Ubistvo Gadafija - Laž ili istina?

1. R.I.P. Gadafi!
    Smrt demokratiji, sloboda narodu!

2. Pa zar nije demokratija vladavina naroda

3. Pa zar nije demokratija vladavina naroda

Jeste. lolololo

4. Čito sam jutros o ovome. Vid', ima još LJUDI u Crnoj Gori, osim SMarka. lolo

5. dusan1001
    Pa zar nije demokratija vladavina naroda

Comatose
    Pa zar nije demokratija vladavina naroda
    Jeste. lolololo

Trololololo

6. Svarog koliko je autentičan ovaj tekst na Dverima? Odličan je, ako je autentičan.

текст добар

Čitah ovo juče, verujem da nije daleko od istine. Sve je ovo brižljivo spremano, sad ide Sirija, Venecuela, pa Iran.

7. Ah ti vickasti amerikanci prebacite na 3:34
    http://www.youtube.com/watch?v=YFAOTTvtwUg&feature=topvideos_entertainment
    Mene svaki put oduševljava kad vidim ove idiote "vlogere"

8. Имбецили. Слушају само оно што им се сервира. Најдебилнија нација.

9. Životinje. Kerovi im meso razvlačili, konj'ma udove čerečili, DABOGDA!

10. Био је лоповчина велика, али тешко да ће јадним Либијцима бити икад тако добро као последњих 30 година.

11. Био је лоповчина велика, али тешко да ће јадним Либијцима бити икад тако добро као последњих 30 година.

Није ни он цвећка, далеко од тога, али је хтео најбоље за своју земљу,за разлику од многих других државника...

12. Мене само занима (а нисам претерано упознат са ситуацијом) откуд (одједном?) толика количина незадовољства Гадафијем код либијског народа. Није да им је било до јаја, као нама деведесетих.

13. Читај ово горе што је Мурињо оставио.

14. Амери и Европљани нахушкали Либијце како живе лоше, како је он лопов, убица итд. и да дигну револуцију. Мало послали своје плаћенике, мало више им дали оружје...

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.