U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Upravo.
Al to mi je od aminokiselina, bez njih mogu jedva 50.
Колко дуго идеш ?
Па да , реално .....
Јеби га Скочко , ја се више и не трудим да објашњавам тако неке баналности ....
Него да те питам нешто , видим да радиш поверлифтин (тако ми делује , можда сам се и зајебо) , а ја почињем полако са тим мало активније , па ми реци, када радиш мртво где тачно ставиш појас?И да , ја га баш затегнем ,нема где више, али када се спустим у почетни положај он ми се подигне на леђној страни .......
OK, u pravu si, cim sam cuo za aminokiseline ja popizdeo, nisam ja tvrdoglav...
Ne kazem ja da ne moze da se dize kao Laki il ti 140-150 iz benca, meni je to ok, naravno posle godinu dve. Al svaki put popizdim (posto sam isao u pravu teretanu) kad lik mrtav ladan izvadi crnu bocu il sta vec, uzme kasicicu ko kutlaca i krene da pravi "carobni napitak", i mislim se ja kako ga nije sramota...
Па и ја сам то радио па шта?Мени највише иду на курац они који се крију када мућкају "чаробне напитке" као да је то нешто лоше.Маму вам јебем глупу балаву , то ми дошло да им кажем неколико пута али ценим , можда ме неће разумети...
Oko godinu i po zaozbiljno, a ukupno dvije sa drkanjem kurca po aerobnim mašinama i tim sranjima.
Mogu li se kucnim vezbanjem postici neki osetni rezultati?
Наравно, ал мораш мнооого да радиш.
Osjetni rezultati - slabo. Osrednji rezultati - trebalo bi. Uz, što reče Džanka, mnoooogo rada.
Него да те питам нешто , видим да радиш поверлифтин (тако ми делује , можда сам се и зајебо) , а ја почињем полако са тим мало активније , па ми реци, када радиш мртво где тачно ставиш појас?И да , ја га баш затегнем ,нема где више, али када се спустим у почетни положај он ми се подигне на леђној страни .......
Nešto mi vuka ubagovala, tek sad iskoči post.
Mrtvo radim bez pojasa, sve radim bez pojasa i rukavica, jedino bandažu na ruku (ima post gdje piše kako sam sjebo mišić).
Powerlifteri imaju raznih fora sa pojasom - kada se radi čučanj pojas je niže, tik iznad dupeta. Za mrtvo se podiže malo gore - negdje u ravni sa pupkom ili sekundice niže, ali je tu negdje, znaćeš kad potrefiš, osjeti se baš, baš poboljšanje i veća je ugodnost pri radu.
e, imam odredjen visak kilograma, pa bih pitao da li prvo da smrsam pa da krenem da radim vezbe (cilj mi je definicija) ili da kombinujem? posebno me interesuje za trbusnjake, jer sam cuo da nemaju efekta ako nisi fit...
Kada sam počeo da radim tzv. "crunches" (i samo njih za trbušnjake), imao sam nekih 4% udela masnoće u organizmu. Znači, ili sam stvarno bio tanan, ili sam nešto zajebao pri merenju, poenta je - masti bilo nije, čak su mi se mišići na ramenima ocrtavali k'o bicepsi. I onda sam krenuo sa tim vežbama. Na moje iznenađenje, posle 2 nedelje imao sam 2packs. Nakon još nedelju dana, 4packs. Do 6packs nisam stigao (bar ne da se lepo, sami od sebe ocrtavaju, ne ono kad se usereš pred ogledalom), ali naravoučenije je - kad si skin'o mas', trbušnjaci su iza ugla.
Tru stori
Okreni, obrni - mast se skida tračanjem! Ja trčim po 2 km pre i posle tegova i partera. Nije mnogo, ali nije ni malo. Na odbojci sigurno pretrčim još više. Uglavnom, jasno je da trbušnjaci ne mogu da se vide od masti. Moj ortak je radio mesecima po hiljadu trbušnjaka dnevno i oni su ojačali - ali se nisu videli...
'Di malo, 2km je MNOGO više od voženja liftom, kolima i sedenjem pred TV-om!
Ja kardio praktično i ne radim, samo vozim bajs ono 25-30km/h par sati nedeljno, ali kažu ljudi
znači šta god, može i vijača, i 15min je dovoljno, ali kažem, ja ishranom održavam nizak nivo masti - a bajs radim kad mi prija.
kolko je trcanje efikasno?
mislim koliko treba trcanja da bi otpala stomacina?
znam da se ne moze ovako reci, al ono otprilike?
Довољно да потрошиш више него што си унео.
У ствари није ни толико битно да ли ћеш трчати, ходати, лежати... Трчањем ћеш једино уштедети време.
Дуго трчање није препоручљиво у ББ.Њиме ћете пре сагорети мишић и њега потрошити него масне наслаге.Радите ХИТ , кратке интентивне спринтеве , значи краткотрајна али веома интензивна активност.То је сасвим довољно , упоредите само маратонца и спринтера па видите ко има више мишића и мање масти...
http://www.scoobysworkshop.com/caloriecalculator.htm
Toplo preporučujem. A princip je jedan - ako ti trenutno kilaža stagnira, kada bi nastavio da jedeš onoliko koliko jedeš i trčao 15 minuta 3 puta nedeljno, izgubio bi najmanje 2kg za mesec dana. Ta cifra može da se učetvorostruči izvesnim odricanjima.
Ja sam razmisljao, posto imam pristojan slauf, a tanke ruke, da prvo skinem mast, a posle da nabacujem misicnu masu.
Sta mislite o tome?
Реално, Скуби ЈЕБЕ!!!!!!!!!!1111111111
Не иде то тако Росонери.Крени ти полако да градиш мишићну масу , са њеним повећањем масти се смањују.Али даће ти сада неко објашњење и зашто то тако иде.