Teret@n@

1. a to neko nesto nacuje i onda se pravi pametan

2. Jeste gledali kako je Rusa poklopio teg od 250+ kg?

3. Jesmo, 280kg, poginuo je

4. Vercetti treneru, kada biste Vi pisali i savetovali na ovoj temi, garantujem da bi svi koji bi vas poslusali uvecali suvu misicnu masu za min 5% u periodu od 6 meseci.

5. 180 kila, i ja sam čuo... Odvratno je, ne gledajte....

6. Није изгледало да ће да умре, сео је и пио воду.... кад оно ...

7. Umro poslije 4-5 dana...

8. Meni nije jasno kako je uspeo tako da ispusti šipku. Kao da mu je propala direktno kroz šake. Ajd da ju je uhvatio onako bez palca, al normalno je držao i kao da ju je namerno pustio. Bezveze. Poslušajte skočka i ne gledajte, ja se zajebo :(

9. Jebo mater onom spoteru stvarno, drka kurac na metar od sipke dok ovaj dize, ja bih ga tuzio za ubistvo u nehatu, aupm!

10. A realno, nije mogao čovek ništa. Ovaj drugi što je bio bliži i oprezniji isto nije stigao ništa da uradi.

11. http://www.youtube.com/watch?v=3XoUS3LpApY

Идол..... шта рећи, коу послуку порати, коме?

Прво, дебил ставља оно геј срање на шипку да га не жуља као, друго не зна човек да се постави испод шипке, наопако ради сет ап олололо, треће, не зна да анрекује шипку са сталка... а онда бајна техника, суманута пропадаја и дизање од стране спотера....... уххххххх

12. Јеботе, гледам сад коментаре са Никсиних клипова... То је јебена ризница глупости...

Nixa da te pitam jel valja da se pije voda posle treninga?

Nixa, jel moram da stavljam bananu u whey, posto si ti stavio?

Trbusnjacima neces skinuti salo. Pumpaces misice ispod sala i vremenom ce ti misici poceti gurati to salo pa ces izgledati jos deblje jer ce salo ostati.

Mene jedino nervira kod nixe je ova modrica sta je vec :D lajkuj da vidi nixa :D

nixo kad radish zgibove koi misici rade?

И мој фаворит:

Samo jedno pitanje Nixa: Da li se povecava broj testosterona prilikom vjezbanja u teretani ?

13. Laki nemoj da sereš po tomasu, kad budes mr.universe onda pričaj za sad ćuti.
    Svarog brate to su retardji, jbg ne razumiju se

14. Kako mi ide na kurac kad imaju 6 svjetskih prvenstava, 8 nezvaničnih svjetskih prvenstava, 95 svjetskih prvaka u jednoj godini.... Ne samo u BB već i u boksu, karateu, TKD-u....
    Kod nas u jujitsu a i u džudou nie tako, mi imamo krovnu federaciju JJIF, jedno svjetsko prvenstvo godišnje i kad si svjetski prvak to znači da si definitivno najbolji u svojoj kategoriji i amin a ne nešto da objedinjuješ titule u toj i toj organizaciji, pokroviteljstvo, pičke materine....

15. I da, što se Tomasa tiče - neka se on drži bodibildinga, nije za njega powerlifting, ipak treba još malo muda uzgojiti za to....

16. Laki nemoj da sereš po tomasu, kad budes mr.universe onda pričaj za sad ćuti.

Znači ja ako nemam osam Mr. Olimpija titula ne mogu ama baš ništa da kažem Kolmanu? Nije čovek slepac pa da ne vidi da to ne valja. Ne moram biti naučnik da bi rekao da je nebo plavo, a trava zelena. Niti moram biti prvak u PL-u da bi vidio kako ovaj retardirano radi. Jedina stvar koja je tu dobra je dubina; spušta se ispod paralele, a u PL-u se ide na paralelu i odmah gore. Ono sranje koje je nabio na šipku je goli kurac, šipka uopšte ne legne dobro na svoje mjesto, između dijela trapeza i vrata. A onda tehnika postavljanja pod šipku, lololo.

I da, što se Tomasa tiče - neka se on drži bodibildinga, nije za njega powerlifting, ipak treba još malo muda uzgojiti za to....

Bodybuilders rage in 3, 2, 1...

17. Realno, čovek ako uspeva da preživi onakve čučnjeve nepovređen, nek nastavi tako da ih radi, ko ga jebe. Ja ne želim da pokušam.

18. Aj nek uradi jedan onakav bez trojice spotera ja ću muda svoja da odgrizem i da mu donesem pred vrata.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.