Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Ono što jes, jes.
Ne jedite hranu, bićete gladni opet u roku od 6 sati!
Thazz Dugg brate mili! Sta god ja da kazem ti menjas temu ili kontriras. Opet sad! Izgleda da gubim vreme na ovom forumu. Ajde da probam jos jednom.
1.Link za knjigu?! Nadji sam! Budi musko!Ja sam morao da stekam pare 2 nedelje da bi je kupio,jer sam hteo da je imam u svojoj kolekciji.Procitaj i veruj mi da se neces pokajati. Nije to sad neka sveta knjiga ishrane,ali mnoge stvari ce ti biti jasnije.
2.Nisam ja rekao da se masti pale anaerobnim treningom. Naravno da ne! Za sagorevanje masti treba kiseonik(znaci aerobni trening). ALI se nakon treninga u kome si istrosio glikogen on nadomesti prvenstveno iz masti i uh.(pa ti si zagovarao HIIT kao najbolji trening za sagorevanje masti i objasnjavao kako ide!)
3.Ucite biologiju kolega.BEz nje se ne moze! ;)
4.Da se whey vari i apsorbije 2-3 min pa to bi bilo kao da sipas gorivo! Ne. Whey se vari i apsorbuje oko 30 min. Zato se i zove brzi protein,jer je u poredjenju sa proteinima iz hrane extremno brz! Ako su podaci koje sam ja nasao netacni onda ja lazem vas,ali ne verujem da jesu... :)
Ujutro, u pola šest, ustajem, odlazim u WC, kad ja pogledo, puna bašta vode. Otkud voda, kiša nije padala, ljeto sunce grije, avgust mjesec?!
Zbog kikindskih pedera, kurvi, milijadera, licimura... I popnem se na tavan.
Моји теретални циљеви су далеко паркованији него што би то било опште прихваћено. Према томе, што бих нагласио, да пропаганда, што већина кажу, да овоме, није истина.
Može. Evo, ja sam imo jedva tricu iz biologije i jedva da mogu pročitati to što vi drvite a kamo da znam te procese, pa sam opet, blago majki, vejiki i jaki, mwa. Puno teoretišete, majke mi.
L@ki brate a gde ja u teretani da nađem park!??
Pa šta će ti u teretani park? Nisi ker. Treba ti pola tone željeza i VEEELIKA muda da to staviš na presu pa da kažeš KAVABUNGA i digneš to 5 do 7 puta intenzitetom jako. I tako 4 serije.
Ček, ja moram sve što ti kažeš da prihvatim kao svetinju? Šta, ne smem da kažem svoje mišljenje?
Lololo... Budi muško. Evo, decxko, neću da se mučim, skinuću knjigu s neta.
Da, ali posle treninga se ne sme nadomestati iz masti.
Kao što sam napisao, moguće je da sam pogrešio u vezi wheya. Dekstroza ulazi u krv nakon tri minute. Za whey sam napisao da sam tako pročitao, ne da sam siguran.
Знам да је небулозно, али ако амино-киселине делују на хипофизу да лучи хормон раста, а протеини су сачињени од амино-киселина, да ли се онда може порасти од протеина???
http://images.memegenerator.net/instances/400x/10226130.jpg
Evo, sad je manje nebulozno.
Ahahahahaha, DCX objasnio! Stavi to u poster, da mećem u omiljene.
Na hormon rasta djeluju mnoge stvari, san, dobra prehrana, jak trening, stil života, AAS, pa i sam hormon rasta ako ga uneseš. Eh, sad, postoji nekoliko aminokiselina, valjda 20, one se zajedno vezuju u lance aminokiselina - peptide, a ti peptidi čine protein. Mislim barem, možda sam nešto pomiješao, google it. Nego, ako je tebi cilj mišićni rast, a hormon rasta oslabađaš na pobrojane načine, onda ćeš dobiti masu. Vjerujem da bi morao mnooogo veće lučenje hormona rasta da bude da bi rastao u visinu.
