Teret@n@

1. Vidiš, i meni uveče ne valja trening. Izjutra nisam nikad trenirao, to jest, nisam nikad trenirao bez da jedem nešto prvo, makar to bila i jedna kifla uz jutarnju. Kapiram da je od kortizola teško glavu okrenut' iz kreveta jedno dva sata, kamoli dizat' ploče pravilno. Ne znam zašto se mučiš izjutra, sem ako ne skidaš kile možda?

2. Ta istraživanja su uvek relativna. Prilagodiš sebi kad got ti najviše odgovara. Ima likova koji tipa rade od 7h, pa ustanu u 4h i odrade trening. Ja se na primer navikao da radim uveče, odradim, večeram, sat dva na kompu i spavam ko pile. Ali opet svako zna za sebe najbolje, mislim da ne pije vodu to istraživanje o najpogodnijem dobu dana za trening.

3. 90% тренинга ми је било од 12:00, деси се ту и тамо да некад одрадим око 17:00, или од 21:00. Све има своје предности, рецимо да устајем мало касније па за овај тренинг у 12 једем само једном, и нисам баш разбуђен увек како треба. Овај у 17 ми заправо највише одговара али никако не могу да ускладим време да тада стално тренирам. Мана вечерњег тренинга је што могу да једем само једном после њега, енергија није баш на високом нивоу увече.

4. Ne znam zašto se mučiš izjutra, sem ako ne skidaš kile možda?

Već ti rekoh, osećaj je sjajan, taj trening mi prija više nego ostali. Polako se vraćam u formu, povuko sam sad u sredu ujutro 10 ponavljanja sa 90kg na dedliftu, a mislim i da sam mogao još, posle sam ceo dan bio veseo.

A za kile, da, isprobavam onaj "intermittent fasting" fazon često ovih dana, npr., večeram u 10 uveče pa onda ne jedem do 2 sledećeg dana. To radim tek par nedelja, recimo 4-5 puta nedeljno, šta da kažem, kilaža stoji, snaga raste, i dalje sam u početničkoj fazi jer tek 2 meseca ponovo treniram pa sve funkcioniše. To me je naviklo da funkcionišem možda i bolje bez doručka, navikneš se za nekoliko dana. Naravno, jedem kao zmaj posle dedlifta, taj dan se ne računa :D

5. Meni su najbolji treninzi popodne i predveče, od 16h do 21, 22h. Kad treniram kući i to uveče oko 11, 12 dok se skanim, posle jedem pa nema spavanja bar sat i po do dva dok se ne slegne, jebeš pos'o. A jednom sam otišao na trening pre doručka, malaksao i povratio žutu tekućinu, i nikad više mi nije palo na pamet da treniram pre doručka.
    Sad kad opet počnem sa teretanom, biće pravilo - trening bar sat i po nakon obroka, i nikako trening pre doručka.

6. за овај тренинг у 12 једем само једном, и нисам баш разбуђен увек како треба.

To sam hteo da mi potvrdiš. Vidim da je i kod ostale raje isto, taj trening posle prvog ili bez prvog obroka, jes' sa jedne strane dobar za psihu dal' zbog seratonina ili čega već, ali ne valja za formu, mo'š se ispovređivati tako pospan il' ti padne šipketina na glavu i dobiješ člansku kartu udruženja kvadriplegičara. Plus, kortizol ti šiba jedno dva sata nakon što se probudiš, od tog treninga možeš samo dobiti neku definiciju, nema tu vajde raditi masu, ma nema vajde uopšte izjutra, ima mnogo razloga. Dobro da ste mi razjasnili ovo.

Овај у 17 ми заправо највише одговара али никако не могу да ускладим време да тада стално тренирам.

I ovo sam čuo od mnogih koji rade. Kažu da im tad prija i da izvlače veće težine nego inače, a ne umore se. Ali im je teško da ukombinuju taj termin zbog obaveza, te jurnjava sa posla da bi stigao do 17, 17:30 u teretanu više predstavlja stresanje, nego uživanje. Ako ne radiš, banja, iskoristi to.

Мана вечерњег тренинга је што могу да једем само једном после њега, енергија није баш на високом нивоу увече.

Ja dok sam radio na nbg neki sekjuriti, nije me bilo kući do 20h. Tad sam doduše imao uz sebe kreatin baš zbog tih padova energije, šiknem dozu, pa skoknem do sprava oko 21h. Nisam osetio da mi je teško, ali to sam izvalio da je do suplemenata. Čim sam izbacio kreatin, osetio se znatni pad u performansama u treninzima uveče, tipa posle 20 minuta sam već izmoren, ili moram da smanjujem težine.

7. Marvele, pio si kreatin pre treninga?

8. Dok sam to pio, uzimao sam pre treninga dozu, s vodom, posle treninga dozu sa wheyom i vodom. Pomogla mi je dosta ta komba, brzo sam nabacio masu i imao snage volu rep da čupam. Mada, bile su neke nuspojave sa iritacijom kože, od čega je, pojma ne znam... Sad sam niksa fazon, samo nečural, bajo moj.

9. Prestao sam da radim, pa mi je izdavanje 100e mesečno za suplemente postalo puko maštanje. Sad ne uzimam ništa, samo jedem muški, i biram šta unosim. Ništa striktno, opalim i slaninicu i pavlake ponekad, kad je se uželim, ali uglavnom cepam uh i meso, sireve, voće, dosta vode.

10. Pa jeftin je kreatin.

11. Jeste, ali ga ne vredi uzimati bez wheya i bcaa.

12. sutra pocinjem testo po iljadu 10 nedelja mozda i 10 meseci lol naci samo sportski samo necural

13. da prvi put sad ces ti da kazes uzmi 500 il manje za pocetak al to je za picke

14. Ne, ako ti je prvi put idi na 6 ml.

15. Jel se dobija ginekomastija od testosterona?

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.