Biznis plan

  1. Ja sam uvek bio skeptik prema rasadnicima i tome slično, jer svako može da zasadi ono što hoće, još kad vidim po pet rasadnika jedno pored drugog onda se stvarno zapitam kako oni posluju.
    A koliki plastenik imate? I koliko je zemlje potrebno za malo ozbiljnije bavljenje? Ja bih gledao da snadbevam cvećare pre nego da direktno prodajem, veća zarada tako na veliko, al jebiga trebaju i veća sredstva

  2. Направимо шталу у Тополи од камена, поред поток, ту около етно кућа од дрвета 30 м квадратних са ватрицом, ограда типа тараба, крпењача... Доводимо Амере и Финце и све те западњаке да омиришу мирис природе у штали, то се тражи, онда дамо њиховој деци да се играју са крпењачом, причамо им приче о Србији поред ватре и млатимо паре!

  3. ovo štampanje majica s logom vukajlija mi dalo ideju. da se primetiti da ima mnogo klinaca a i onih starijih koji posećuju 9geg i slične stranice po netu, pa što da se ne štampaju majice s mimovima ili već poznatim likovima s takvih sajtova, kontam da bi klicnci poludeli za tim. iznamiš tezgu na pijaci, spremiš za početak jedno 20-30 kvltnih natpisa iz mimova il šta već i kad se pročuje..fina kinta možse uzme, a i ko će da te tuži za prava pogotovo ovde u srbiji hehe

  4. Sad tek videh moj post od pre godinu dana, heh. Drago mi je što me ideje o biznisu ne napuštaju. Ja sam već isplanirao, u banji uzimam lokal, kafić terasa. 800e zakup za sezonu. Do sad je radilo ko blesavo, ja i ortak po pola.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.