Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
0 шутева 0 покушаја за реал
ако сити прође имају најотворенији пут ка титули икад против мртвог интера или још мртвијег милана
браво реале
Vinisijus dingospow
Slabo neko poluvreme s obzirom na gabarite klubova, možda padne još jedan gol i to je to kapiram
Nego ste videli izraelku sad na eurosongu prepička
мора реал да да још један и да прими нула ако оће шансу у енглеској
каква евровизија есте болесни ај дај слику бар мсм ко то гледа
morao si da malerišeš jebem te
Noa Kirel guglaj dobro piche
https://vukajlija.com/forum/teme/36932-fudbal?strana=202#post_4160408
Žena prati na laptopu eurosong ja zauzeo tv jbg ipak sam polualfa
јбг стокере ја не знам никога ко то гледа зато кажем
ноа расна је
а реал је најебо у енгланд
kakav li je njen stav o palestini pitam se
Par real i mil int u isto vreme
Prednost dajem basketu, ionako ne igra mummy Ibrahimovic
Šta će Izrael na evroviziji?
2001 годиште хахаха па ова рођена у предвечерје рушења близнакиња
Ne znam al oboje mrzimo šiptare i hrvate
Sta ce evrovizija u lpoolu
Ocel proci ovaj nas Nino 21 veka u finale
ако се то говно сатанистичко одржава у украјини нека путин одвали један кинжал да их све разнесе
Brt prošle godine učestvovali ameri i ispijači foster piva čini mi se, čuj šta će izrael na evrosongu
Ajde manite se usli smo u finale, pesma je mirisala na kvalitet
Inace luke bi bio super narodnjak zabavnjak al trendovi su sad takvi, a nemos protiv sveta
Ubice ih siti u mancesteru
Sta je mislio real da ode sa 1:0 i kao to je to laganitza cemo mi to u mancesteru haha pa primice tri komada klosari