Predlog: Zabraniti modovima brisanje pvt DISKUSIJA

1. Pa Peanut, pise prilicno jasno u prvom postu. Moderatori. Svoje. Diskusije. Da ne smeju da brisu. Jebiga, jasnije stvarno ne umem.

2. Kako se svi iscimaju da možemo da čitamo pvt-ove, strašno. :))

Ma ne cimam se. Ja i nemam nikakvu PVT konverzaciju. Nego sam se pitao koja je svrha PVT-a ako modovi mogu da riju po tome. Rekoh jednom, i ja moderišem jedan sajt i nemam ovlašćenja da čitam PVT. Admin može mada je i to trulo.

3. Volela bih da cujem sta drugi misle.

pa eto, svi misle da je bez veze sve to, i eto, nema potrebe da se dalje izjašnjavamo.

ja bih radije zabranila meskalini da mijenja naše postove! :)

4. Nisam znala da to neko radi, možda mi zato neshvatljivo.

5. па фора је што и обичан члан може да тражи од каизена да му обрише целу пвт прпеиску с неким. мени је обрисао две преписке кад сам му тражила, док још нисам била мод. а откад сам мод обрисала сам једну целу преписку. обатри пута је био мотив што те особе дају своју шифру којекоме, сазнах накнадно од особе која је добила шифру и већ ишчитала пвтове. није било ниш посебно у препискама ал је труло свакако, ко зна коме ће сутра дати шифру. :)

6. упс, остао ми овај таб отворен и осто искуцан пост, превидела сам да ћете већ закључавати лоло

7. pa, milice, dok ti iskucaš... :p

8. ja bih radije zabranila meskalini da mijenja naše postove! :)

I ja bih se složila da je ovo daleko radikalniji problem. Apelujem da se ne otvara tema i zbogradi ovoga sad.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.