Teret@n@

1. Dajte neki plan rada za ruke, nikako da pronadjem dobar trening!? Triceps i nekako ali kod bicepsa osecem da nije to to!

2. Krkni sintola pod mišić i plafon....

3. Juče sam radio ruke, opadajuće serije malo da ih šokiram. Danas gore, a ispalo je da moram radim leđa danas, zbog praznovanja Devetog maja, kada teretana nije radila. A u kurac. Probio sam plato, digao sam 115kg 5x iz mrtvog dizanja. Bicepsi tek sad gore, jer jebiga, izmore se jako na treningu leđa, pogotovo kod nas visokih.

4. E, drustvo, imam jedno pitanje.

Idem u teretanu izvesno vreme, jedno pola godine, i u poslednje vreme, a i malo pre, mi se desava da su mi ruke posle treninga veoma nesigurne, nije da se tresu, al ono ipak, nije sve ok. Evo, sad sam dosao iz teretane i jedva ovo kucam. Kontam ja, verovatno je to zbog toga sto se cesto preforsiram, dizem malo vece kilaze (za mene), i onda mi se ruke tresu za vreme treninga kada ne mogu da izdrzim do kraja ponavljanje, msm, to se svima desava. Da li je to cesta pojava ili je to mozda posledica mog stresa oko ispita i ostalih sranja, msm na nervnoj bazi?

5. To je normalno ako preteras.Meni se to cesto desava kad radim grudi,triceps,rame. Posle treninga ne mogu da drzim casu vode koliko mi drhte ruke. Malo smanji ako ti bas smeta...

6. Ja digo benc serije na 80 kg huraaaa! i cucanj na 85 huraaaaa!

7. Možda nije problem u prevelikoj kilaže Sinac. Možda se tajna krije u neujednačenom, vantrenažnom procesu upotrebe ruku. Verovatno dižeš iste težine sa obe ruke na treningu ali masturbiraš jednom. To dovodi do neujednačenog razvoja ruku ali i direktno do trešenja jedne ili obe ruke u zavisnosti kako vršiš proces onanisanja. Poradi na tome tj. zameni ponekad ruku ako ga bacaš jednoručno i verujem da nećeš imati problema. Naravno pazi i na masturbatorski zglob koji može da ti izazove probleme veće od trešenja prilikom nagle promene ruke. Sve najbolje

8. Pa da mogao je i da dise :D

9. Hahahah, ljudi pogledajte link, pjesma Lady GaGe, moj top rated comment, vezan za teretanu. Isti je nick kao i ovde. :D
    http://www.youtube.com/watch?v=0BsLd4Y060Q&lc=8TQZ0YHQqunMaQIZBj81X9_BMInasqjj7Cy9UdrsMxg&feature=inbox

10. Evo ovako o meni,idem u teretanu 5 godina,od toga su 2 bile beskorisne jer pojma nisam imao o ishrani i treningu,tako da nije ni nekog znacajnijeg napretka bilo. Od suplemenata povremeno koristim whey protein, no reaktore,bcaa,kreatin, desktrozu,maltodekstrin, omega3, oligovit..

11. Ciljeve sam zaboravio,jos 2-3kg cistih misica i bf ispod 8%(sad sam valjda oko 10-11%). Vezbe i treninge cesto menjam,tako da ne vredi pisati,uglavnom radim grudi,ledja,ruke,noge i ramena tako podeljeno po danima,3 puta trbusnjake nedeljno i 3 puta kardio,toliko od mene :D

12. ma koja teretana bre...trening i to je to :D

13. Извештај са данашњег , "home workout" тренинга ногу.Једна једина вежба , чучањ! :)
    Морао сам да импровизујем , прилично.
    Основа ми је била шопка са иливеним бетонским теговина на крајевима.Измерио сам , има 60 кг округло.Нашао сам начин да фиксирам изолир траком металне плоче од 10 кг , по 2 на оба краја , нема да мрдну :) . Е сад следећи проблем је био постваљање у позицију за задњи чучањ.Оно , немам никакав сталак , никакво постоље са ког могу да скинем шипку истави је одмах на леђа и кренем са серијом па вратим , него сам морао да радим clean and jerk да бих набацио на леђа шипку , а кад завршим серију војнички потисак и пажљиво врачање на земљу , јер бетон је крт и лако се разјебе :)).И онда ,еурека!Две дрвене столице без наслона једна на другу пута 2 , импровизовани сталак , јесте да мораш да скинеш шпку из мало дубљег чучња али је свакако боље него clean and jerk , јебига умара то много а и није мала килажа за то , 100 кила , немам снаге после да лепо одрадим squat :D
    Свему у свему , добар тренинг , експлозија , брзина , већи број понављања, стриктна форма и ето ...... знојем натопљена муда на крају .......

14. e ovako, nisam posecivao ovu temu skoro godinu dana. Porastao oko 10 cm, ugojio se 10 kg, teretanu sam zapostavio zbog obaveza, tj. ne idem vise. Kuci imam sipku za benc i tegove, uz to jos neke improvizovane sprave, najveca serija u bencu sa 50, 55 kg. Uz to radim jos sa jednorucnim tegovima, dvorucnim itd. Ubacio sam i cucanj i potisak i jos neke vezbe koje nisam radio. Imam plan treninga, sa tegovima radim 4 puta sedmicno, 2 dana kardio trening. Uz to radim i zgibove za neke grupe misica i bogami vidim veci napredak nego u teretani jer me niko ne ogranicava na tezine jer sam vidim koliko i sta mogu. Ishranu popravio, pokusavao sve i svasta ali znacajnijeg nabacivanja mase nema, jer ovo sto sam se ugojio ode na visinu, ali definicija je mnogo bolja.

15. Браво Вукашине легендо! :) нема те бре , па добрих..... не памтим колико времена...

16. bogami odavno... Kko je kod tebe, napredujes?

17. Па сад ,како се узме :) варира , то је најбољи опис ...знање хе дефинитивно напредовало , али финансије не дозвољавају телу да напредује , бар не онолико колико бих ја желео ....

18. koristio sam hiper mass 5000 i nista.

19. Ја данас стао на вагу после једно 5-6 месеци и разочарао се. 83 кила на 191. Идем редовно у теретану, али јебена менза не да масу, а немам кинте за неку додатну исхрану. Једва чекам лето да ме стави кева на домаћу исхрану па да се натовим.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.