0 шутева 0 покушаја за реал ако сити прође имају најотворенији пут ка титули икад против мртвог интера или још мртвијег милана
браво реале
Vinisijus dingospow
Slabo neko poluvreme s obzirom na gabarite klubova, možda padne još jedan gol i to je to kapiram
Nego ste videli izraelku sad na eurosongu prepička
мора реал да да још један и да прими нула ако оће шансу у енглеској каква евровизија есте болесни ај дај слику бар мсм ко то гледа
morao si da malerišeš jebem te
Noa Kirel guglaj dobro piche
https://vukajlija.com/forum/teme/36932-fudbal?strana=202#post_4160408 Žena prati na laptopu eurosong ja zauzeo tv jbg ipak sam polualfa
јбг стокере ја не знам никога ко то гледа зато кажем ноа расна је а реал је најебо у енгланд
kakav li je njen stav o palestini pitam se
Par real i mil int u isto vreme
Prednost dajem basketu, ionako ne igra mummy Ibrahimovic
Šta će Izrael na evroviziji?
2001 годиште хахаха па ова рођена у предвечерје рушења близнакиња
Ne znam al oboje mrzimo šiptare i hrvate
Sta ce evrovizija u lpoolu
Ocel proci ovaj nas Nino 21 veka u finale
ако се то говно сатанистичко одржава у украјини нека путин одвали један кинжал да их све разнесе
Brt prošle godine učestvovali ameri i ispijači foster piva čini mi se, čuj šta će izrael na evrosongu
Ajde manite se usli smo u finale, pesma je mirisala na kvalitet
Inace luke bi bio super narodnjak zabavnjak al trendovi su sad takvi, a nemos protiv sveta
Ubice ih siti u mancesteru
Sta je mislio real da ode sa 1:0 i kao to je to laganitza cemo mi to u mancesteru haha pa primice tri komada klosari
U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti
Mokoš · 11. Maj 2011.
0 шутева 0 покушаја за реал
ако сити прође имају најотворенији пут ка титули икад против мртвог интера или још мртвијег милана
браво реале
Vinisijus dingospow
Slabo neko poluvreme s obzirom na gabarite klubova, možda padne još jedan gol i to je to kapiram
Nego ste videli izraelku sad na eurosongu prepička
мора реал да да још један и да прими нула ако оће шансу у енглеској
каква евровизија есте болесни ај дај слику бар мсм ко то гледа
morao si da malerišeš jebem te
Noa Kirel guglaj dobro piche
https://vukajlija.com/forum/teme/36932-fudbal?strana=202#post_4160408
Žena prati na laptopu eurosong ja zauzeo tv jbg ipak sam polualfa
јбг стокере ја не знам никога ко то гледа зато кажем
ноа расна је
а реал је најебо у енгланд
kakav li je njen stav o palestini pitam se
Par real i mil int u isto vreme
Prednost dajem basketu, ionako ne igra mummy Ibrahimovic
Šta će Izrael na evroviziji?
2001 годиште хахаха па ова рођена у предвечерје рушења близнакиња
Ne znam al oboje mrzimo šiptare i hrvate
Sta ce evrovizija u lpoolu
Ocel proci ovaj nas Nino 21 veka u finale
ако се то говно сатанистичко одржава у украјини нека путин одвали један кинжал да их све разнесе
Brt prošle godine učestvovali ameri i ispijači foster piva čini mi se, čuj šta će izrael na evrosongu
Ajde manite se usli smo u finale, pesma je mirisala na kvalitet
Inace luke bi bio super narodnjak zabavnjak al trendovi su sad takvi, a nemos protiv sveta
Ubice ih siti u mancesteru
Sta je mislio real da ode sa 1:0 i kao to je to laganitza cemo mi to u mancesteru haha pa primice tri komada klosari