Teret@n@

1. Evo svarog pratim te :D

EDIT: Ovaj ima prihvatljivu cijenu,iso whey, vjerovatno ću onda njega :D

2. EDIT: Ovaj ima prihvatljivu cijenu,iso whey, vjerovatno ću onda njega :D

Kupi onda njega, to je odličan protein. Ja sam hteo da ga kupim, ali ga nije bilo. Inače pijem NitroGold od Biotecha, takođe dobar protein. Inače, da napomenem, whey samo nakon treninga i ako baš hoćete ujutro po ustajanju uz neki UH (kruta hrana). Možete i kao međuobroke, ali to je bacanje para, whey je skup, a i kruta hrana je bolja na dnevnoj bazi. I gejnere nikako ne uzimati, been there, done that...

3. Dugg ovaj whey bih koristio u onome šejku što je skubi napravo ( praviću skubijev šejk zato što je jeftin) kao zamjenu za obrok u školi pošto razmišljam da mi je bolje popit onaj šejk nego ić' na picu ili burek :S

Reci mi svoje mišljenje o ovome iznad i ovome ispod

EDIT: A pošto nemam para da kupujem toliko wheya posle treninga ću tunjevinu smlatnut ili bjelanca

4. Za šejk koristite što jeftinije suplemente, a za ostalo koristiti malo skuplje stvari.

5. EDIT: A pošto nemam para da kupujem toliko wheya posle treninga ću tunjevinu smlatnut ili bjelanca

Fejlovao si. :D Pa brate mili, whey se pije nakon treninga, to mu je najvažnija namena. Pored dekstroze on čini PWM (post workout meal). Ako ga tad ne uzimaš, kad ćeš? U školu bolje onda ponesi ta jaja, pošto tuna nije praktična. Ili sendvič sa piletinom, bananu i jogurt.

6. U školu bolje onda ponesi ta jaja, pošto tuna nije praktična. Ili sendvič sa piletinom, bananu i jogurt.

Амин!
    У принципу, ти можеш веј да узимаш 2 - 3 пута дневно, једино су паре проблем.
    Али, будући да си још у пубертету, 3 пута недељно после тренинга је сасвим прихватљиво.

7. Не знам који ми је курац , опет фејл на тренингу , задња серија на 5 + урадим 4 , помоћне слабо , немам снаге после главног дела..... или је ово постало сувише тешко или сам ја пичка ...... Морам да се уозбиљим , исхрану сам запоставио ,од данас појачавам , има да се направим на камаза!

8. Laki to je vise u glavi,ako jedes isto...Meni se desavalo da za opkladu ispucam 15 sklekova na jednoj ruci,a za 2 dana na treningu jedva 10 i na pola treninga odustanem jer vidim da mi ne ide.

9. Можда је због промене времена. Не зајебавам се, ево ја тренутно немам никакву мотивацију, мрзи ме да живим...

10. Zimi se ugojim bar 5 kila hteo ne hteo.

11. Једна ствар ми није јасна - ако вежбе требају да се мењају отприлике на сваких месец дана, шта је са Армстронговим програмом, који се мења сваки тренинг?

12. Vježbe mijenjaš kad vidiš da ti trening više ne donosi nikakav napredak.

Zašto ste toliko zapeli za to mijenjanje svaki mjesec, pa svaka 3 mjeseca pa ne znam ni ja kad?

Treniraj, pucaj, kad počneš osjećati da džaba ideš na treninge E TAD NEŠTO PROMJENI. Jebiga, niko od nas nije surovi profesionalac da ima planove treninga po minutama. Improvizacija je majka opstanka.

13. Fejlovao si. :D

Jebi ga, nemam znanja o suplementima :'( :D

Onda ću ovako poslije treninga ću uzimati dymatize pošto je skup, ak za šejk ( u školi) ću uzet neki jeftini u apoteci, kao kutija gmaljska 20-30KM, pošto mi je klupo da u školu donosim jaja i da jedem, jbg u takvom društvu živimo

14. Šta te boli kurac šta donosiš u školu?
    Da ti nisu možda oni to kupili ili nekim čudom spremili?

Kad ti raja bude kupovala jelo onda se brini, sve dok sebi donosiš boli te kurac.

A i nećemo napredovati kao društvo sve dok se snebivamo.

TO MORAM DA JEDEM, OSTALI ODJEBITE.

15. nećemo napredovati kao društvo sve dok se snebivamo.

+1
    tako će i da bude, od sad senvič sa piletina :D

EDIT: Može li se napraviti sendvič sa tunjevinom da ne jedem svaki dan tovljenu pilad ?

16. Može, samo je dobro iscijedi, zna ona biti premasna. Osim ako negdje ne naiđeš onu u maslinovom ulju, ali i ona se mora cijediti ponekad.

Evo ti recept, za dvije osobe:

-konzerva tunjevine, osijeđene
    -pola šolje gvakamola sosa
    -pola šolje sitno sjeckanog paradajza
    -dodaš kašiku majoneze light
    -kašika limunovog soka
    -kašika susama
    -dvije integralne zemičke

Sve to smućkaš, sjediniš i imaš odličan namaz.

Kalorija po zemički: 606, proteina: 36 g, UH: 58 g, masti: 28 g, nezasićene masti: 5 g, natrijum: 942 mg, vlakna: 13 g

17. Ево имам и ја један рецепт, додуше много има више угљених хидрата и лошији је од Скочковог, па ти комбинуј:
    50 грама плазме
    2 кашичице несквика
    2 дл млека (1.5% мм)
    1/2 залеђене банане
    Све то ставиш у блендер или сецка, смутиш и сипаш у флашицу.

18. Može, samo je dobro iscijedi, zna ona biti premasna.

Koliko ona jedna eva konzerva ima kalorija i proteina ?

19. Мислим а пише на њој, а ако не пише, види на нету, туњевина је туњевина, нема везе да ли је евина или премијина... :)

20. Znam to nego kolika je razlika kad je iscjedim i kad je ne iscjedim

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.