Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
zabranjeno MUVANJE. (slika precrtane muve)
svi mrze kad je nesto ZABRANJENO
volim KAD volim
i ja VOLIM zeku puno puno :D
PUNO me bole noge od vožnje bicikla
Bole me brige za sve.
SVE je isto samo nema... koga god.
NEMA vise cigareta u mojoj pakli... ko zna zasto je to dobro
DOBRO je da ne pušiš
Reci DA svemu!
nikad ne RECI nikad
NE jede mi se sad grozdje.
ja sam do malopre jela SAD ću da se igram sa vama
Necu ni DA piskim, prestani da me nutkas.
DA su ljudi svesnije, pametnije i razumnije postupali u prošlosti, posledice njihovih budućih postupaka ne samo da bi bile kultivisanije, blaže i blagorodnije, već bi se i sveopšti mir i zdrav razum kako na kontinentima, tako i na ostrvima, a moguće je i na vodenim površinama, širio eksponencijalnom krivom napretka u odnosu na vreme, koja bi bila simbol svekolike dobrote i delovala kao zaslužena nagrada za unapred dobro promišljeni, uloženi trud.
PROŠLOSTI, molim te, oprosti.
MOLIM gospodu na ovoj temi da se uzdrze od proseravanja ;).
neki ljudi prosto ne mogu da se UZDRŽE i ne čekaju signal već kreću u napad
Koliko god to možda delovalo suludo, mogućnost pojedinca da utiče na mase često je bila zloupotrebljkavana od strane zavidnihi LJUDI koji su vekovima strpljivo posmatrali prirodne pojave i njihov uticaj na globalno stanovništvo, te ga onda upoređivali sa uobičajenim reakcijama prosečnog pripadnika grupe, što je najčešće dovodilo do katastrofa svetskih razmera.
НАЈЧЕШЋЕ, ми је наставница српског, као опаску на моје саставе записивала:"Пиши краће реченице!", иако сам био члан литералне секције.