U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
REALNO!!!jedan!
Ja sam razmisljao, posto imam pristojan slauf, a tanke ruke, da prvo skinem mast, a posle da nabacujem misicnu masu.
Sta mislite o tome?
Ide i istovremeno, samo je problem mršavljenja što tu pomaže kada jedeš manje, a problem bildovanja što moraš da jedeš k'o svinja da bi uneo dovoljno proteina. To bi već bio totalni zen, ako imaš strpljenja - cepaj.
Inace, koliko bi trebalo da imaju neke osnovne bucice za pocetnike?
Па ово би требало да буде довољно за почетак.
http://img52.imageshack.us/img52/2334/dsc00027az.jpg
:) То мораш сам да одредиш , нисмо сви исти ,али до 12кг ти је вероватно довољно за почетак...
Бучице 10 кг. Довољно ти је.
Znam da sam dosadan, ali samo jos ovo:
Koliko serija, i ponavljanja sa bucicama za pocetak?
Колко можеш.
Не баш. Не би требало више од 12-14 (понављања). Али правилно. Ако можеш више повећај тежину.
Greška u startu.
Prvo malo veće mišiće, onda se dofati bučice. Nemo dbudeš seljak, jebemumiša.
Nađi sebi kaki trening na forumima o BB, ima ih na pretek.
Ros, navodno se ta hipertrofija (bolje da ne objašnjavam, kad i sam samo praktikujem) postiže angažmanom jednog mišića/mišićne grupe između 25 i 40 puta po treningu. Znači, jedan trening - triput 8, sledeći tri serije po 10 dizanja, sledeći put 3 serije po 12 dizanja; onda povećavaš težinu za 1/2kg-1kg pa opet 3x8, 3x10...
Drugi princip kog se ja radije pridržavam je svaki put do neuspeha (momenta gde ideš da obaviš dizanje i ode sve u 3 lepe, ne možeš više stvarno), znači u svakoj seriji, sva tri puta. Tako si 100% siguran da si umorio mišić, i ja se tada recimo i psihički dobro osećam, zadovoljan sam.
U svakom slučaju su tri serije mama.
edit: iako se slažem sa skočimišom! ja se tega laćam samo povremeno, kada sam počeo sa BB nisam mogao da uradim ni zgib sa dlanovima prema sebi, sada ih radim 3 sa dlanovima od sebe. Kada taj broj dovedem na neki pristojan stepenik uvodim tegove, do tada je sve joga/kardio/vežbe sa sopstvenom težinom. Postoje osnove, forumi bi bili dobra odluka.
Дајте неки линк да гледам колко да радим пропорционално мојој тежини
Добар сајт. Вежбе за одређене групе. Има и остало што би могло да вас занима.
Фала Џием.
Молим, Џанкее. И не дај да ти неко сипа роиде у дрозу.
Eto ja sam krenuo pre nekih 120 dana u teretanu, i sve kao radim definiciju, treniram radi zdravlja i tako te budalastine. Al kurac vuce me svaki put da dizem sve teze i teze :) 180 cm i 83 kg i da usao sam u pantalone sa ove 83 kile u koje nisam mogao da udjem pre godinu dana sa 77 kila :) Prezadovoljan sam za sad i voleo bih da mi da neko neki savet sta da koristim za strije koje sam dobio u predelu ramena i bicepsa, mozda i ima negde al me mrzi sad da cesljam 24 strane... Hvala
Strije su strije, ja ne znam da se regenerišu...
Čestitam, zvuči kao da vrtoglavo napreduješ!
Уклонити их не можеш. А тешко да можеш да спречиш појављивање нових нечим. Сем да успориш мало.
Nađi nešto čime trudnice mažu guzice (kako poetski).
Žderi vitamin C i E.
Dosta, dosta, dosta cinka.
Neku kremu protiv ožiljaka (kontra neki kurac, tako se zove, ja uđoh u apoteku i rečem: dajte mi kremu protiv ožiljaka, kontra neki kurac i ona mi da tu kremu)
Laserski tretman.
Strije je nemoguće sasvim ukloniti, možeš samo ublažiti.
A ja volim svoje strijice. Pogotovo one na ramenima i bicepsima. Svakoj sam dao svoje ime. Strijice me čine srećnim jer su znak da napredujem. VUHU!
Молим, Џанкее. И не дај да ти неко сипа роиде у дрозу.
Мојне ме јебеш, ја дрозу не пипам.
Него шта да пијем од суплемената ?
sto dvjesta!!!
Da nije mozda "contractubex" njega imam od kad sam operisao mladez pa mazem oziljak sa njim?!