Teret@n@

1. Hvala ljudi, @Fender Stratocaster inace to sto sam nabrojao za veceru i dorucak nisu moja vecera i dorucak nego sta tamo ima, izbegavao sam sve to u sirokom luku inace, i upravu si za te kafane i kioske. Imam jos jedno usputno potpitanje kako kad radim da odredim broj serija i ponavljanja da se drzim da velike grupe misica stavim vise serija a ponavljanja po nekom osecaju od 8-12 ili tako nesto?

2. Imam jos jedno usputno potpitanje kako kad radim da odredim broj serija i ponavljanja da se drzim da velike grupe misica stavim vise serija a ponavljanja po nekom osecaju od 8-12 ili tako nesto?

Па ајде да кажемо да ће ти вјероватно тренинг за велику партицију бити обимнији од тренинга за мању партицију...

Понављања иди тако... Држи се основних вјежби јер си и даље почетник...
    Касније кад мало зађеш у тренинг осјетићеш што те погађа боље...

Вазда ћеш морат' да провјераваш на себи, јер што рече неко неђе ИМАМ ДРУГА КОЈИ БУКВАЛНО САМО ОД СКЛЕКОВА ИМА БОЉЕ ГРУДИ НЕГО ЈА....

3. A sto se tice cucnjeva da li bi njih mogoa ubaciti kako bih pojacao trening za noge posto trenutno sam na presi, curlingu i extenzing, posto ipak je vec particija pa da se malo vise posvetim i da li bi bilo pametno da ubacim mrtva dizanja u trening za ledja ili da ipak to jos ne radim, i kako ti se cini ova lista koju mi je poslao jedan clan

Izvori hidrata: ovsene, krompir, pirinac, testenina(integralna)
    Izvori proteina: meso, jaja, riba, mlecni proizvodi, whey
    Izvori masti: orasasti plodovi(badem, lesnik, kikiriki) maslinovo ulje, jaja(zumance)...

Unos hidrata 3-6g po kilogramu, proteina 1,5-2g po kilogranu i masti 0,6-1g po kilogramu(telesne tezine)

4. Наравно да би треба' да убачиш и једно и друго...

Ја се не сјећам кад нисам радио чучањ у тренингу ногу.. Ако не радим задњи онда радим предњи... Сигуран сам да га ништа не може замијенит' од тих преса и тих машиница....
    Дешавало ми се и да радим по 15 серија чучња некад прије...

Ок је то...
    Кад једеш јаја не бачај жуманца, жали их боже.

5. Кад једеш јаја не бачај жуманца, жали их боже.

ne bacam naravno, ok to ce biti ubaceno onda pod hitno, takodje primetio sam da za biceps imam samo 2 vezbe a negde sam cuo da je minimalno 3, pa sta bih mogao jos ubaciti pored bucica klasicnih i kose sipke( s tim da kosu sipku radim masinu).

6. Јашта, него згибови. За мене више вреди један правилно урађен згиб него подизање 100 кила на бенчу или на мртвом дизању.

7. Ja radim po nekom programu koji je Laki davno ovde okacio i super mi prija. Pozz za Lakija

8. Лаки уме, Лаки зна к'о Жајк. Лололо

Јбг, неко погоди иделан програм чим крене да вежба, неко тражи годинама. Мени, нпр. више одговара кад радим једну групу мишића дневно, а идем у теретану 5 пута недељно. Интензивнији тренинг, око сат времена, сасвим довољно. Још кад бих могао да имам потпуно идеалну исхрану, било би феноменално, мада уносим доста протеина и здравих масти и угљених хидрата.

9. Jedva čekam da mi sutra stigne bundle iz Londona, usfalilo mi suplemenata boktemazao.

Na čemu ste trenutno?

10. Ja na trenbolonu...
    salim se, samo vej trenutno i deks...

Imam arginin, beta alanin, kofein i dmae, ali ih spakovah juce i ostavih za hladnije dane, muka mi je i da ih pijem sad ako mi vjerujes...

Juce sam radio ramena, mislim da sam najbolje izgledao otkad sam poceo da treniram, nekako iscrtan, separacije na noge tu, na list tu, rame ...
    steta syo je ostalo nezabiljezeno:D

11. Da komplet sliku iz klonje. Poželjno onaj fazon što je Mesja uradio, zavuci karu međ noge da se ne vidi.

12. Ne vidi mi se i bez zavlacenja, pa cujes da se bodem, nema vise pise, nestalo.

13. Sta mislite za ovaj trening
    Grudi-biceps:
    Bench press 4 serije
    Kosi potisak bucicama 4
    Propadanja 4
    Stojeci pregib ravnom sipkom 3
    Hamer pregib u kosoj klupi 3
    Skot klupa ez sipkom 3

Leđa-triceps
    Zgibovi 4
    Veslanje u ptreklonu ili jednoručno veslanje 4
    t-sipka 4
    Potisak sa čela 3
    Ekstenzija jednom bucicom iznad glave 3
    Lat masina konopac 3

Odmor

Ramena i stomak
    Stojeći potisak iznad glave 4
    Letenje za srednje rame 4
    letenje za zadnje rame 4
    Sleganje ramenima 4
    Trbušnjaci (sam odaberi vežbe)

Noge
    Čučanj 4
    Šutiranja za prednju ložu 4
    Šutiranja za zadnju ložu 4
    Listovi 4

Odmor
    i je l fali nesto?

14. Фино је то, покрио си све. Е сад тежине, проценте/интензитет са којим радиш није наведен па број серија може да буде и мањи и већи у зависности од тога.

15. Ja sam voleo 2-1-2-2 sistem, sa dva dana odmora na kraju ciklusa. Ovo što si naveo su neke osnove, sasvim ok.

16. aj dajte predloge đe mogu da reklamiram ovaj lik sa beeshapera da skupim još 25$ taman da uzmem sagorevač neki

17. Zanima me da li trebam BP, SQ i DL da radim sa preko 80% 1RM a manje od 6 ponavljanja(posto je logicno da necu moci vise od toga sa tolikom tezinom) i npr. 4 serije a ostale vezbe koje ne zahtevaju toliko napora da radim sa 70% do 80% 1RM gde u poslednjoj seriji radim do otkaza a svaku seriju podizem kilazu a smanjujem broj ponavljanja?

18. ja bih ti odgovorio ali si mnogo teške pojmove koristio za ovo vreme

19. Kakvo vreme? Mislis ove vrucine?
    One-Rep Max (1RM)
    BP- bench press
    DL- deadlifting
    SQ- squat

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.