Teret@n@

1. REALNO!!!jedan!

Rosoneri

Ja sam razmisljao, posto imam pristojan slauf, a tanke ruke, da prvo skinem mast, a posle da nabacujem misicnu masu.

Sta mislite o tome?

Ide i istovremeno, samo je problem mršavljenja što tu pomaže kada jedeš manje, a problem bildovanja što moraš da jedeš k'o svinja da bi uneo dovoljno proteina. To bi već bio totalni zen, ako imaš strpljenja - cepaj.

2. Inace, koliko bi trebalo da imaju neke osnovne bucice za pocetnike?

3. Па ово би требало да буде довољно за почетак.
    http://img52.imageshack.us/img52/2334/dsc00027az.jpg

:) То мораш сам да одредиш , нисмо сви исти ,али до 12кг ти је вероватно довољно за почетак...

4. Бучице 10 кг. Довољно ти је.

5. Znam da sam dosadan, ali samo jos ovo:
    Koliko serija, i ponavljanja sa bucicama za pocetak?

6. Колко можеш.

7. Не баш. Не би требало више од 12-14 (понављања). Али правилно. Ако можеш више повећај тежину.

8. Greška u startu.

Prvo malo veće mišiće, onda se dofati bučice. Nemo dbudeš seljak, jebemumiša.

Nađi sebi kaki trening na forumima o BB, ima ih na pretek.

9. Ros, navodno se ta hipertrofija (bolje da ne objašnjavam, kad i sam samo praktikujem) postiže angažmanom jednog mišića/mišićne grupe između 25 i 40 puta po treningu. Znači, jedan trening - triput 8, sledeći tri serije po 10 dizanja, sledeći put 3 serije po 12 dizanja; onda povećavaš težinu za 1/2kg-1kg pa opet 3x8, 3x10...

Drugi princip kog se ja radije pridržavam je svaki put do neuspeha (momenta gde ideš da obaviš dizanje i ode sve u 3 lepe, ne možeš više stvarno), znači u svakoj seriji, sva tri puta. Tako si 100% siguran da si umorio mišić, i ja se tada recimo i psihički dobro osećam, zadovoljan sam.

U svakom slučaju su tri serije mama.

edit: iako se slažem sa skočimišom! ja se tega laćam samo povremeno, kada sam počeo sa BB nisam mogao da uradim ni zgib sa dlanovima prema sebi, sada ih radim 3 sa dlanovima od sebe. Kada taj broj dovedem na neki pristojan stepenik uvodim tegove, do tada je sve joga/kardio/vežbe sa sopstvenom težinom. Postoje osnove, forumi bi bili dobra odluka.

10. Дајте неки линк да гледам колко да радим пропорционално мојој тежини

11. Добар сајт. Вежбе за одређене групе. Има и остало што би могло да вас занима.

12. Фала Џием.

13. Молим, Џанкее. И не дај да ти неко сипа роиде у дрозу.

14. Eto ja sam krenuo pre nekih 120 dana u teretanu, i sve kao radim definiciju, treniram radi zdravlja i tako te budalastine. Al kurac vuce me svaki put da dizem sve teze i teze :) 180 cm i 83 kg i da usao sam u pantalone sa ove 83 kile u koje nisam mogao da udjem pre godinu dana sa 77 kila :) Prezadovoljan sam za sad i voleo bih da mi da neko neki savet sta da koristim za strije koje sam dobio u predelu ramena i bicepsa, mozda i ima negde al me mrzi sad da cesljam 24 strane... Hvala

15. Strije su strije, ja ne znam da se regenerišu...

Čestitam, zvuči kao da vrtoglavo napreduješ!

16. Уклонити их не можеш. А тешко да можеш да спречиш појављивање нових нечим. Сем да успориш мало.

17. Nađi nešto čime trudnice mažu guzice (kako poetski).

Žderi vitamin C i E.

Dosta, dosta, dosta cinka.

Neku kremu protiv ožiljaka (kontra neki kurac, tako se zove, ja uđoh u apoteku i rečem: dajte mi kremu protiv ožiljaka, kontra neki kurac i ona mi da tu kremu)

Laserski tretman.

Strije je nemoguće sasvim ukloniti, možeš samo ublažiti.

A ja volim svoje strijice. Pogotovo one na ramenima i bicepsima. Svakoj sam dao svoje ime. Strijice me čine srećnim jer su znak da napredujem. VUHU!

18. GM
    Молим, Џанкее. И не дај да ти неко сипа роиде у дрозу.

Мојне ме јебеш, ја дрозу не пипам.

Него шта да пијем од суплемената ?

19. Da nije mozda "contractubex" njega imam od kad sam operisao mladez pa mazem oziljak sa njim?!

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.