Prijava

https://www.mozzartsport.com/news/337364/sport:/title:lalatovic-iskljucen-u-konfliktu-sa-kosanovicem-pa-sa-publikom
Psiho Lalat strajks agen. Pretio klanjem i kleo se da će da ispriča sve o nameštanju utakmica dok je bio u Radničkom. On, Recko i Simo Krunić crna trojka srpskog fudbala među trenerima.

Recko nije trener recko je klasičan kriminalac

Pa jbg vodi se da je trener. Sramota ko vam reprezentuje grad brt.

Recko ne bi postigao ništa od ovoga da nije nameštao tekme po Nemačkoj, to radi i sad, i tamo i u Srbiji. Stavi 5 soma evra i zaradi novac i za sebe i za klub, jer grad neće pomoći. U Dinamu se bukvalno ne može znati ko je trener, ali se za sve ipak pita on.
A što se tiče Lalata, on je odavno skrenuo s puta...

Mladost pobedi PFK u prošlom kolu, a sada gubi na svom terenu od Napretka, braća Tončev lagano 0:2 za Radnik na gostovanju u Nišu, Partizan nikako da veže nekoliko sigurnih partija...

Jel igra ko od vas ovo govno od fifa ultimate team-a?

U Engleskoj, Škotskoj i Irskoj i zvanično zabranjeno da na treninzima deca mlađa od 12 godina udaraju loptu glavom. Razlozi su medicinski (rizik od demencije je neuporedivo veći kod fudbalera baš zbog igre glavom), ali šta to znači za fudbal, posebno "ostrvski"? Više lopte na zemlji, tehnička igra, manje igrača dominantnih u skoku...

Na utakmicama je za sad dozvoljeno, ali ide se u pravcu da se igra glavom zabrani i na mečevima, a i kod seniora.

Videće se efekat za desetak godina već u stilu igre, cenim.

razvijace se u smeru da bude sto atraktivniji jer ce tako donositi najvise para.jebe se tu nekom za zdravlje.kao sto se pricalo da ce biti 2 poluvremena po lapo sata sa zaustavljanjem vremena.nista od toga.utakmica je da raja "izgubi"sto vise vremena.
ukoliko zele da zastite zdravlje nekome,onda bi prvo trebali da ih manje forsiraju.u dansnje vreme se trenira mnogo vise nego pre 50,20... godina. i to se ne smanjuje,povecava se.

ХАХАХАХАХА

https://www.facebook.com/fk.napredak.krusevac/posts/10157804623651616

лалат им оставио семе лудила

Alvaro Rekoba je najpotcenjeniji fudbaler ikada.