Teret@n@

1. Na dijetu, to neka ti neko napiše na pvt, pitaj Lakija na pvt, momak zna znanje.

Za kondiciju ti preporučujem HIIT trening, možeš proguglati po forumima, pisano je i ovdje o tome al' ne znam na kojoj strani.

HIIT možeš na biciklu, da ne opterećuješ zglobove trčanjem. Može i plivanje ako imaš uslova.

Ovim treningom ćeš podići kondiciju (ako udariš tempo na biciklu dobićeš nevjerovatnu izdržljivost, ja radim na biciklu već 3 godine umjesto trčanja, imao sam povrede koljena pa ne smijem mnogo da trčim, pomoću HIIT-a odradim sve svoje pripreme za borbe i takmičenja u trenažnom procesu, znači nije napamet priča), a i smršaćeš. sigurno i garantovano (uz korigovanu ishranu, da ne tupim zube o tome).

Nači,

1. KORIGOVANA ISHRANA
    2. HIIT
    3. KORIGOVANA ISHRANA
    4. VOLJE, DOSTA VOLJE!

To su 4 elementa za uspjeh.

2. Шта подразумеваш под коригованом исхраном? Доста сам пробирљив, не волим баш нешто поврће, па ми то представља највећи проблем. Хвала на помоћи, иначе!

3. Pod korigovanom ishranom mislim - dijeta. :D

4. Значи треба да уносим мање хране, јер уносим много више, да уместо два пута једем више пута по мање, и да не цепам масно, тесто и осталу гојазну храну?

5. Tako nekako. Najbolje je da odeš do nutricioniste i da ti doktor da režim prehrane pogodan za tvoje tijelo i tvoj metabolizam.

6. http://www.bodyrock.tv/
    aaaaaaaaa kako cura rasturaaa, odradila sam večeras trening sa njom danas i ne vjerujem da ću moći hodati sutra

a krompiru tajna mršavljenja je jedenje 5-6 manjih obroka dnevno, to ti ubrzava metabolizami kilice fino padaju.... mada mršavljenje ima cijelu filozofiju al to ti je teza na kojoj se sve bazira :DD (i ovo ti piše neko ko je skinuo 40 kg) i naravno, vježbanje vježbanje vježbanjeeee

7. Јел се може калцијум шумећим таблетама ојачати кости, будући да нешто и не пијем млеко и остале му прерађевине...

8. Zašto ne piješ mleko je možda bolje pitanje?

9. Пијем, али не нешто много.. Не знам, некако га не готивим...

10. Koji će ti mlijeko, samo ti navuče masnoću :)

Krkaj kalcijum karbonat. On se najbolje hvata u tijelo. Uz to krkneš vitamin D. Brez njega ne može ni Ca, džaba. Al nemoj pretjerivati da ne bi bubrezi imali viška pa radili preko mjere, i onda nastaju problemi i svašta nešto....

11. Мени је ритуал да увече попијем 1 чашу калцијума и 1 мултивите... х)

12. Дижем тегове дуго и квалитетно!

13. Дижем тегове дуго и квалитетно!

Кад сам видео да је гамби постовао овде, у себи сам помислио да је написао " ЈА ДИЖЕМ", али ни ово није много далеко :)

14. Dižeš ti moj kurac, da se duhovito izrazim.

15. Скроз си ми кобјаснијо и тим чином ме посрамијо лоло

16. hladan.krompir, ево ти линк ХИТ тренинга http://www.yu-fitness.com/trening/hit.php

ЕДИТ:

Al nemoj pretjerivati da ne bi bubrezi imali viška pa radili preko mjere, i onda nastaju problemi i svašta nešto....

Шта по теби значи "претеривати"? Да ли можда знаш колика количина изазива проблеме?

17. Е јебига. Скочимиш банован. Јел може неко да ми одговрои на горе поменуто питање?

18. Ја не знам , али пише на свакој амбалажи која је препоручена дневна доза ,само то испоштуј.

Завршио и други циклус , ове недеље одмарам.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.