Šta igrate trenutno?

1. Kanter,Fifa ....i to bi bilo to :)) ...

2. To je najgej igrica svih vremena ! :D Puko sam od smeha na muziku.

Igram Left 4 Dead, Warhammer, trenutno.

3. Колико је геј, толико је и заразна. :)

4. Dekaron na privatnom serveru http://www.elitedekaron.com/ (mmorpg u kojem sam pro i najaci sto i nije cudno posto igram godinama) i Spore( volim da se igram Boga)

5. Tom Clancy's H.A.W.X. na Gareni (Evropski server 2 međ Rujama)
    i CS 1.6 naravno...pseudonim: jedem_sarme_po_kućama

6. El igra neko Fight Night 3,to vma je boks koji se igra na X-Box-u.
    Pre neko vreme sam otkrio da sam bukvalno nepobedivu toj igri,izgubim jednu u 20 borbi.
    A bas je dobro uradjena igra,grafika,kretanje,pre svega dosta je realno uradjena.

7. Лаки , имаш иксбокс? Какав је , знам да кошта само 200 евра тренутно. Како набављаш игре?

8. Ma nemam ja,nego tako odem sa ortacima na sat,dva tri do igraonice i tamo igramo....

9. Avanture! tipa god of war,prince of persia itd.. već par godina igram sony 2..jer su sigrice za sony 3 paprene ko papričice :)

10. HoMM5, DotA, Unreal Tournament 3 igrao, probao Mass Effect2.
    Ko kaže da je HoN ili LoL bolji od dote udariću ga kroz monitor!
    Lista čekanja:
    Might and Magic:Heroes 6
    DOTA 2

11. Machinarium, Cross Fire, i jos par nekih manjih.

12. http://b92s.net/pics/gallery/2010/12/13798184774d0f6c3eadedf389081545.jpg
    "C'mon let's twist again, like we did last summer. Yea, let's twist again like we did last year!"

13. Tač, tablića i tako...

14. Igram riziko, kad dođe musaši i donese tablu.

15. A ko vam nosi tenkiće i zastavice?

16. Pa musaši i to ;)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.