Prijava

Oni su nešto kao Green Day srpskog panka.

ja sam iz one ekipe što smo palili baklje, video si sigurno

Jesam. Bila je do jaja atmosfera.

Valdemar
Oni su nešto kao Green Day srpskog panka.

Лупи човек и остане жив...

Скоро сам прочитао Голубова "Писма из Афганистана" и није тако лоше. Описује неке ствари оданде које ће тешко да се прочитају негде другде, имате и у ПДФ формату негде на нету, мала књижица.

Лупи човек и остане жив...

Mislio sam na komercijalnost zvuka.

Арсенал фест, Крагујевац, Гоблини, киша лије к'о из кабла, а 8000 људи, сви мокри до голе коже, оставља последњи атом снаге испред бине. Непроценљиво. Једна од најбољих свирки на којој сам био.

ДП: А испред мене, Вуја из КБО-а,цирка и пиво и ужива по оном кијамету.

Mislio sam na komercijalnost zvuka.

Објасни ми како Гоблини могу да буду комерцијала? Па од 100 људи које знам 3 можда зна за Гоблине, а паљевина за њих тек нема. Та музика генерално не може да буде комерцијала код нас. Чак и људи који слушају тај жанр слабо слушају Гоблине.

Nikada ih nisam voleo, totalno su mi antipatični, i vizuelno i muzički. Par puta sam im davao šansu, ali njet.

Za pank, oni su komercijala. Ko sluša Discharge i Chaos UK, Goblini su mu obdanište. a u poređenju sa Balaševićem i Cukićem, naravno da su surovi i tvrdi.

Neka sviraju isključivo pop, oni su veći pank od mnogih na srpskoj pank sceni.

Aj da se i ja upišem , prvi put ih slušao uživo na Arsenal festu u beogradu na dorćolu godina kada su ponovo počeli da sviraju , poštujem ih iako su malo green day što reče Valdemar ali opet imaju do jaja tekstove pogotovo iz perioda kada su se lupali esidom sada su malo zastranili sa novim pjesmicama sve mi vuče na neki teen punk-rock za puštanje vode djevojčicama i zadnja njihova svirka sa ŠLF-a mi je ostala u gadnom sjećanju što od previše fume što od gomile seljaka koji su došli da podrže lokalni bend pa napravil ciganski vašar od punk svirke. Sve u svemu ok je što na koncertima još imaju ludačku energiju i sa moje strane jako poštovan bend uprkos nekim propustima u reformisanoj ekipi koja bi se očigledno drogirala vrlo rado ali im pare slađe pa sada furaju neki anti džanki fazon.

I šta vi lupate za Šabac sunce vam vaše kada su one konfete počeli da puštaju bilo me sramota čitave moje karijere pankera i doživio sam transfer blama koji će mi ostati urezan za čitav život.

Ne mogu riječima opisati koliko mi Goblini znače. Naprijed, Goblini!

Neka sviraju isključivo pop, oni su veći pank od mnogih na srpskoj pank sceni.

Nešto razmišljam, znam neke pojedine bendove, ali izgleda mi da ne vidim šumarak od pojedinih šibljika :)

Ša ga znam, pre sam čuo neke stvari, ono davno, kad su bili u početku, na 3K bile one top-liste, valjda 90-ih. Nisam ih aktivno slušao.
Iz te neke klape Bjesovi su mi ostali preomilj, prva 2 albuma.

Da ova Srbija nije govno koliko jeste prva asocijacija na Šabac bi bili Goblini, a ne Ljuba, Šaban i vašar.

Da ova Srbija kakva jeste, prva asocijacija na Šabac bili bi Ništa ali logopedi, a ne njanjavi Goblini. Ništa ali logopedi, bend kakav ova zemlja nikad pre nije imala i kakav nikad više neće imati.
https://www.youtube.com/watch?v=6uJf_Aj2FF8

Ma kakvi logopedi, najobičnije sektalike.

Sektalike za klasu bolje od ičega što je nastalo u Šapcu.

Sektalike za klasu bolje od ičega što je nastalo u Šapcu.

+1

до јаја су, поготово за мене нерокера него оно поштоваоца, на фору сикс пека.
http://www.youtube.com/watch?v=dMrvXRFpzYk