Teret@n@

1. Где има у Београду да се купи она лутка за ударање ("Боб" се зове), колико отприлике кошта и шта мислите о њој? Контам, пошто живим у стану, врећа би била безвезе да се стави, а лутка вежба и моторику, пошто се, када је ударите, заљуља и врати...

2. Где има у Београду да се купи она лутка за ударање ("Боб" се зове), колико отприлике кошта и шта мислите о њој?

Ne znam, ali ja imam ortaka koji može da ti posluži za to, kao vreća, tj. ''Bob''. Isto se zaljulja i vrati kad ga udariš, samo, što, doduše, uzvraća i udarac, mamu mu jebem.

Pa jebo te zar nisu negativni kas se pomoću kutije ispod sebe odgurneš do šipke i onda se samo spustiš ?

Da. Negativini su samo spuštanje.

3. samo, što, doduše, uzvraća i udarac, mamu mu jebem.

:D

4. Je l drkanje, postiže neki efekat ? Neka mi neko odgovori, molim vas! Ako utiče, neka mi kaže koji se mišići bilduju tokom drkanja, unapred hvala...

5. Ја сам једном видео на неком онлајн шопу да Боб кошта око 400 евра.

6. Ja sam jednom drk'o i sad mi desnica jaca duplo. Od tad sam rek'o sebi - ili levom ili nista! A levom numem... :(

7. Био сам на том сајту, али контам да може и за мање да се нађе, можда бих могао да потражим на буџи...

8. Opet upaljena ovojnica tetive u lijevoj ruci....

9. http://www.youtube.com/watch?v=8a8zs9E6gJA&feature=feedu Ево како нам драга браћа Руси тренирају...

10. Данас сам одрадио мртво комплетно ал ове помоћне сам одрадио тако бедно као никад , нисам имо воље бем ли га ...
    Уместо стандардних 5 х 15 згибова ја урадио 2 х 15
    Уместо 5 х 15 веслања шипком ја урадио 1 х 15
    Уместо 5 х 15 добро јутро , ја 1х 15 ......... страшно ... ал важно да је главни део одрађен како треба , сад се мало одмарам до понедељка па онда ћу видети шта и како ...

11. Laki kako radis mrtvo i cucanj?

12. Što radiš toliko ponavljanja, u kojem si treningu?

13. Радим по 5-3-1 програму.
    Циклус траје 4 недеље , 3 са повећањем тежина и 4. растерећење.

Ево укратко , узмеш свој макс , одредиш 90 % њега , и на основу тих 90% правиш овај план :

I ned 5,5,5+ 65%,75%,85%
    II ned 3,3,3+ 70%,80%,90%
    III ned 5,3,1+ 75%,85%,95%
    IV ned 5,5,5 40%,50%,60%

Исто је за сва 4 лифта , чучањ ,бенч , мртво и војнички.Један тренинг недељно за сваки лифт ,ово плус помоћне , а помоћне су ми :

Бенч :
    1.Потисак бучицама 5 х 15
    2.Згибови 5 х 15
    3.Уски бенч 5 х 15

Чучањ:
    1.Лег прес 5 х 15
    2.Добро јутро 5 х 15

Војнички потисак:
    1.Згибови 5 х 15
    2.Пропадања 5 х 15
    3.Слегање раменима 5 х 15

Мртво дизање:
    1.Згибови 5 х 15
    2.Веслање шипком 5 х 15
    3.Добро јутро 5 х 15

14. Него ,мислио сам да нас неколико који смо редовни овде напишемо један свеобухватни текс сажетих правилних ставова који се тиче теретане и свих спортова које у већој мери укључују њу. Дакле кратке дефиниције или "правила" ...да га расточимо до имбецилности , типа :

1.Од протеина се не смањује курац.
    2.Протеини и стероиди нису исто.
    3.Машине су за пичке , живи тег је закон.

И тако у бесконачност (или док нам не нестане идеја) и све то да турим у први пост , па ако неко постави небулозно питање само да га упутимо на прву страну.

Шта мислите ?

15. 1. Протеини НЕ ДОПИНГУЈУ! Убих се да људима објасним...
    2. У теретани НЕ МОЖЕШ НАГРУВАШ за 5 дана!!! Мрзим реченице типа: "У, види га ал је нагруван, вероватно блеји месец дана у теретани, па се напуцо!"

16. Uskoro krećem u teretanu. Moj drug ima nešto kreatina i hoće da mi pokloni to. Piti ili ne piti, pitanje je sad?

17. ни случајно те дроге и стероиде да пијеш...

18. Kreatin nije steroid niti droga već suplement, tvoj stvar ako ćeš ga koristiti. Dobićeš na snazi, energiji, na veličini mišića i svemu ostalom, mada ja ne vjerujem ni jednom suplementu, zdrava hrana je sve što ti treba, ako oćeš više mišića unosi više proteina iz hrane i to ti je to.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.