Crna knjiga

1. http://www.youtube.com/watch?v=OnRuIhYzF0g&feature=related

Odavno nisam gledao nesto ovako potresno,iako iskazujem interesovanja za bas ovu temu o stradanju Srba.
    Sta vi mislite o filmu,jel neko gled'o?

2. molim bez spema....tema je postavljena i iz razloga koji se desava u zadnje vreme da ljudi pricaju o Gadafiju i ostalim drzavnicima,stradanju nekih drugih naroda a mislim da nisu ni svesni koliko su i sami zrtve.....

3. Ladno niko nije ni komentarisao, kamo li odgledao. Izgleda da beskonačne srpske žrtve nisu "kul" tema.

Pojam "ustaša" bi trebalo ubeležiti kao sinonim za nešto najodvratnije, najbednije i najgnusnije u čovečanstvu. Ne mogu da shvatim ovoliko zlo i bezumlje, koliko god se trudio.

4. uu,dobro si me podsetio pajko za ovo,nikako da odgledam.fala!

5. treba odgledati bar oni koji jos imaju stomaka

6. Гледао бих ја. Али, имам једно питање. Је л има само потресних сцена или како? Ако ме разумеп, да не ширим пост сад

7. dokumentarac nesto kao na history......ima scena potresnih i u koloru su pa onda bas deluje negativno...

8. Чекај? Србина неког масакрирају и то су ставили на филм без цензуре?

9. E gledao sam ovo... Užas... Mnogo teže su zločine počinili Hrvati za vreme 2.sv.rata nego Nemci... Italijani su se dole u Dalmaciji čudili kako su toliko zli i kako mogu toliko da kolju i ubijaju bez trunke kajanja...

10. Evo da se upišem, da lakše nađem temu.

11. Pavelićeovo sranje, pošto je prodao Hrvatsku Nemcima i Italijanima okrivio je da su Srbi krivi za to i tako se držao na vlasti pa su zato Hrvati masovno bežali u komunjare kad su shvatili kome su dali vlast.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.