Teret@n@

1. lol daj ne zajebavaj se

2. Haha ovo kad bih uneo u moju teretanu dobio bih dozivotnu zabranu treniranja u njoj.

3. То је користила стара гарада из Арнолдовог времена као и он сам, данас је реткост. Зове се arm blaster, мож га направиш и сам. Не знам како ал може лоло

http://gymflow100.com/wp-content/uploads/2012/07/arm-blaster-359x500.jpg

4. to isto ti radi skotova klupa?

5. skotova klupa

Ubih se tražeći kako se to čudo zove.

Deluje kao korisna sprava taj arm blaster, naročito jer sa većim težinama u stojećem položaju telo počinje da se krivi, što bi reko moj burazer: počinješ da cimaš šipku iz malog prsta na nozi, čime se gubi poenta vežbe. Dobro dođu obe sprave kao balanseri.

6. Зове се arm blaster, мож га направиш и сам. Не знам како ал може лоло

Окачиш спојлер на трегере. Квариша у служби билдовања.

http://media.giphy.com/media/sZn9IDozfRlGo/giphy.gif

7. Ima to kod mene u teretani, gledamo svi u to ko u đaola.

8. Lepomire Bakiću drž se
    http://oi57.tinypic.com/v2v9t1.jpg

Malo da se falim sa svojom dvomesečnom transformacijom.. Znam da je moglo i bolje al do ljeta će biti sexi

9. Sanšajne brate, pa ti se smanjuješ, sve si niži i niži. Prestani dok nisi skroz nestao lololo

10. Jebote, svi kače neke slike, dođe mi da okačim svoju :))

11. Добро је Саншајне, има напредка.

12. Ima, porasla mu kosa.

13. Jel pravi neko home made šejkove? Dajte neke recepte, koliko čega da turim u blender pa da pijem na poslu između doručka i ručka ili ručka i večere...

14. Baš sam se smorio u teretani malopre, posle mesec i po pauze od teretane moram da smanjujem težine i broj ponavljanja. Aj dobro težine, to je i normalno kad se pauzira od gvožđa, ali ponavljanja... Pa još sa smanjenom težinom...
    Odradim 70% ponavljanja u seriji i ne mogu više pa da jebe rak raka. Radio leđa i triceps. Dajem sebi još dve nedelje ''uigravanja'' pre nego što u naletu besa polomim neku spravu tamo.

15. Саншајне, стижеш Лепомира лагано :)
    Само напријед, избачај смеће из исхране све више и више, тренирај и нема фрке, мора доћ' на своје, само мораш да знаш сало које се купило годинама неће поћ' за пола године :))

Јоцко, па што очекујеш? :)
    Да не тренираш и да ти расте снага? :)

Мени кад сам радио дилоуд вик, кад сам се вратио плакало ми се како је снага пала, али оно, брзо се врати све на своје... :)

16. pozz bilderi
    može neki savet za budženje ramena, kućna varijanta, imam tegiće od 3 kg... ne bih baš kupovao nove jbg

17. Ako si u mogućnosti izli od betona nove, staviš dve osečene flaše i cementa i šodera i vode.

A za izvođenje vežni imaš na Jutubu dobrih stvari, samo ukucaj "Vežbe za ramena".

18. jocko

Brate to se zove forma, normalna stvar.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.