Ubistvo Gadafija - Laž ili istina?
  • Сварог

Данас око 12:30 убијен је пуковник Гадафи. Мислите ли да је Америка исценирала ово убиство, како би повећали утицај у Африци, или је Гадафи стварно убијен?

• YouCantHandleTheTruћ

Истина је. Потврдио је БиБиСи.

• Absent

Neka mu je lak pesak!

• Сварог

Потврдио је БиБиСи.

Ма дај, ако је БиБиСи потврдио, не значи да је тачно.

• dusan1001

Čista fotomontaža

• YouCantHandleTheTruћ

Па до сад се све показало као тачно што је БиБиСи потврдио.

• Дејс!

Ово Красти?

• Blake Griffin

Истина је. Потврдио је БиБиСи.

Ma onda nema sumnje.

• Сварог

Такође се досад показало како Американци знају да измишљају зарад својих интереса.

• Дејс!

Ако је жив демантоваће, ако није неће.... Просто...

• боби браун

Нећу да улазим у истинитост ове вести или оправданост сукоба у Либији, нити да се сврставам ни на једну стану.
    Само ћу да вас питам једно.

Ко им се (НАТО-у и САД-у) на кога су се намерили извукао?

• Gospodin Čoek

Imam rodbine u Libiji. Javili su mi da Arapcine slave zato sto je ubijen ali ja nisam bas 100% prihvatio to. Bas steta ako je to istina. Takve glave nece dugo biti na svetskoj politickoj sceni.

• zulu

Ако неко пита за доказе, рећи ће да су га бацили у море као Бинладена.

• Blake Griffin

Ко им се (НАТО-у и САД-у) на кога су се намерили извукао?

Pa ne bi se ni tebi izvukli da si toliko pokvareno govno i služiš se svim mogućim metodama. Ako nekoga ne mogu da uhvate, oni samo objave da je ubijen i ljude posle boli kurac da li je to istina ili nije, to bude opšteprihvaćeno.

• Reservoir dog

Mrtav je on odavno ali niko nije imao hrabrosti da mu saopšti...

• Др Јанковић

Ово Красти?

Ахахахахахахаха

Могуће.

• Л0Л

А ко каже да се није нагодио са Америма к'о што је Хитлер наводно одрадио? Исценирају његову смрт, а он се повуче у неку припиздину где живи до дубоко у старост...

•  električar

Ljudi ne postoji čovek koji se može sakriti od tajnih službi. DB je pronalazio disidente po belom svetu i likvidirao ih, zašto bi to bio problem najmoćnijoj vojnoj sili.

• Gospodin Čoek

Исценирају његову смрт, а он се повуче у неку припиздину где живи до дубоко у старост...

Ај сад. Још мало па ће кренути теорије завере и о томе.. Мада и то је могуће да се нагодио са њима.. Него је мени баш жао тог народа, најбоље су живели на континенту а сад неће ни упола такав стандард имати.