaju 190cm i 95kg sa nekih 7% masti. Jeste teško ali nije nemoguće.

7. Оке, ти вјеруј да су натурал, што ћу ти ја :)

Налећех на једну јако добру констатацију поводом тога

http://i.imgur.com/iJvmGNN.png :)

8. Ja mislim da nisu nečural, a jedini razlog zašto nisu još veći je taj što se ne takmiče, nego ovako puc puc po malo za svoju dušu. Naravno kad uporediš njih i neke druge profesionalne bodibildere, nema ih nigde, ali ipak se rokaju po malo sigurno.

9. krenuo sam u teretanu. odakle da pocnem, tj sa kojim vezbama?
    zeleo bih da poradim na gornjem delu, da dobijem ledja i grudi, malo da se rasirim, primetio sam da se curke loze na takve, al usput mi dajte savete i za mentalno treniranje kako bi stvarno jednog dana stavio kurcinu u bicarku

10. Imas vezbe pet tibetanaca al to mozes kuci. Kazu da je to i za psihu, energiju a i fizicki dobro.

11. једи кувано

12. Ribe su poslednje koje će da primete kad dobiješ neke mišiće. Njih više zanima čista kosa, odanost, razgovor i slične gluposti. Ali dobro je da vežbaš za sebe, dobiješ samopouzdanje pa na osnovu toga dobiješ bolji posao, pa možeš da priuštiš dobar šampon. Bičevi su nusproizvod vežbanja, ne direktan već posredan.

Kreni sa sklekovima po 4-5 serija do maksimuma svako drugo-treće veče. Ubaci i zgibove, propadanja.

deeps:

http://hilifefitness.co.uk/wp-content/uploads/2013/10/Tricep-Exercises-Tricep-Dips-Modified.jpg

Povećavaj serije i dosta uči i to je to.

13. Hvala. Nadam se da ću konacno upotrebiti penis. Nadam se da je hodanju sa pognutom glavom dosao kraj.

14. Кренуо је чо'ек у теретану, ви га ћерате да ради склекове до отказа :)

15. Smarko jel si ti bese iz Podgorice? Bio sam juce u restoranu "Pod Volat" na biftek

16. super. hoćeš da te izljubi? koga boli kurac gdje si ti bio. drži se tematike.
    je li koristi neko gejnere. iskustva?

17. U sustini, cilj posta je da se pohvalim da sam bio u Pg i da se pohvalim da sam cepio biftek mladi juneci. Mladi juneci biftek je moj gejner, dobra su iskustva.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.