Фудбал

1. ћелси догодине у чемпјоншип

2. Alardajs u lidsu hahhahahh ajmo vratite me u 2006.

3. ало лиц ђе вам бијелса

4. Koliko je antiklimaktički Napoli osvojio sqdeto remijem protiv jebenog udinezea, baš su ga zakasali u poslednjih nekoliko utakmica dosta prosipanih bodova
    ali JEBEŠ TO NAPOLI PRVAK ITALIJE LMAOOOO ĐE VAM JAKI TIMOVI PIČKE ALO MATORI SPALETI ISPUŠENA LULA OBJASNIO NEKE STVARI

5. требао им 1 бод до краја сезоне да оавоје боле их курац да се цимају после испадања у лш

6. а спалети испушена лула батица био без посла 2 године и дошо узео титулу видећемо шта ће бити са наполијем у прелазном року и како ће играти сл сезоне

7. Хоџсон и Биг Сем су се вратили, Марк Хјуз и Мојс су ту, фале Пјулис, Реднап и Брус да употпуне Премијер лигу....

8. хари реднап у тотекем под хитно

9. Nila Vornok je u Hadersfildu. Izgleda da je ovim matorim trenerima jako dosadno u penziji pa prihvataju ono što se ponudi.

10. Gde je i šta radi Martin Onil

11. Arsenal sad resio da krene da pobedjuje, govna.

12. Ume ovaj Odegard sa distance nema šta
    Namerno sam napisao Odegard, ne mogu da se pomirim s tim da se čita EdEgOr

13. Ne bih reko Edegor da me jebes sad

14. па нисмо ми коментатори јбг
    оћел њука показати карактер и разбити потенцијалног шампиона

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.