Ovo drugo, vezano za rast u visinu je moje laičko mišljenje, nemoj da ti ono bude vodilja. :D
Ne volim da pravim postere, slobodno pravi ti ako hoćeš i daj link 'vamo na temu :)
Evo ga -> http://vukajlija.com/zabava/posteri/276538-vecita-dilema
Bez namjere da uvrijedim Svaroga, ili bilo koga drugog ko je nizak. :) Jednostavno, bolji komentar nisam mogao odmah da smislim.
хахахахаах... добиЈо си пљус од мене!
Posebnu pažnju obratiti na kolostrum, to je suština proteina kao suplementacije. Uvidjećete zašto je bolje kupovati provjerene i skupe suplemente sa dobrim sastavom. Po meni - bolje UBOSS jednom u 6 mjeseci nego svaki mjesec kupovati Weidera ili nedobog Biotech (ako iko normalan uopšte to i kupuje)...
Skočko, crkni! :D Ja koristim NitroGold od Biotecha, i zadovoljan sam. Evo jedna tabela, sa EX Yu, dobro, ovo su kao ''top class'' proteini, mada nema ni među njima velike razlike.
URL=http://imageshack.us/photo/my-images/101/5w9m98re204jmtwvtlq1.jpg/IMGhttp://img101.imageshack.us/img101/1923/5w9m98re204jmtwvtlq1.jpg/IMG/URL
Uploaded with URL=http://imageshack.usImageShack.us/URL
NitroGold se ne razlikuje mnogo. Ipak je to Biotechov najbolji protein. Nemoj me, Skočko, bacati u depresiju. I evo da citiram zaključak matematičara, tj. čovjeka koji je upoređivao proteine:
Kontinuirano uzimanje wheya koji možemo da priuštimo je bolje nego periodično uzimanje "vrh" wheya
Diamatiz sigurno nije top klasa :D
Ma sve je to ok, ako tebi radi onda udaraj, meni oni nikada nisu pomogli. Više me izvlačila teletina nego oni. Moje mišljenje je da su to pomije (pogotovo Weider, ajme meni, vreća šećera sa ukusom čokolade).
http://www.youtube.com/user/GiulianoStroe
Какву будућност предвиђате клинцу?Има мали милион видеа како он вежба и ради чудеса , ББ и гимнастика углавном ...
ЕДИТ: Има и млађег буразера који је јачи од њега ...
"U redu je ne biti visok ali neoprostivo je ne biti širok"
Pička izdefinisana.
Šalim se, mali je zvjerka. Nadam se da nije žrtva ambicioznog oca već da ovo što radi istinski voli.
Aj sad malo ozbiljnih nutricionističkih stvari:
kako spremate svoju hranu?
Šta jedete?
Imate li kakve recepte ili vam je svejedno kako unosite hranu?
То ми је најтежи део.Студирам , не зарађујем још увек.Не могу да будем избирљив и захтеван што се тиче исхране.Једем све што спреме кући ал како то често не задовољава моје потребе ја дајем сугестије шта да се спрема и спремам понекад посебно за мене.
За суплементе , гле чуда , немам пара :)
Од хидрата товарим кромпир , небитн како је спремљен , углавном куван у комбинацији са пиринчем, грашком и шаргарепом , све у једном , густо ,добро пакује киле.Често и само пиринач , најједноставније пиринач + вода и ето.
Куваа јаја често , 7-8 на дан.Млеко или јогурт , обично литар једног од ова два дневно ,или чоколадно , нема ништа лоше у чоколадном :) .Каткад свиња ,пиле ,риба.Пљеска често , понешто и од осталог асортимана брзе хране.Да се не лажемо има у њима потребних материја , додуше много је боље узимати "чисте" намирнице у којима их има много више.
Знам ја све како треба и шта , али џеп ми не дозвољава увек да то и испоштујем.
Скупо је бити јак.
АПСОЛУТНО! +1