![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Хаха, баш то Реме, мора да нису читали како треба.
Него овако, сад сам коментарисао у актуелној теми о ''реновирању'' сајта, па и овде да напишем. Сјајно би било кад би се дефке убацивале након неког времена(пола сата, сат, два, није битно, по вољи) и кад би модови избацивали уљезе. Подржавам и идеју за додавање нових модова, ал' то је већ све ствар до кајзена, тако да томе нећу придавати значај.
E Oblače pazi, sad mi pade na pamet, tvoj predlog ima jednu veliku manu. Novim autorima definicije i ovako i onako retko doguraju do 10 ocena, zamisli da se izbace nakon sat vremena a definicije se sortiraju po vremenu postavljanja i broju ocena. Nikad ne bi bile na prvoj, drugoj,pa ni na trećoj strani, što znači da bi imali sreće da im defka ima više od tri ocene.
ОндаК смањимо тај потребан број бодова и туримо да им дефке излазе као нове кад буду одобрене. Ха! х)
Ne bi, Reme, bilo bi manje definicija, a samim tim bi se više čitale. Ja npr. više nemam živaca čitati najnovije definicije, a kad bi ih bilo manje i kad bi prošle moderaciju, vjerovatno bih čitao.
mislio sam isto što i enemyofthefreeworld, da se stavljaju na prvu stranu kada se odobre, kao da su u tom trenutku pisane, sada problem je što se pored ovog odobravanja za postere, opet jako loši provlače...
Енеми, што волим тај твој смајли. х)
Да не буде спем, џабе предлажете сад било шта, чоек лепо рече да ће бити тотални обрт за пар недеља. Нешто овако слично предлагано је и раније, а Кајза је вероватно узео у обзир све предлоге.
ja sam danas uzeo malo da citam nove defke, i realno ima dobrih, pored toga sto ima govana. ali budite realni malo ljudi, cim ima toliko vise clanova/posjetilaca, mora da ima i vise losih definicija.
mislim da je ODLICNO rjesenje podjela pisanih radova na definicije i tekstove(eseje). sto se tice novih clanova, mozda bi ljepse bilo kad ih "iskusni" clanovi ne bi odma' napusavali i tjerali.
i ne kapiram sto kajzen ne uposli vise modova, ozbiljno. brus, javio, kosmopolita, pojma nemam sad, reme, smarko i takvi ljudi, mnogo bi se azurnije dovodio sajt u red...
ma da. Mada ja bih vratio ono staro dobro pravilo za odabrane defke i postere, a to su oni koji na kraju dana imaju najbolje ocene, ovako sve zavisi od ukusa moderatora...
Хихихихи... :црвени се: х)
Облакматори, проблем тих дефиниција дана је што на врх увек избијају аутори са највише пратилаца, капиш? :)
au pa jeste i to, to sam smetnuo. Treba onda vratiti staru Vuku, nema pratilaca i nema da moderatori biraju defke dana. Nego bato, ko kako napiše. Ako neko već hoće da te prati, pa može upamtiti ime... Sada jebiga ovi što su duže na sajtu već se znaju međusobno, a ovako dođe neko nov i prati 200 ljudi. E kurca. Idemo na trg, da se ukine to!
Болше би било да се уведу чинови/разине, па да онда од тога који си чин/разина имаш број макс. дефки енд постера.
pa da ja budem svinjar... al u tom slučaju nisu svi u ravnopravnom položaju, pa će se javiti feministkinje sa Vukajlije i možda neki tipovi koji podržavaju i gej lobi... a Sreten je već sebe prodeklamovao u cara...
ЧЕК, КАД СЕ БРЕ ПРОГЛАСИО ЗА ЦАРА!?
A svi se nešto bune kako ima gomila govana od defki, a da uzmeš od najjačih autora da im čitaš prve defke koje su pisali, dobio bi istog momenta prolivčinu. A da ne pričam šta bi bilo da uzmu da se čitaju prve defke od ispodprosečnih autora kojih ima u najvećem broju, a koji se najviše bune na neki kvalitet.
Svako ko dođe prvi put i nije upućen prvo počne da piše gluposti dok ne uđe u fazon malo, isto tako je bilo i pre 2 godine, samo što sad ima mnogo više članova, tako da jedino rešenje može da bude veći broj modova koji će da čisti sve to, eventualno da bude isto što i sa posterima i odobravanjem.
Al svi nekako zaborave svoja govna sa početka registracije...rodili se pametni pa sad prosipaju pamet.
sRETEN CAR BIVŠE jUGOSLAVIJE
Samo i ja da se utrpam i ponovim što je neko gore napisao, treba ukinuti praćenje.
Не слажем се. Треба пратити. Ограничити можда број особа које можеш да пратиш на шест.
lolo a što baš šest
Наравно да не треба укинути праћење. Оно ми омогућава да читам само квалитетне дефиниције кад хоћу. А кад имам времена читам и најновије. Мада и гледам да пратим ауторе који нису у потпуности афирмисани али имају потенцијала. Чисто да им помогнем неким коментаром или тако нешто.