Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
A brate Murinjo, bolji je čovek Frejzer i bolje se tukao i bio je manji cigan...
Ono je ubačena scena, onaj ples. Pretpostavljam da su je snimili dok je Viktor plodio početkom sezone, pa hteli da iskoriste momenat. Al' kurac. Jako glupa reklama i još gluplja scena.
Kada retardi bez 2 grama mozga koji stavljaju <3, :* i ostale pederske kurce na pederskom Fejsbuku i koriste se slovima vrste cx, prosipaju parole u fazonu "dugo smo vas čekali".
Kada Mustafa pređe u Partizan.
Kada Toma Nikolić napravi sopstvenu stranku.
I tako u nedogled. Da nisam prso zbog 500 izgubljenih tiketa u ova 3 dana, pisao bih još, ali ovo je za sad dovoljno.
А не гледа се брате ко је бољи чоек. Муамед није хтео да иде у Вијетнам да убија жуте, мени то довољан аргумент да није био сиса. Он сад болује од кое болести, паркинсона?
A čekaj, koji su načini da neko uzjaše to muško biciklo? Da zamahne nogom kao baletan dok ga ne obujmi nogama a to je tako gej. Ili da naskoči kad koči i nabije se kako opisah u prvom postu?
.........
Zašto su ribe na reklamama za tampone i uloške srećne kad dobiju menstruaciju? Zašto tu sreću ne koriste za testove za trudnoću?
.........
ZAŠTO SU SVE REKLAME ZA DETERDŽENTE UKLETE DOSADOM?
Zakon o oružju, država Teksas, SAD : Svako punoljetno lice ima pravo da kupi oružje, dozvola ne treba, ali u tom slučaju oružje mora biti na vidnom mjestu. Samo tajne službe moraju imati dozvolu i smiju držati oružje ispod odjeće iliti sakriveno.
Вероватно да би показали како бријањем жилетом "Жилет" осим невероватно глатке коже у подручју лица, добијеш јебозовну фигуру и још јебозовнију женку. :)
Boleo njega, dizvineš, kurčina za žute. Nije hteo da ide da gubi glavu pa se vadio na to što je crnac i da ga šalju da gine samo zato što je čamas
Zašto je hepiend ako lik ide u spasavanje nekog lika a u toku filma izgine sto drugih ljudi?
Пезосе, ја сам читао да није било тако, ал добро...
Kad crnci igraju za Nemačku. Kad je najveći um sveta jevrej a Nemac.
Kad su svi Francuzi zapravo Afrikanci (Senegali, Alžiri, Obale itd itd).
Kad je najveća količina i gustina dijamanata i plemenitih metala zapravo na kontinentu koji je mrtav od gladi.
Kad u Sibiru na -40 postoji gas koji se ne kondenzuje, nego je, jelte, gasovitom stanju.
Al ko normalan voli žute ja bi pre reko da nije hteo da gine
I plus je dobio kintu od muslimana da pređe na islam, kud ćeš lepše lolo?
Pa ko ono da poštuje, života ti? A, sad što slušaju njene pesme, ja za to ne znam.
На кога мислиш?
Озбиљно? Ја мислио он од рођења муслиман.
И одизета му титула због тога. Дајте људи...
I plus je bio zaštitno lice CASIO satova XD
----
:hopes everyone will get it:
a meni se ne svia. Aha, sada se trese ko zečica. Bio je dobar bokser, ali je pobedio na sreću, jer je onaj imao migrenu na jednom oku i stalno je Džoa prozivao da je gorila, to je ružno po meni.
A to ti je aurora, jer se ne vrednuje svaki život isto u američkim filmovima, ali mislim da si ti o tome imala temu na forumu :))
Viktor Troicki je gej i reklama je gej i gej je svako ko voli Troickog je je Troicki gej, čak se ni devojke koje znam ne pale na njega. Mislim ne pale se ni na mene, al on je gej
И замало да иде у творза.
tu si u pravu, nijesam razmišljao o jahanju :)