Vaši razlozi, izgovori i izrazi koje ste koristili kao opravdanje zbog odsustva sa posla/škole

1. Jutros mi se desilo, pa može nekom da posluži:

Kosa mi se toliko umrsila jutros, da nikako nisam mogla da se očešljam, ni da izvadim češalj iz gnezda od kose! 20 minuta sam šprickala regenerator u spreju da bi se bar malo uljudila. Posle me glava bolela ko na ringli da sam ležala.

2. Gogo, imam rešenje! Moja frizura se napravi sama od sebe dok trepnem :))))

3. Meni glava bude ko zrno graška kad se ošišam kratko, mada sam se jutros nosila mišlju da ocečem to gnezdo i najnormalnije odem na poso sa "rupom NA glavi". :)

4. Класика. Гужва на мосту. :)

5. Сад сам се сетио шта је другар рекао разредној једаред.

-Разредна, мораћу да изостанем са задња два.
    -Зашто?
    -Милетић игра хокеј за репрезентацију, морам да му однесем пак у Пионир. вади пак из џепа и ставља га на сто
    -Добро.

6. nikad nisam imo izgovore,kad pobegnem pobegnem i boli me kjurakkk

7. Jednom sam lagao da je na ulici ispred mene pala zena, bas tu blizu gimnazije, onesvestila se, pa sam ja pritrcao da pomognem i cekao hitnu. Dilkan od razredne poverovao, mada sam je mozda i smorio laganjem, pa digla ruke.
    A onu iz srpskog sam lozio da zivim na 18km od skole, da imam bus u 8:30 i u 18:30, pa zato kasnim/izlazim ranije.
    A smeo sam da "sahranjujem" samo one koji su vec umrli, bilo mi morbidno i ove.druge, pa sam za to provaljen.
    Inace, u mojoj kuci su se slavile 3 slave, cale preuzeo, keva isto, a i deda je slavio letnju slavu kod nas. Budiboksnama.

8. аххахахахахаха

9. Смејао сам се Радјардовом посту, ово Цоино је срање.

10. Moj drugar je jednoč reko da mu je baba umrla i nije dolazio dva dana u školu (bajdevej i jeste ali prije nego što se on rodio). Kad mu je stari bio na informacijama par dana posle toga došla nastavnica i izjavila mu saučešće.

11. jebem li ga zasto mi je palo na pamet da napisem ovde, ali ovo je bio recimo razgovor sa nasim nastavnikom matematike za te slave.

prof: gde je Savić?
    neko: slava mu.
    prof: slava mu.
    svi: SLAVA MU.

12. prof: gde je Savić?
    neko: slava mu.
    prof: slava mu.
    svi: SLAVA MU.

Nisam to rekao.

13. Meni je razredna računala na kraju srednje da sam imao 37 baba i 41 dedu.

14. хехе Целте, а јесте одговарали професору на питање "Кога нема?" са "Сви га имамо"?

15. хехе Целте, а јесте одговарали професору на питање "Кога нема?" са "Сви га имамо"?

.

tupave srednjoskolske fore :)

16. Jebacu pusi kurac govno kosjericansko, nabijem ti slobodin usisivac u dupe debelo :*

17. KO SI BRE TI DA SE JA TEBI PRAVDAM??

18. Kod moje razredne nije imalo izgovora, samo opravdanje s pečatom i potpisom doktora, crno na belo. I nikad nije opravdavala jedan ili dva časa, jedino ceo dan ako ne dođeš.
    I ja šta ću, ne dođem ceo dan...
    S tim što sam ja falsifikovala jedno 95% tih opravdanja koja sam joj donosila. Tipa u Pejntu obrišeš datum i odštampaš štampačem u boji, pečat dođe ko bombonica. Ima i teža varijanta (ako nemaš štampač u boji), uzmeš žilet i izgrebeš sa papira mastilo kojim je napisan datum, ili izgrebeš i ime, ako nije tvoje opravdanje i upišeš drugo po želji. To je malo pipav posao, mo'š da probiješ papir, al' isplati se.

Imala sam sad u četvrtom jedno 150 opravdanih i 18 neopravdanih, mašala. :D

19. e zvao me bas sad linc da snimamo novi film, pa ako mogu...? :pokazuje palcem na izlazna vrata:

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.