Teret@n@

1. znam i ja lika koji je za 3 mijeseca izgubio 30 kilograma ali je taj bio u komi,

hahaha, dideš u kurac hahahaha!
    odo ja na vinjau, a vi trpajte taj kreatin, ćao će, uživajte!
    hahah bobi, nasmejo si me brate hahahah,svaka ti dala.

2. Данас на ТВ-у кењали како протеини утичу на неплодност код мушкараца... Шта све неће свалити на јадне протеине...

3. Ja završio prvu nedelju L@kijevog treninga za celo telo, i ono bleja je, upala celog tela. Najmanje mi se sviđa ovaj treći dan, a najviše drugi dan, a srednje prvi dan.
    Zbog toga što sam mnogo smršao izgubio sam skoro 30% snage, slab sam u pičku materinu, ali nadam se brzom oporavku.

4. I ja sam završio trening i MNOGO SAM JAK I JEBEM I pojeo sam puding i SAD MI JE DOBRO JEAAAAA!

Odradio sise i biceps pa preskako vijaču 20 minuta pa me smorilo pa sam radijo trbušnjake. E, sad, da vas pitam nešto - primijetio sam da se mnogo nadimam dok radim trening al ne uvijek, već kace što bi Čkalja reko - zaukćem. Uvijek pred kraj treninga prdim ko konj. Što to?

5. Хемија издушује, сине, хемија...

6. ma sta ti znas o hemiji

7. Znao sam da je vrijeme da se manem winstrola....

8. Ја сам се уплашио док сам читао овај предзадњи бобијев пост, мајке ми :)
    Замислите да сте у теретани и овакву причу причате о креатину, а он иза вас вреба и чека тренутак да вам спусти тег на ногу :)

9. Pa i treba da se uplasis :D ne treniram zbog povrede pa sam nervozan

10. Povrede ramena? To te ne sprecava da trcis ili radis noge,stomak...;)

11. Bobibilder moz' da budes nervozan kolko hoces, ja sam napisao cinjenicu da je decko drasticno opao sa prestankom uzimanja Gainera ali i sa prestankom treninga.

Pri tome, ne isticem svoje znanje nigde jer nikada nista od suplemenata nisam uzimao, vec sam hteo cuti da li ima jos nekih slucajeva sa naglim gubitkom na masi zbog Gainera ili je u necemu drugom problem.

12. Bobač, znamo kako ti je. Najbolje što možeš da uradiš jeste da čitaš neku knjigu, jer očigledno imaš kompleks da ako nisi bafovan ne vrediš ničemu. Povreda k'o povreda, dečko, iskoristi vreme za neke druge stvari i posle se vrati na gvožđe, mojne prosipaš negativu po forumu

13. Ja ne znam sta je sa vama ovdje na ovoj temi. Nekad je bilo puno bolje nisam puno pisao, ali sam citao dosta sa ove teme. I sad mi prosto nije jasno kakvih sve ovdje nebuloza ima. Prvo ima par likova koji misle da nesto znaju, a pricaju gluposti, teretanu nisu krocili i imaju 75 kila vr' glave. Mis'm cast izuzetcima ovdije atmosveru kvare par likova nekim nebuloznim i izvalama o suplementima, pa i o samom nacinu treniranja.
    Prvo slusam ove ovdje zadnje gluposti o kreatinu, znaci o kreatinu pisu likovi koji ne da ga nisu probali, nego se nisu ni potrudili da saznaju nesto o njemu vec pricaju neke price ''nidje veze''.
    Kreatinu nije osnovna uloga da ti nabije vodu u misice i da ti izgledas zajebano, vec da ti popravi performanse pa da bolje treniras i tim boljim treninzima dodjes do razultata na masi. I da ti kad prestanes piti kreatin koji ''nabija'' vodu u misice izgubis tu vodu, ali ne izgubis i misice koje si izgradio uz pomoc kreatina. A ne navlaci svaki kreatin vodu u misice ima ih koji to ne rade.
    I jos ovo da ti suplementi su cudo, kad ih pijes za cas dobijes na masi i isto tako kad ih prestanes piti u kratkom vremenskom periodu to sto si stvorio izgubis. JES' MOJ KURAC TAKO Prvo nije se tako lako nabildati uz suplemente ako nemas dobru genetiku, ako ne treniras kako treba i ako se ne hranis kako treba.... A onda dolazi prica moj drug izgubio 20 kila za 3 mijeseca kad je presto piti ta sranja. Jest moguce ne kazem ali ti je taj drug presto i jesti i trenirati. znam i ja lika koji je za 3 mijeseca izgubio 30 kilograma ali je taj bio u komi,
    UGLAVNOM STA HOCU DA KAZEM: NEMA POTREBE DA PISETE NESTO OCEMU NEMATE POJMA

