Фудбал

1. Lepo Konte reko pre nego je otisao, ovaj tim cini gomila govana

2. а кад тотенкем ние бијо вагон гована имали су солидне генерације ал сума сумарум медиокритетан тим којег је подигло учешће у финалу ЛШ и што су енглези, да је Виљареал играо финале ЛШ то би се заборавило за једно поподне ал пошто су то енглези одма је упумпано милијарду у њи

3. Meni ona Vilokova asistencija spoljnom desnom za Isaka kod trećeg il četvrtog gola najbolji momenat utakmice

4. Poslednji put su bili gotiva pod Poketinom, tad im je stvarno malo failo i titulu da uzmu, posle toga raspad. Kejn ima 29 godina LOL, opusteno batke sacekaj jos 4,5 pa idi negde da osvojis neki trofej u karijeri.

Pisalo se o PESU vidim, vrv sam vec pisao ali da opet izjavim za dnevnik, ko igra eFootball SMS kida poz Kezman ima ortake u Konamiju sig

5. Svabe su taoci, slicno kao i mi.
    Okupirana teriotrija od 30ih na dalje

Pitaju se kao francuzi u francuskoj.

6. dobar dan na harija kjuela

7. dobar dan statuo sa uskrsnjih ostrva koja ronis suze

8. Posh Spice is a slapper,
    She wear's a big fat jewel,
    And when she's shagging Beckham,
    She thinks of Harry Kewell

9. марадо марадо до јаја што је наполи узео титулу топло ми око срца

10. Čim su stadionu dali ime po Maradoni, odmah pala titula.

11. Jel zvezda direkt u lš sl godine jel se i to desilo ili baronija

12. Teska blamaza u najavi

13. Desilo se i to, direkt plasman u LS zbilja, odista, stvarno :O

14. A u plejof će ide
    tsc jebeni
    groblje na aparatima

15. E al pazi ovo, klinac iz sela, bio kapiten zvezdinih klinaca (petlići, pioniri itd) otišao u TSC pre skoro dve godine. Pričao sam sa njim, kaže ozbiljni su ljudi tamo, ozbiljno se radi, ima sve to jako mnogo smisla. Taj klub a i Čukarički mislim nisu na državnoj sisi, zato je jako dobro da budu drugi i treći, da bi ljudi konačno shvatili kako privatne firme rade bolje od državnih. Da se razumemo, i zvezda bi se itekako mučila za to prvo mesto da su stvari normalne i poštene, al šta ćeš, ko da se oni pitaju da li će da uzmu titulu ili neće. Jebeš paću, jahali su i predugo za vreme Karadžića, Bjekovića i kompanije, treba malo i da se srozaju.

16. Madjari>privatnici>drzavni sektor

Ljudi shvatili al zvezda u lš direkt a komunistički klub

17. Ista spika u hrvackoj, osijek dobija najbolji stadion u hr jebeni viceprvaci i treci, madjari stoje iza projekta

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.