www.static.politika.co.rs/uploads/rubrike/229139/i/1/16053580_b.jpg Haha, vidi mu kolenca. Kad smo već kod drva, gledao sam prošle godine jedne ljude, ovamo, iz jednog sela iznad Sokobanje. Deda, sin i unuk. Svi su niži od 170cm i nema ih preko 60 kile. Boga ti poljubim, odakle onim ljudima onolika sila, starac od blizu 80 godina baca balvanje koje ja jedva kotrljam kao da je od kartona, a rek'o bi da će da umre onako mršav i neu'ranjen. Možda je moje shvatanje svega ovoga glupo, ali mislim da su ovi takmičarski (mislim na one takmičare u gaćama koji se mažu braon zejtinom) mišići nefunkcionalna gomila govana i kao takve, mrsko mi je da ih gledam. Toliko :)
Брате, моја баба док је била жива, кад сам ја био у средњу, она греоте искривљена, стара жена 80 година, увати $екиру, па кад ожеже по оним дрвима, срамота ме уфати, још искуство бре, потрефи оно чворнато тачно ђе треба, а ја га цијепам по 10 минута
Bila bi dobra tema da u njoj diskutuju ljudi koji nešto zapravo znaju i oni koji nešto žele naučiti. Kompleksi koje ljudi osjećaju zbog bodibildinga su nevjerovatni. A htjeli neki to priznati ili ne, itekako prisutni na ovoj temi.
Ајде ја мало да кењам, пошто се жалите да се ништа паметно не чује на теми, а ја сам паметан, јелте.
Ви што користите суплементе, зашто то радите? Јесте пробали да вежбате без тога? Каква је разлика? Вреди ли пара? Колико ја видим, боље је кроз храну узимати све што је потребно. Немам нешто пара за веј, а и да имам, не верујем да бих куповао то. Дакле?
Ne možeš raditi toliko bez suplemenata, ja bi izgorio načisto da furam ovakav tempo bez suplemenata - 2 treninga dnevno, ujutru 2 sata, uveče 2 sata i trčanje ili bicikl između, bar 2 sata. Nemoguće, iscrpio bi se za plafon 7 dana, raspao bi se na komade. Pokušao sam tako prošle godine - nije išlo, tj. išlo je do jedne granice i onda jednostavno više ne možeš. E, sad se druga pjesma pjeva, sada gonimo sve više i više :D
Suplementi mama, možete trabunjati do sudnjega dana ali to je jednostavno tako :D
Inace poceo sam da kontam koliko je bitno prilagoditi ishranu krvnoj grupi.:/ malo me baca u bedak sto sam par meseci radio pogresno,ali covek se uci dok je ziv...
Nem pojma, nikad se nisam pretjerano udubljivao u te krvne grupe. A čuo sam za mnogo slučajeva da su se ljudi preporodili nakon korigovanja ishrane. Jebem li ga sad...
Taze, okači sliku tamo na "Fotografije Vukajlijaša", da vidimo to Sveto Znanje.
Nekim ljudima sa ove teme sam pokazao fotografije. Znaju dobro kojima, ako bi još neko od njih tražio, dobio bi slike (na pvt, naravno). Ko od njih bude tražio fotografiju, dobiće je. Tebi naravno neću poslati sliku, jer mi ne pada na pamet da šaljem slike nekome ko lupeta gluposti na temi, mada mislim da si me video, ako se sećam imao sam te na fb-u. Sva sreća pa sam te na vreme obrisao.