Iza ovog posta potpuno stojim i podržavam Bobija. Više nemam apsolutno nijedan razlog da pišem u ovoj temi jer nemam sa kim diskutovati. Skočko dođe da se zajebava, ne piše više ozbiljno, vidi kakva je situacija. DCX, Shady i Laki se izgubili, a Bobi se ukazao samo zbog ovog posta. Ovo što je on napisao izražava moje mišljenje. Sprdnju od teme ste napravili. Ne prosipa on nikakvu negativu, već iznosi jebene činjenice. Ista pitanja se vrte u krug, 5000 puta je rečeno da nije bitno koji se whey koristi, dok god nije zadnji krš, al' ne, ne, mora se XXX puta pitati za mišljenje.

Zadnjih pet strana ove teme je krš najveći. Ovaj se pita E BRATE 'OĆU JA IZGUBIT PARE AKO DAM PARE NA KREATIN, A ONAJ TAMO SE NAPUCA ZA MESEC DANA, AL' JA NE MOGU ZA TRI, AAAAAA?! Napadate AAS, iznosite SVOJE FILOZOFIJE, ej, pazi ovo, dečko koji nije nikad uz'o suplement, a iz čučnja/mrtovg sigurno ne može da podigne vlastitu težinu, koja je, cenim 55-60 kg IMA FILOZOFIJU kako da postigne napredak, naravno bez tih zlih suplemenata.

Umesto da se ponašate kako dolikuje vi se pravite pametni, a nemate ni 60 kg sa sve kreveta i kamenjem u džepovima. Bobi, ako hoćeš mogu te spojiti sa Peđom Petrovićem koji je imao iskustva sa raznim povredama, pa bi ti možda mog'o pomoći. U svakom slučaju, pročitaj ovaj tekst > http://www.building-body.com/ne-dozvolite-da-vas-zaustavi-ozljeda-ramena.html

14. Ako mi vijerujes sprecava me znam se uvrijediti i kad jedem, o trcanju ni ne pomisljam. A citam ja, ali mi to i ne moze biti bas neka zamjena za trening.
    A to sa generom mi nema nikako logike...

15. Pošalji meni na pvt malo više oko ramena, znam ja sve :D

Elem, sad prdim iako tek treba da idem na trening, jel i to od steroida? Vjerovatno to što nisam uzo jutros, tijelo traži dozu...

16. Na brzinu samo mozes jaknu na sebe nabaciti, za misice treba trud.Ne postoje carobni napitci od kojih se naduvas preko noci...kao sto neki od vas misle.

17. Ali nije ova tema jos mrtva ima da joj se vrati stari sjaj :D

18. Ја сам малоприје исто пр'нуо, мислим да је то због тога што сам пита' брата оће ли да купимо те хемије да се набилдујемо.

19. Kad smo kod toga, ortak i ja prdimo po teretani i zajebavamo ljude. Jebem ti životinje, kad su već počeli da razlučuju koji je od nas dvojice kad okinuo. Pre neki dan ležim u krevetu i prdim. Jednom sam okinuo tako jako da su mi se guzovi tresli narednih 20 sekundi.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.