Prijava

Najjebačkiji tim u Britaniji. Dva puta prvaci Evrope za razliku od ostalih fensera koji imaju večito vrhunske timove, a neretko i mnogo manje uspeha u Evropskim takmičenjima. Kad ga Notingem zavuče, zavuče ga da valja.
Šteta da svakakvi timovi imaju svoje teme a jedan Notingem da nema svoju.

Editovaću post kasnije, pošto sad kucam sa mobilnog.

Kidali su pre 30 godina fazon...
Sad su cemer...

Хахаа, баш јутрос гледах један клип у ком се помиње Нотингем, мада не баш у лепом контексту...
На 4:34
http://www.youtube.com/watch?v=S4CfWdoSOTk

Иначе, тужно је што тако неки велики клубови пропадну, све се данас врти око пара, мада мени није јасно зашто би неки шејк купио тим без традиције... Када бих ја куповао клуб, сигурно би то био неки са историјом и именом, а не нека тиква без корена.

Ја играо Менаџера 2008 с њима. Трики Триз, Сити Граунд... Поштујем екипу. Прошле сезоне су могли да упадну у Премијершип, ове немају шансе.

Negde sam procitao da je to jedini klub koji je osvojio ligu(tada kup) sampiona i u isto vreme igrao u drugoj ligi,tako nesto...koji carevi...

Realno, bilo bi lepo, najviše zbog rivalstva i navijača kad bi u premier ligi bili veliki engleski klubovi kao što su Forest, Lids, Lester Siti itd. Dosta više Blekpula, Redinga, Vigana i ostalih boranijaša koji imaju šačicu navijača, i nikakvu tradiciju. Bar se QPR vratio,za početak.

E da, i Vest Hem zaboravih,al' oni će se vratiti brzo :)

Kul je Notingem, svakako, al gledajte da ovo bude poslednja tema o pojedinačnom klubu. Inače dobismo i Milvol i Česterfild i ode sve u kurac.

http://www.youtube.com/watch?v=WENYNmI5TfA

bahahahhaha

sta vam je sa temama za svaki tim?
zakljucavaj sve aukurac!

I Milvol zasluzuje temu, sa'cu otvorim lolo.

Јеовил је неправедно запостављен .....

Нешта слично звезди, јебали у прошлости сад не могу да се саставе :)
лепа екипица