ERepublik

1. nađi me, ja sam mega1marco1

2. http://www.erepublik.com/en/referrer/Skocko5300

SRBIJA TREBA POMOĆ!

A i ja trebam pomoć, uđite na referal, sprovešću vas kroza igru i pokloniću vam golde i hljeb.

3. http://www.erepublik.com/sr/citizen/profile/2209330
    dao ga za gajbu piva. suvišno je reći, da sam gajbu kuraca video.

4. Начи морао сам да видим што се сви тол'ко ложе, па сам ушао преко овог Скочковог.
    У коју јединицу дуђем?

5. Ne igram E republiku.

6. Eddie udji u Srpski korpus,tamo sam bio dok sam igrao. :)

7. Ja sam trenutno kod Ratnika. Danas smo pukli nekoliko regia.

8. Ja igrao pre, 20 lvl, smorio se i nekom liku poslao sve golde i dinare. Evo opet sam aktivirao nalog :D

9. Dajte link nekog korpusa da se pridružim

Rank: Major
    24 lvl
    proizvodim sam svoje oružje i jebem svaki dan

10. Danas smo pukli Kosovo (ajde, lafo strateški, k'o da nam je Tadić vrhovni zapovijednik oružanih snaga), i pukli Apuliju od Ustaša, a da ne kažem da je nastala opšta bježanija sa francuskih i španskih regija zbog toga što se bojimo JEBENE KANADE!
    Saveznike nemamo (imamo al su u 'goroj' situaciji ili se drkaju oko gluposti kao što je Iran), sloga međ' srpskom stokom je nikad gora (ljudi troše tenkove i bazuke ganjajući jebenu Battle Hero medalju po kojekakvim vukojebinama i samo rasipaju štetu u vasionu, Hrvati troše k'o da su im blagdani (Visa i Mastercard jebu mame, samo peglaju) a obala Albanije polako ali sigurno PADA.

Inače, sve je ok...

11. Hrvatima bih zabranio kartice, jebote onaj Romper troši brat bratu 500 evra na Erep... u pičku materinu.

12. i Romper i Argrob.... Mamu im onu buržujsku.....

13. Jebote, ja nemam para da idem svaki dan na pivo, a on troši stotine na Erepublik, pa jebote život.

14. 'ajde da se malo izorganizujemo, evo ja k'o vuk samotnjak igram.
    tu nabijam strenght (545)
    levele 24
    i oružje, daj da organizujemo mi nešto, neku jedinicu ako treba, skupimo prijatelje i mi sa vuke i da jebemo!

15. Ja sam 20 lvl 523 strenght.

16. Dobro, slabi smo još, al' polako, snaga je u broju!

17. Aj organizujte nesto, ja ovo davno igrao pa dok se prisetim svega...

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.