Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Ha, GM!
Sunce ti, čovek pita za jednu konkretnu stvar, a vi tupite o izborima moderatora, nepotizmu prilikom odabira definicija, poenima i sličnim glupostima. Svašta.
Васа је у праву. Не разређујте причу, губи се смисао.
Nadam se da neće biti cenzirisanja tekstova. Bez psovanja, nema prave priče. Bar po meni.
U, vrhčina.
У, амантино једва дочекао да пише :)
И шта сте се одлучили на крају?
ma samo pravi zmaje... šta god da napraviš naće se ljudi kojima će se svidjeti
al ono za gifove moraš odraditi jer je fazon premoćan
@kaizen: e pa fala kurcu. one kilometarske dijareje su dosadile i bogu i ljudima. lepo otvoris sekciju blog, pa nek pisu sastave na temu "prolece u mom parku", a defke za naslovnu ograniciti na, lupam, 500 karaktera, il tako nesto.... nego, si se ti to uplasio da ti je tarzanija konkurencija?
Против. Шта је то 500 карактера? Есеји не би требало да се уведу због тога што има пуно дугачких дефиниција, него зато што неки људи желе да пишу текстове који немају форму дефиниције, већ форму есеја, новинског чланка, приповетке и сл.
А правила за писање дефиниција треба да остану оваква каква јесу.
Ahahahahahahahahha, pa jebeno me ljudi svaki put sve više oduševljavaju ovde. Čuj, ovog nerviraju definicije duže od dva reda. Pa jebo ga bog, ti idi gledaj postere, a u kurac.
Klipso, ako postoji nešto protiv čega sam to su gifovi i jebeni mimovi. Jeste moćan fazon kad je to tema na forumu na kojoj je aktivno 10 ljudi, ali to su posteri 2.0, doneće nam još više bagre, žgadije i debila na sajt. Protiiiiiiiiiiiiiiiiiiv. Biće više govana nego kvalitetnih stvari tako da ćete i vi koji pravite to ispizdeti vremenom.
Потписујем.
Она тема је до јаја кад оћеш да се разонодиш. Одем тамо, исмејем се 2-3 минута, после ми постане досадно и одем с теме, тако увек. Мислим да је најбоље да остане на нивоу теме на форуму. Замисли да то прерасте у нешто као што су постери сад, септичка би се прелила, 56 модератора не би могло да испрати то.
Dobro, ali u taj esej da bude mogućnost da se embeduje video sa YT, okači slika ili gif. Mislim, to se valjda podrazumeva. :)
Oće Peki stavlja svoje klipove sa jutjube, one draganine, samoreklamiranje, kako podlo.
nemojte klipove
Ахаха, Пеки, проваљен си!
Sve te stvari: posteri, gifovi, mimovi su sjajno oružje u rukama kreativnih ljudi, a to su realno uglavnom ljudi koji su aktivni na forumu. Okreni-obrni, forum je najkvalitetniji segment ovog sajta jer je na njemu aktivno 2 posto članstva, te su sve teme vezane za gore nabrojane zajebancije baš do jaja. Dok nije bilo postera, na forumu je bila tema "demotivacija" gde su ljudi razbijali. Ali tada je trebalo: naći odgovarajuću sliku u skladu sa prethodnim postom na forumu, otići na neki posterski sajt - tamo ga napraviti, smisliti dobar komentar, sve to kopirati u temu na forumu... dakle, malo kompleksniji zadatak od sadašnjeg "google images download - vukajlija upload".
Stoga, kaizene, sad budi pametan, nek forum služi za zanimljive tema sa ovim zajebancijama a ti lepo zbudži neki multimedijalni blog i finoća. :)
Amin!
A ne vjerujem da bi epileptičarska sekcija nešto pomogla ionako bagovitom sajtu.
a kako bi ja volio da je za definicije uvedeno bar pola sata mrtvog vremena da moderator vidi i pusti je u promet.
Mislim da bi trebalo da se uvede tako jedan dio gdje će moći da se sere u 100 redova, definicije baš nisu za to.
Više moderatora, više moderatora...
Oće Peki stavlja svoje klipove sa jutjube, one draganine, samoreklamiranje, kako podlo.
http://www.dodaj.rs/f/3k/U7/WtzNViw/untitled-1.gif
Stoga, kaizene, sad budi pametan, nek forum služi za zanimljive tema sa ovim zajebancijama a ti lepo zbudži neki multimedijalni blog i finoća. :)
Немам шта да додам, то је то.
pa zato sam reko "lupam" neam pojma, nek bude iljadu, al da ne bude milijon jebote, oci mi ispadnu citajuci.
ja ne znam so ovaj reme odma skace ko uvredjena snajka "idi na postere!" idi ti na postere. jebote. (inace, posteri su tesko govno mahom, tek svaki dvajesti kurcu vredi) ne znam za vas, al normalni ljudi odu na definicije da bi se nasmejali KVALITETNOM humoru, a ne da citaju jebene vikipedija clanke. kome je do citanja zitija i drustvenih jebenih analiza, nek se lepo uvede ta blog opcija. sa je tu problem? i kakvi gifovi, memei, picke materine, ocemo sad za svaku formu da otvaramo sekciju? ima teme na forumu za te retardacije. ajd sad najbolje i za jutjub klipove poseban deo, i za svaku temu sa foruma posebna sekcija... dzizez.