Šta igrate trenutno?

1. ja ovih dana igram www.die2nite.com na kompu, a power grid na stolu :)

2. Chiken Invanders :)

3. pajko dobar je dzenerals skroz... :) Ja samo kanter picim, ponekad uplalim dotu, naguze me insane-ovi i to je to :)

4. dzenerals je keva kad se setim samo dan noc igraonica 5 na 5 uff kakvi su dani bili a tek zore:).....,i naj bolje kad me pitala tetka iz nemacke sta da mi donese ja trazio original disk da mogu da peglam na ea games

5. Хероји тројка, Кантери кад треба мало неком показати, и сад
    у скорије време ове фенси дајрект-икс 10,11 игре, да још мало
    арчим енвидију 8800ГТЏ док може да их гура :)

6. http://www.limundo.com/slika-istorija-srpskog-naroda-deset-tomova-grupa-autora-62612x640.jpg

Обрнуо сам први том, сад и други ломим без читова.

7. Kanter, Dragon Age, Star Wars Force Unleashed, Resident Evil, PES, itd

8. Дајем часове ПЕС-а ако је неко заинтересован..

9. Evo promenih naziv teme iz "Šta igrate" u "Šta igrate trenutno?" ..

pa, dajte neki predlog

10. Томб Рајдер : Леџенд

11. NBA 2K 11, mod my player (za neupućene, kao "become a legend" u PESu)

12. Trenutno, samo World of Tanks, a sad sam instalirao Company of Heroes, pa cu malo da cepam, nisam odavno.

13. Isto kao i Straja NBA 2K11 samo igram Asocijaciju,My Player mod me iznervirao...

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.