Prijava

Bije je glas da je kontroverzna i kompromitujuća, ali ova igra je ništa do preoblikovanog kopipejsta, čime naizgled aludiranja na događaje i osobe nestaju. Vrlo je bitno da znate ovo, jer u daljem toku može da vam se učini pogrešno.

O čemu se radi?

Nađemo npr. neki članak sa svetplus.com. Lična imena iz članka i/ili komentara se samo zamene sa niknejmovima nekih random članova. Posle će vam se sve samo kaz'ti.

Svaki offtopic post će biti obrisan bez razmišljanja.

VAŽNO: Svaka sličnost sa osobama i događajima iz stvarnog života je slučajna. Ovde nije namera da se neko omalovaži ili uvredi, ovo je igra, i zato igrajmo je kako valja.

Let the games begin...

izvor: http://www.svet.rs/clanak/viktor-savić-i-marko-rokvić-u-vezi-sa-istom-devojkom

Tokom odmora u Crnoj Gori, popularni Gvozdeni je krajem jula uplovio u strasnu vezu s atraktivnom manekenkom Shanom, objavio je sajt „Facebook“, a prenosi “MySpace”. Ova priča se ni po čemu ne bi razlikovala od drugih ljubavnih priča da ne postoje oni koji tvrde da je Shana već dugo u vezi sa Surovim, mlađim bratom folk pevača Mesje i sinom legendarnog Ujka Vanje.
Shana i Surovi su već skoro godinu dana u slobodnoj vezi. Čak je nedavno bila i na njegovom rođendanu kao njegova zvanična pratilja. Kako je reagovao Surovi kada je video njene slike sa Gvozdenovićem, nije mi poznato, ali mu sigurno nije bilo svejedno”, rekao je za “Vukajliju” izvor blizak manekenki, a o bliskosti između Surovog i Shane svedoče i fotografije nedavno objavljene na sajtu "Facebook".

Verovatno je obojica samo peglaju.

Ne znam sta jednoj lepoj devojci treba da se tako degradira. Bruka se bespotrebno.

ovo manekenka??? ovo bre neki međed!!!

od kada manekenke imaju ovolike stomačine i liče na burad za potapanje kupusa?

Ja ne mogu da verujem kako je glupa cura da izabere Surovog,shta fali Gvozdenovicu,sladak dechko!!!
A mozda se Surovom dosadila ona...Nishta posebno je ona!!!

Ja mislim da je ona samo paravan i da su njih dvojica u vezi. Ili prave grupnjake... ko zna. Kad se shmrkne malo drogice svasta padne na pamet nasem "dzet setu" ...

izvor: http://www.svet.rs/clanak/maja-nikolić-dečko-je-jahtu-nazvao-po-meni

Pop pevač Ludi Psihijatar ovih dana se priprema za krstarenje jahtom koja nosi njegovo ime, kao i ime dečka Prvog Srpskog Vampira „Ludi Vampir”. Jahta je, kako pevač otkriva za “Vukajliju”, trenutno ukotvljena u Plilula de Miljakovcu, ali će ovaj zaljubljeni par obići njome celu Šumadiju. “Vampir i ja smo u vezi već više od godinu dana i, budući da se viđamo bar tri puta mesečno, do sada smo njegovom jahtom obišli skoro sva mesta oko Španije, Francuske, Italije... Vampir je advokat koji radi u Nemačkoj, ali svaki slobodni trenutak provodi na jahti, na kojoj i živi. Ja mu se pridružujem kad god mogu jer i ja ovog leta imam mnogo obaveza”, priča Ludi za „Vukajliju“ i dodaje “Na jahti se samo puštaju moji CD-ovi i Vampir zna sve moje pesme. On jeste poreklom Srbin, ali drugo koleno tako da više razume srpski nego što govori. Ali nam to ne smeta jer komuniciramo na španskom, nemačkom i engleskom jeziku. Kod njega mi se dopada i to što voli da mi kuva iako ima kuvara”, kaže pevač, ali naglašava da još nisu razgovarali o bračnoj zajednici. “O braku ne razgovaramo jer ja ne želim da kvarim ovaj način zabavljanja koji nisam osetila ni u mladosti, jer sam se rano udao i dobio prvo dete. Konačno je vreme da se posvetim malo i sebi kao ženi”, iskren je Ludi.

sta se hvali toliko i sere glupan!?

kako je samo umisljen.bas je odvratan!!!

Bože, da li te ima? Ovo je belosvetska budala.

Bože, kakva je ovo budala... no comment!!!

Sve najbolje Vampiru!

bolje bi joj bilo da se malo posveti svom sinu jadnom!!!dete ima samo 2 ili 3 godine a cuvaju ga 2 babe i otac tj njen bivsi muz,nego sto sere tu nesto...ne bi trebalo toliko da se gubi nego dete u ruke pa mu se posveti malo....

Na spanskom, nemackom i engleskom, hehee, mozda se osmehuju na sva 3 jezika ali da pricaju cisto sumnjam!

Oni se vidjaju 3 puta mesecno.Moguce je da taj Vampir ima drugu zenu u Nemackoj.Ludi mu dodje kao opustanje od svakodnevnice...

http://www.scandal.rs/page/page.php?p=30235

ШИВА ЈУРИ КАЈЗЕНА ДА ЈЕ ЖЕНИ

A DVA MESECA SE VIĐA SA BIVŠIM! Opasna je ova Шива! Kao, peva nešto o odlasku u manastir, a ovamo... Dva frajera vrti oko malog prsta! Prvo je potpuno zaludela оца вукајлије Кајзена, a sada je u najvećoj tajnosti obnovila i vezu sa starim dečkom. Za sada bivši zna za zvaničnog dečka i ne buni se, zvanični ne zna da je prevaren i takođe se ne buni, dakle sve je super, a Шива će se potruditi da tako i ostane jer posao nije gotov. Više o tome pročitaćete u новој верзији вукајлије.