Teret@n@

1. Koji si ti transfer blama, majko rođena. Ti si prvo meni tražio sliku da vidiš, ja ti pošaljem preko pevetea i odjednom si umukao posle toga. I sad ja lupam nešto?! Gde ja lupam, nalupam ti par ortodoksnih po vugli umišljenoj baš!

2. :grabi kokice i zavaljuje se u stolicu:

3. Nisam umukao, znaš dobro šta sam ti odgovorio na pvt, a to sam ponovio i na forumu.

Gde ja lupam, nalupam ti par ortodoksnih po vugli umišljenoj baš!

Je l' mi to lupaš pravoslavne ili standardne šamare?
    Zimi gledam fensi kurve skockane u bundama, Thazz vs Marvellous, 2:1 u rundama.

4. Ti si preko pvt-a samo iskomentarisao genetiku i građu, i prozivao me za neke proteine, kuracpalac. Nebitno, ja na kraju samo dodam da bi bilo kul da mi pokažeš par caka na treningu (jer si ovde nabio sebi kredibilitet) i posle toga ništa.

Zimi gledam fensi kurve skockane u bundama

A ovo ispod, vidim da troluješ. I ajde ti meni nađi gde sam ja to pričao gluposti po temi u skorije vreme?!

5. Паметан човек Скочко, пратим његов пример :)

6. aj nastavite bas je zanimljivo

7. Ti si preko pvt-a samo iskomentarisao genetiku i građu, i prozivao me za neke proteine, kuracpalac. Nebitno, ja na kraju samo dodam da bi bilo kul da mi pokažeš par caka na treningu (jer si ovde nabio sebi kredibilitet) i posle toga ništa.

Nisam te prozivao, već pohvalio. Pročitaj pvt opet. Samo sam rekao da moraš jesti proteine jer su gradivna materija. Znao sam da si mislio da ne piješ whey, ali sam te morao ugristi zbog toga.

I ajde ti meni nađi gde sam ja to pričao gluposti po temi u skorije vreme?!

Evo, ne moram tražiti daleko.

Koji si ti transfer blama

odjednom si umukao posle toga

nalupam ti par ortodoksnih po vugli umišljenoj baš!

Eto, niti sam transfer blama, samo me iznerviraš. Nisam umukao, kao što vidiš ja najviše ovdje serendam. Niti sam umišljen, baš suprotno.

ja na kraju samo dodam da bi bilo kul da mi pokažeš par caka na treningu

:Vadi svesku u koju je zapisivao cake:
    Ozbiljno, pisao sam sve u dnevnik, pa ću sad da ti prekucam. <3
    - Kod negativnog dijela na potiscima ne koristiti spoteraa
    - Kad radiš leđa probaj raditi samo dvije vježbe, da sa njima pogodiš sve. Npr. neko lat vučenje i veslanje, 6 serija jedno, 6 drugo
    - Kad radiš srednje rame sa većim kilažama raditi jednoručno, najbolje se uhvati za neki kurac (ne Marvellous, ne mislim doslovno da se uhvatiš za kurac, ne veseli se odmah), već npr za neku drugu mašinu da bi dobio stabilnost. Kad radiš dvoručno, sjedeći/stojeći manje kilaže i više ponavljanja.
    - Kod kosog benča maksimalno istezanje laktova u donjoj poziciji pokreta i kontrakcija kod ključne kosti
    - Kod treninga ramena prvo raditi srednje rame, pa tek onda prednje i zadnje, prednje rame u npr. 3 serije možeš raditi sa grudima, a zadnje sa leđima, jer već dobijaju stimulaciju od grudi, odnosno leđa
    - Kod bilo kojeg veslanja se trudi da uradiš 10+ ponavljanja
    - Dugi programi su keva za snagu, ali i masu. Nešto tipa GVT. Nema velike snage ako jedan program ne dereš duže vrijeme.
    - Probaj upper/lower treninge ako već nisi.
    - Ne svađaj se sa mnom i ne nazivaj me pogrdnim imenima.

Inače, za Shadyja... Čitao sam nešto za ishranu po krvnoj grupi, ali ne znam koliko je primenjiva na BB. Znam jednu devojku koja je kod nutricioniste dobila takav režim ishrane i izgubila je 15 kg. Sad, ona je bila đembela. Mislim da su bilderi i drugi sportisti nešto drugačiji tipovi.

8. Znao sam da si mislio da ne piješ whey, ali sam te morao ugristi zbog toga.

Whey, evo opet ti kažem, ne pijem jer sam dekintiran.

Nisam umukao, kao što vidiš ja najviše ovdje serendam

Znam. A govorim ti o peveteu, kad sam spomenuo da mi pokažeš random fore, ti štrafta posle toga. Sad si napisao, a izgleda treba čo'ek mast da ti vadi da bi mu lepo odgovorio...

I ne htedoh da ti lupam virtualne šamare, nego si me izbacio iz takta. Napisao si onaj post u tom stilu da me uvrediš, a koji sam ti pa ja skrivio, dečko? Ako već vidiš da možeš konstruktivno da odgovoriš, šta veslaš ljude bespotrebno? I prema ovim novajlijama ovde, svakog realno uplašiš sa svojim stavom da nam je majka prvo rodila teg, pa tek onda nas, te bi svi trebalo sve da znamo. Ti si kapiram dobar deo života o'ladio u teretani i nakupio znanja, ali. Obrati malo pažnju da ne budeš toliko cocky 24/7 i sve će biti fino. Nadam se da se razumemo?

