3:45 ево га дисс тај, како му је скинуо флоу, иако је срање, умро сам. Хахахаахаххаахах!
I meni je bilo prekul kad sam prvi put čuo, iako sam tad obožavao Marčela :)
Bio je pre poseban klip, sad ne mogu nigde da nađem.
Inače baš sam rekao drugarici, pre par nedelja me je pustila nekako ta "ljubav?" prema Marčelu.
Mislim, i dalje ima predobre tekstove i pevam ih u sebi, ali nemam neku želju da ga pustim kad dođem kući ili na plejeru, kao pre...
Ма вероватно су обрисали Петре, пошто је ово био неки Бетл реп, тако нешто, а онда се народ попалио и мислио да га је стварно дисовао, па оно...
Вероватно си га се наситио, јебига :) Мене смарају ова његова последња 2 албума, некако ми њањаво, иако могу да их слушам.
Ма добар је он, луцидан скроз, не разумем ове који га претерано хејтују, уствари, и ја хејтујем неког коме завидим претерано, ал мислим да њега глупе клинке највише уздижу и уопште га не резонују како он жели. Ово му је кул интервју.
http://www.youtube.com/watch?v=DOigul94Tds&feature=colike Све сам навико ко он да млатарам овако рукама кад са неким дискутујем...
Na KUUURAC mi se popeo sa patetisanjem.
Bio je dobar momak ispočetka pa se prosro opasno, uglavnom kao i mnogi ostali izvođači na našoj sceni.
Ali i dalje je uzor osobama od 13-18 godina, zašto? Ko će ga znati.
Po meni je previše izlizan, nezanimljiv i predvidljiv.
Meni kada bi neko tako mlatarao rukama dok pricam sa njim, udario bih mu macolu i poslao ga po pljuge, davidof crni, ranije malboro lajt, pa davidof lajt a sada mi je to mnogo slabo pa davidof crni.
Pa sigurno da jeste Murinjo, nisam ja nigdje napisao suprotno.
Samo kažem da po meni on nije zaslužio toliku pažnju koliku dobija.
To je ono za temu precenjeno/potcenjeno.
Kao što si tamo pisao, narod preceni nešto, tako je i sa Marčelom.
I da, sigurno ga ne treba porediti sa Eminemom, nisu oni u istoj ligi.
Kao što reče moj dobar drug, glupo je diskutovati o tome ko je najbolji i da li je bolji neko od nekog..
citiram druga:
"glupo mi je kad neko kaže edo najbolji, frenkie najbolji, marčelo... jbg svako ima svoj stil i u tome je najbolji. kad mi se slušaju zajebancije, nigrutin mi je najbolji tad, kad mi se sluša napucano betlanje, pustim frenkija i tako to..."
Боро Дрљача је заслужио своју тему.
Мамааааа, они мене зезају :(
1. Edo Maajka
2. Frenkie
3. Marčelo
Neka random pozicija: Ajs nigrutin
V.I.P.
itd.
http://www.youtube.com/watch?v=DdVTlhosR8g
http://www.youtube.com/watch?v=6Q7fQdSooiw
3:45 ево га дисс тај, како му је скинуо флоу, иако је срање, умро сам. Хахахаахаххаахах!
Добар певач.
http://www.youtube.com/watch?v=oo-6pHAfGr8
лоло
Šta me jebete, ja otvorim Dača Dak temu, 4 posta, ovde 4 strane. Šta je s glavama?
I meni je bilo prekul kad sam prvi put čuo, iako sam tad obožavao Marčela :)
Bio je pre poseban klip, sad ne mogu nigde da nađem.
Inače baš sam rekao drugarici, pre par nedelja me je pustila nekako ta "ljubav?" prema Marčelu.
Mislim, i dalje ima predobre tekstove i pevam ih u sebi, ali nemam neku želju da ga pustim kad dođem kući ili na plejeru, kao pre...
Он сад пиша низ ветар ако ме разумеш.
Ма вероватно су обрисали Петре, пошто је ово био неки Бетл реп, тако нешто, а онда се народ попалио и мислио да га је стварно дисовао, па оно...
Вероватно си га се наситио, јебига :) Мене смарају ова његова последња 2 албума, некако ми њањаво, иако могу да их слушам.
Ма добар је он, луцидан скроз, не разумем ове који га претерано хејтују, уствари, и ја хејтујем неког коме завидим претерано, ал мислим да њега глупе клинке највише уздижу и уопште га не резонују како он жели. Ово му је кул интервју.
http://www.youtube.com/watch?v=DOigul94Tds&feature=colike
Све сам навико ко он да млатарам овако рукама кад са неким дискутујем...
Мватаваш вукама ко Мавчево. вовово
Добар интервју.
Na KUUURAC mi se popeo sa patetisanjem.
Bio je dobar momak ispočetka pa se prosro opasno, uglavnom kao i mnogi ostali izvođači na našoj sceni.
Ali i dalje je uzor osobama od 13-18 godina, zašto? Ko će ga znati.
Po meni je previše izlizan, nezanimljiv i predvidljiv.
Meni kada bi neko tako mlatarao rukama dok pricam sa njim, udario bih mu macolu i poslao ga po pljuge, davidof crni, ranije malboro lajt, pa davidof lajt a sada mi je to mnogo slabo pa davidof crni.
Па боље он брате Јорданка, него Стоја :)
Cuj velicinu poput Stoje uz koju mozes da se opijas i veselis ti poredis sa jednim kukavcem Marcelom :/
Pa sigurno da jeste Murinjo, nisam ja nigdje napisao suprotno.
Samo kažem da po meni on nije zaslužio toliku pažnju koliku dobija.
To je ono za temu precenjeno/potcenjeno.
Kao što si tamo pisao, narod preceni nešto, tako je i sa Marčelom.
I da, sigurno ga ne treba porediti sa Eminemom, nisu oni u istoj ligi.
Dobar igrač, solidno igra na svim pozicijama po levoj strani.
Била је нека дефиниција, не могу сад да је нађем (ваљда је нису обрисали кввници)... Углавном, овако некако је ишла:
Де фекто.
Kao što reče moj dobar drug, glupo je diskutovati o tome ko je najbolji i da li je bolji neko od nekog..
citiram druga:
"glupo mi je kad neko kaže edo najbolji, frenkie najbolji, marčelo... jbg svako ima svoj stil i u tome je najbolji. kad mi se slušaju zajebancije, nigrutin mi je najbolji tad, kad mi se sluša napucano betlanje, pustim frenkija i tako to..."
Делевра, али планирам да га избацим из А тима, ако настави да прави скандале са курвама. Класичан Бразилац.
Гузиш ти шта? Шеки Турковић је најбољи. Готово.