P.S. Š'o se tiče svetog znanja, i ti si tražio savjete lično od mene. Kuš! :D
www.static.politika.co.rs/uploads/rubrike/229139/i/1/16053580_b.jpg
Haha, vidi mu kolenca. Kad smo već kod drva, gledao sam prošle godine jedne ljude, ovamo, iz jednog sela iznad Sokobanje. Deda, sin i unuk. Svi su niži od 170cm i nema ih preko 60 kile. Boga ti poljubim, odakle onim ljudima onolika sila, starac od blizu 80 godina baca balvanje koje ja jedva kotrljam kao da je od kartona, a rek'o bi da će da umre onako mršav i neu'ranjen. Možda je moje shvatanje svega ovoga glupo, ali mislim da su ovi takmičarski (mislim na one takmičare u gaćama koji se mažu braon zejtinom) mišići nefunkcionalna gomila govana i kao takve, mrsko mi je da ih gledam. Toliko :)
Брате, моја баба док је била жива, кад сам ја био у средњу, она греоте искривљена, стара жена 80 година, увати $екиру, па кад ожеже по оним дрвима, срамота ме уфати, још искуство бре, потрефи оно чворнато тачно ђе треба, а ја га цијепам по 10 минута
Које село?
Pfff... To može i moja baba
Jezerolololo. Znas da oni prvo nauče da voze traktor, rasklope i sklope motorku, pa tek onda prohodaju.
А чим напуне пету, уче како се убија вепар маљем у вугла. Нема зајебанције са Лејкерсима!
Čuvajte dupe po teretanama, SMarko ponovo jaše.
IDEMO!!! CEPANJE DRVA ZA DOBRU DEFINICIJU!
Otprilike je receno sve.Ja bih zakljucao temu,jer u prethodnih 5 stranica nije napisano nista korisno.
Bila bi dobra tema da u njoj diskutuju ljudi koji nešto zapravo znaju i oni koji nešto žele naučiti. Kompleksi koje ljudi osjećaju zbog bodibildinga su nevjerovatni. A htjeli neki to priznati ili ne, itekako prisutni na ovoj temi.
http://www.youtube.com/watch?v=Nf-v6tJ_ut4
Taze, okači sliku tamo na "Fotografije Vukajlijaša", da vidimo to Sveto Znanje.
Ајде ја мало да кењам, пошто се жалите да се ништа паметно не чује на теми, а ја сам паметан, јелте.
Ви што користите суплементе, зашто то радите? Јесте пробали да вежбате без тога? Каква је разлика? Вреди ли пара? Колико ја видим, боље је кроз храну узимати све што је потребно. Немам нешто пара за веј, а и да имам, не верујем да бих куповао то. Дакле?
Ne možeš raditi toliko bez suplemenata, ja bi izgorio načisto da furam ovakav tempo bez suplemenata - 2 treninga dnevno, ujutru 2 sata, uveče 2 sata i trčanje ili bicikl između, bar 2 sata. Nemoguće, iscrpio bi se za plafon 7 dana, raspao bi se na komade. Pokušao sam tako prošle godine - nije išlo, tj. išlo je do jedne granice i onda jednostavno više ne možeš. E, sad se druga pjesma pjeva, sada gonimo sve više i više :D
Suplementi mama, možete trabunjati do sudnjega dana ali to je jednostavno tako :D
A kakvi su tebi ciljevi? Šta to hoćeš da postigneš sa 6 sati dnevno treninga?
Da u sljedećih par godina postanem svjetski prvak :)
Skocko dzudo?
Inace poceo sam da kontam koliko je bitno prilagoditi ishranu krvnoj grupi.:/ malo me baca u bedak sto sam par meseci radio pogresno,ali covek se uci dok je ziv...
Deder, malo detaljnije to o krvnim grupama...?
Ju jitsu. Ne brazilski već pravi, jebački.
Nem pojma, nikad se nisam pretjerano udubljivao u te krvne grupe. A čuo sam za mnogo slučajeva da su se ljudi preporodili nakon korigovanja ishrane. Jebem li ga sad...
Nekim ljudima sa ove teme sam pokazao fotografije. Znaju dobro kojima, ako bi još neko od njih tražio, dobio bi slike (na pvt, naravno). Ko od njih bude tražio fotografiju, dobiće je. Tebi naravno neću poslati sliku, jer mi ne pada na pamet da šaljem slike nekome ko lupeta gluposti na temi, mada mislim da si me video, ako se sećam imao sam te na fb-u. Sva sreća pa sam te na vreme obrisao.
P.S. Š'o se tiče svetog znanja, i ti si tražio savjete lično od mene. Kuš! :D