Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Pa to visina minus 100 je otprilike taj neki atletski izgled, pod uslovom da imas nizak procenat masti. Ja sam tome tezio i takvo telo izgradio bez ikakvih ulaganja (jer nisam ni imao para pa sve i da sam hteo da budem veci - ne bih mogao) i odrzavao do ovog sjebavanja noge, tj. dok nisam prestao da se bavim raznim sportovima rekreativno. A do tad je bila kombinacija teretana + redovno fudbal i basket/kosarka + povremeno tenis, stoni tenis, odbojka na pesku... plus trcanje, povremeno, s tim sto sam bio u kondiciji pa sam trcao nekad po 12-13km odjednom a nekad radio HIIT, koji je mama. Sad ne trcim i ne bavim se sportovima nego samo idem u teretanu... nema sta da mi nadoknadi ovu losu ishranu pa sam dobio poneki milimetar sala, sto je sranje.
Evo kako je to izgledalo pre otprilike 2 godine, mozda malo manje.
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v4593/166/125/1603312641/n1603312641_30276958_3296284.jpg
Inače, Nindža, znam te sa EX Yu fitness foruma, prepoznah te po slici, držiš je na avataru. :D
Ma da, bio sam tamo aktivan u vreme dok sam se lozio na teretanu i celu tu pricu, imam i svoju temu sa slikama u galeriji clanova. Sad odem jednom u 100 godina a tek nesto cesce posecujem Lazicev webshop, posto sam kao diler za Mitrovicu i imam neke popuste pa valjam to pomalo ovde lokalnim bilderima u pokusaju.
Ima li Lazić ponudu za BiH, konkretno Banjaluku? Ne bih sad da ga gnjavim, zauzet je, pa da tebe pitam. Inače, Lazić, Hans, Milan, Peđa... super ekipa. Puno sam naučio na tom forumu, puno si mi pomogli ti ljudi.
nindza daj neki preparat za masu, probao sam n large i nisam nesto zadovoljan
Teletina, piletina, jaja, makarone i banane. I MLEKO. I plazma.
Sve to i ovako zderem,pored ovog vec preparata sto sam koristio bilo je i :fruktoza,dekstroza i kozija surutka
Čekaj malo, Mijo. :) U bananama NEMOJ da preteruješ. Mleko maksimalno litru. Plazma je smeće. Jedino ako si ekstremni ektomorf (teški mršo) onda tuci po mleku i plazmi. Inače ćeš se bezveze umastiti. Sirutka ništa, teško govno, fruktozu imaš u voću, a deks unosi posle treninga da napuniš glikogen. Inače, preparati... whey + kreatin + glutamin + BCAA (ovo dvoje zadnje ako imaš keša). Jedi i ribu, zbog omega 3 masti.
Znači da malo ždereš. xD
Ma hrana je mama i tu nema price. Ja sam od preparata uzimao samo ponekad poneki whey protein, i to samo kad sam imao para (sto ce reci skoro nikad).
Ko hoce da se sredi da izgleda da atletski, moze da vezba na suvo. Treba vremena ali moze. Ovi sto bi da budu nabildovani a da pritom imaju pristojno nizak procenat masti moraju momacki da se otvore i za kesh jer bez toga patka.
Ma može banane, ujutru smućka šejkić od 2 banane i po litre mlijeka (0.00000001254151% m.m.), kašiku il' dvije wheya, šaku malina, jagoda i ostalog bobičastog voća, jedno jaje (po ukusu, i ne mora) i kašiku putera od kikirikija te sve to smućkaš i plafon, imaš po kile odličnog smutija. Ja vako svako jutro doručkujem.
A i ne znam ko može da pojede više od 3 banane zaredom. Jebote, nema toga kod nas.
A mleko i plazma su bili više Tadićevski, usput.
A ja, naivan, mislio da je dovoljno samo JESTI da se čovek udeblja.
ja sam retard, imam sprave za bildovanje u podrumu a obiđem ih jednom godišnje
NE mora da znaci, ja bez icega nabijem 10kg za mjesec do mjesec i po. Samo se tovim ko stoka.
Pa dobro, al' ti si iz Drvara :)
lolo, sto me nasijece :D!
Ne ozbiljno sad. Mesto rođenja na stranu :)
Kren'o ja u teretanu. Naterao se da jedem više i bogami razradio šemu. Jeo nazor. Apetit mi se pojačao i sad sam gladan svako malo. Mislim da sam se malko i udebljao. Ojačao. Doterao kondiciju.
+1
E sad. Gledam ove vaše postove gore. Koliko vidim, suplementi su bog i batina, piletina, testenina, mleko, plazma i ostale old-skul fore, koje ja štujem, su sranje.
Mislim, stvarno?
-1
Ova tema je tako homoerotična.
Čak naprotiv, ja sam porastao bez ijednog preparata. Tek kasnije sam počeo sa suplementima.
Ja већ дуже време не користим супсе.И даље ме желе........у преводу и даље сам јак ко бик ..... иако сам смако неких 17 кила....