Na dijetu, to neka ti neko napiše na pvt, pitaj Lakija na pvt, momak zna znanje.
Za kondiciju ti preporučujem HIIT trening, možeš proguglati po forumima, pisano je i ovdje o tome al' ne znam na kojoj strani.
HIIT možeš na biciklu, da ne opterećuješ zglobove trčanjem. Može i plivanje ako imaš uslova.
Ovim treningom ćeš podići kondiciju (ako udariš tempo na biciklu dobićeš nevjerovatnu izdržljivost, ja radim na biciklu već 3 godine umjesto trčanja, imao sam povrede koljena pa ne smijem mnogo da trčim, pomoću HIIT-a odradim sve svoje pripreme za borbe i takmičenja u trenažnom procesu, znači nije napamet priča), a i smršaćeš. sigurno i garantovano (uz korigovanu ishranu, da ne tupim zube o tome).
Nači,
1. KORIGOVANA ISHRANA
2. HIIT
3. KORIGOVANA ISHRANA
4. VOLJE, DOSTA VOLJE!
To su 4 elementa za uspjeh.
Шта подразумеваш под коригованом исхраном? Доста сам пробирљив, не волим баш нешто поврће, па ми то представља највећи проблем. Хвала на помоћи, иначе!
Pod korigovanom ishranom mislim - dijeta. :D
Значи треба да уносим мање хране, јер уносим много више, да уместо два пута једем више пута по мање, и да не цепам масно, тесто и осталу гојазну храну?
Tako nekako. Najbolje je da odeš do nutricioniste i da ti doktor da režim prehrane pogodan za tvoje tijelo i tvoj metabolizam.
http://www.bodyrock.tv/
aaaaaaaaa kako cura rasturaaa, odradila sam večeras trening sa njom danas i ne vjerujem da ću moći hodati sutra
a krompiru tajna mršavljenja je jedenje 5-6 manjih obroka dnevno, to ti ubrzava metabolizami kilice fino padaju.... mada mršavljenje ima cijelu filozofiju al to ti je teza na kojoj se sve bazira :DD (i ovo ti piše neko ko je skinuo 40 kg) i naravno, vježbanje vježbanje vježbanjeeee
Јел се може калцијум шумећим таблетама ојачати кости, будући да нешто и не пијем млеко и остале му прерађевине...
Zašto ne piješ mleko je možda bolje pitanje?
Пијем, али не нешто много.. Не знам, некако га не готивим...
Koji će ti mlijeko, samo ti navuče masnoću :)
Krkaj kalcijum karbonat. On se najbolje hvata u tijelo. Uz to krkneš vitamin D. Brez njega ne može ni Ca, džaba. Al nemoj pretjerivati da ne bi bubrezi imali viška pa radili preko mjere, i onda nastaju problemi i svašta nešto....
Мени је ритуал да увече попијем 1 чашу калцијума и 1 мултивите... х)
Дижем тегове дуго и квалитетно!
Кад сам видео да је гамби постовао овде, у себи сам помислио да је написао " ЈА ДИЖЕМ", али ни ово није много далеко :)
Dižeš ti moj kurac, da se duhovito izrazim.
Скроз си ми кобјаснијо и тим чином ме посрамијо лоло
Dozvoli, tako je.
hladan.krompir, ево ти линк ХИТ тренинга http://www.yu-fitness.com/trening/hit.php
ЕДИТ:
Шта по теби значи "претеривати"? Да ли можда знаш колика количина изазива проблеме?
Е јебига. Скочимиш банован. Јел може неко да ми одговрои на горе поменуто питање?
Ја не знам , али пише на свакој амбалажи која је препоручена дневна доза ,само то испоштуј.
Завршио и други циклус , ове недеље одмарам.
Све