9. Da imam kinteraj, mogli bi zajedno da treniramo, ipak si ti iskusniji i sve to :))

Eto, to si napisao. Mislio sam da je to u stilu ''E, da treniramo u istoj teretani, pa da mi nešto pokažeš.'' Jebiga, treb'o si odma' reći i tražiti neki savet, ne bi bio problem.

Napisao si onaj post u tom stilu da me uvrediš, a koji sam ti pa ja skrivio, dečko?

Iznervir'o si me. Jebiga. Izvini.

Ako već vidiš da možeš konstruktivno da odgovoriš, šta veslaš ljude bespotrebno? I prema ovim novajlijama ovde, svakog realno uplašiš sa svojim stavom da nam je majka prvo rodila teg, pa tek onda nas, te bi svi trebalo sve da znamo.

E, jebiga sad. Ne znam baš da sam sad nekog novajliju doček'o na nož. Jedino neke večite novajlije, koje su šurnaest meseci na temi, čitajući sve šta se piše, pa onda opet pitaju iste stvari.
    Treniram od 21. juna. 2010. što za bildera i nije tako dug period. Sad to znanje... Imaju i drugi na ovoj temi znanje, samo ja volim da pišem i da kenjam. Zato dolazim do izražaja.

Sad si napisao, a izgleda treba čo'ek mast da ti vadi da bi mu lepo odgovorio...

Ajd onda pomoći ću ti još više ako izvadiš ovo iz predela donjeg abdomena i malo sa bokova. :D
    Ma opušteno, razumemo se. Nećemo se više svađati... Valjda.

10. Ih, kaki ste, zar već prekidate?
    Pičkice!

:hnjo-hnjo-hnjo:

11. Не знам, Марвељосо окачио слику у "фотографије вукајлијаша" и женскадија лучи влагу на њега. Тазе мораш да му одговориш истом мером!
    ЕДИТИЋ:

http://www.dodaj.rs/f/l/jx/1uLqxc0t/dsc02666.jpg

12. Ajd onda pomoći ću ti još više ako izvadiš ovo iz predela donjeg abdomena i malo sa bokova. :D

To malo sala sa strane je dobro, ne diraj. Bolje da ti se ono topi kao izvor energije, nego da ti se razgrađuju mišići.

13. Марвел, ш'о не набијеш још те масе бре :Р

14. To Skocko! Gledacemo prenos i navijacemo. :D pazi to pomaze zestoko(znam par primera,oni su me i motivisali da se malo udubim),ali malo je jebeno ako si A(kao ja) a oces da bildas ili u pl vode...:/

Thazz pazi nije fora u mrsavljenju,mozes da nakarikas isto kalorija,nutritijenata...Samo je bitno da jedes ono za sta si bioloski predodredjen,ono sto mozes da svaris i iskoristis u potpunosti.Neke stvari su ti korisne a neke stetne,i samo izbegavas te stetne i to je to.E sad nauka pocinje kad treba da izbacis sve stetne po tebe i jedes smao korisne i neutralne...:/ i naravno kolicinski nije bas lako,ali u svakom slucaju pogled sa druge tacne gledista ne mere da skodi,preporucujem da procitas knjigu. Prva je "You are your bloodtype",a druga DIjeta prema krvnim grupama-D'Adamo. Ovde imate sumiranu drugu http://www.dijeta.net/ishrana_po_krvnim_grupama.htm
    na treba se opterecivati previse,ali je zanimljivo...:)

15. E,i ajde posaljite meni slike na pvt,bas me zanima.Thazza sam video,a da vidim i vas ostale.

16. Мене највише занима како изгледа Лаки. Ал неће чоек да шаље, па то ти је... :)

17. Evo vam slika, uslikali se dabogda. Mislim da sam ovdje, jebeš mu mater, neđe 84-86 kg, maj 2011. godine. Sad imam 93 kg, prazan. Nisam se udebljao u stomaku, ne merim se, to sam jednom radio kad me je jedan lik u teretani smarao da merimo obime. Al' sam u osnovnoj nosio 32 broj hlača na maloj maturi, još stanem u te farmerke, lolo.
    http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/247119_186579954724743_5610024_n.jpg
    Inače se ne slikam mnogo, nisam baš reprezentativan primerak muškog roda, al' sam sada gotovo ćelav. :D

EDIT: Fala za objašnjenje, tj. knjigu, Shady. :D

18. Ja bih okačio, al ne verujem da imam sliku mlađu od 5 godina, na fejsu imam neke idiotske iz jebemliga kog razreda osnovne, a mrzi me da se slikam pa da kačim. Inače sam uglavnom ćelav i imam zajebanu bradu lololo

Nego ovo sam hteo:

I prema ovim novajlijama ovde, svakog realno uplašiš...

Što se toga tiče, potpuno podržavam Thazza, jer pazi ovo molim te:

Nemam ništa protiv ljudi koji ne znaju mnogo o treningu, teretani, itd., pa dolaze ovde i postavljaju pitanja. Zato valjda i služi ova tema.
    Ali NE. Te novajlije koje ne znaju mnogo, ne postavljaju pitanja jebote, oni dolaze ovde da bi nas prosvetlili svojim neznajem. Jebote dolazi lik i kaže nešto u fazonu: ''Zajebite vi te tegove i te droge vaše, sekiru u ruke i cepaj, evo vidi mene kako jebem, a i reko mi ortak da je njemu reko ortak koji se time bavi da su ti proteini i kreatini štetni...''

I to liku bude prvi post na temi, nakon što smo mi na 195 stranica pisali o tome.

19. Ја имам Лакијеву слику. Коме треба? :)

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.