Teret@n@

1. Хахаххахахаха, тако је, сви су поскакали из села и почели да славе! :Д

Не тренирам само руке, кунем се! :Д

2. Смарко, ти си један обични отпадак из нба/нцаа лиге!

3. CMarko kompleksaš, radi samo ruke!

ČMarko, lolo!

4. Хаххахахахах, тај рад! Само емија, мој охитисе :Д

Само руке и емија и нема фрке, мајице ће да набрекну, то што се мозга нема, лако ћемо :Д

5. https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/559525_588672661156558_488569986_n.jpg

Story of my life.

ЕДИТ:

И онда ђеца сва се напале на овога и послушају га :)

http://www.youtube.com/watch?v=g-Yzxv4xulk

ЕДИТ:
    https://www.facebook.com/Nixa.Zizu.Official.Page?fref=ts
    Читајте оне постове људи са десне стране, хахахаххахахах ФЕСТИВАЛ!!! :Д

6. agahahahahahha jebote ovog lajkuju samo poremećeni klinci

7. Kaže čovek : ''Težim ka masi sa umerenom definicijom. Šta vi preferirate? '' :D
    A ovi sa pitanjima su komedija. K'o da šalju pismo nekom časopisu tipa ''Bravo''.
    Nixa, imam 15 godina, da li mogu da koristim Vej 100% protein? Sjajno.

8. Да се не лажемо, таквих питања је и овде било доста.

9. Jeste ali ovi su ipak nenadmašni. ''Nixa, napravi klip kako da ojačam mišiće prstiju''

10. Opa - kupio sam kg konjske plecke, izdinstao i upavo je cepim! Nalet kreatina iz mesa ocekujem za 2 sata u teretani!

11. Пу пичко, кол'ко кошта то? И ђе има прије свега:)

12. Где си узео???

13. Za Smarka znam, a ti Svarog jel nisi iz Nisa? Da se ne procuje pa da mi pokupite sve da nema za mene :)

U Merkator mesari sam kupio, 590 din/kg, za 60 din jeftinije od govedje plecke a ima gram kreatina vise na 100g. U sustini, pojedes 200g sa pirincem i povrcem i posizis od energije za 2 sata.

14. А добро, Никсић у основи и не одудара много од неког "исправног", ако тако нешто постоји, учења у ББ, или боље да кажем опште заступљеног. Забуне и изазивање хејта код људи могу да изазову термини које користи, а користи их такве какви јесу да би се приближио клинцима и боље им објаснио неке ствари.
    Свакако да има ствари са којима се не слажем, али када погледамо у глобалу, човек не ради ништа негативно, тако да ако је успео да натера неког да поправи своје здравље, тело, индиректно и комплетан живот, онда свака му част.

15. Dobar je Niha. Pravi onaj jutjub instruktor.

16. Evo kako prolaze ovi sto piju proteine i aminokiseline, za kreatine da ne pricamo...

http://www.fightsite.hr/fitness/preminuo-nasser-el-sonbaty-najbolji-ey-yu-pro-bodybuilder-svih-vremena

17. Морам бачит' поглед ја у моје продавнице, само имам осјећај да ће ме гледат' ка' из туђе главе кад их питам за то месо... :)
    У праву си, Лаки :)

18. Obradom mesa na visokoj temperaturi "unistavas" kreatin. Sto ga duze przis to manje kreatina. Ima li neko iskustva sa animal flex preparatom? Pomaze li kod sjebanih zglobova i tetiva?

19. Već rekoh pre par strana "goveđi želatin u prahu je najbolji i što je najvažnije najpovoljniji".

20. Још га не нађох у пм...
    А видио сам неки препарат, тако нешто што шејди рече кад сам гледа' и имаше баш желатин у њега, 'начи има нешто у том. што ме нећееееееш

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.