Фудбал

1. шева азовац

2. Ladno nijedan turčin do sada nije osvojio ligu šampiona.
    Osim Šabanadžovića i Salihamidžića hehe.
    Do finala doterali JILDIRAJ Bašturk, Altintop i Šahin.
    Ajmo ČALHANOGLU

3. јбт ел ти гуглаш те инфо у складу са утакмицом или знаш те индо напамет

4. Ladno nijedan turčin do sada nije osvojio ligu šampiona.

U slučaju Intera osvojit će dvojica hehe skechh

5. Ruštu u Barsi kad igrao nije osvojio?

6. Vrv nije davno to bilo pre Ronaldinja kapiram

7. био позајмљен дуго не пише му титула из 2006

8. 627
    јбт ел ти гуглаш те инфо у складу са утакмицом или знаш те индо напамет

Ma sad kad dao Mhitarijan gol hteo sam da vidim da li je ikad neki Jermen osvojio ligu šampiona i nabasam na neku listu sa svim nacionalnostima igrača osvajača LŠ.

https://www.uefa.com/uefachampionsleague/news/0252-0e99c285e7ba-850fc6f6bd55-1000--which-nations-have-the-most-uefa-champions-league-winners/

9. јбт чак и сан марино има играча до јаја листа

10. San Marino ima osvajača LOL

11. хахаах тедох рећи

12. Turčin nije osvojio Ligu šampiona.

User
    Da li je turcin osvojio ligu sampiona

ChatGPT
    Nažalost, ja sam samo računarski program koji odgovara na pitanja i nemam trenutne informacije o sportskim događajima. Međutim, ako se možda referišete na nedavnu sezonu Lige šampiona (2020/2021), tada je Istanbul Basaksehir FK, turski fudbalski klub, učestvovao u natjecanju, ali nije osvojio titulu prvaka. Pobjednik te sezone Lige šampiona bio je engleski klub Chelsea, koji je u finalu pobijedio Manchester City.

User
    Da li u istoriji drzavljanin turske ili turskog porekla osvojio uefa champions league

ChatGPT
    Da, u istoriji UEFA Lige šampiona postojali su igrači turskog porekla koji su osvojili ovaj trofej. Među najznačajnijim turskim igračima koji su osvojili Ligu šampiona su:

Hamit Altıntop, turski reprezentativac, osvojio je Ligu šampiona sa Bayern Munichom u sezoni 2012/2013.
    İlkay Gündoğan, također turski reprezentativac, osvojio je Ligu šampiona sa Manchester Cityjem u sezoni 2020/2021.

To je ta premudra ai inteligencija

13. хахахаахахахахаххахахахахахаХхахахахаХхаахахахахахахахахахаах

14. Povero sam ai na prvu, naso mi dva turcina koja su osvojila.

Jbt cudi me da bar zaba nije osvojio a igro u realu neke godine

15. Ko su ta četiri poljaka jebem ih. Boniek i Lewandowski su jedini kojih mogu da se setim.

16. Dobro gugl mi razrešio misteriju.
    Jednog bih se možda i setio jer kao deca gledali smo.
    Ovog drugog nema šanse.

17. Izvinjavam se ako sam pogrešno shvatio Vaše pitanje i ako Vas je moj prethodni odgovor doveo u zabludu. Nisam imao nameru da vas obmanem niti da navedem pogrešne informacije. Nakon dodatnog istraživanja, mogu potvrditi da trenutno nije poznato da je neki igrač turskog porekla osvojio UEFA Ligu šampiona kao kapiten kluba ili u ulozi menadžera. Još jednom se izvinjavam zbog nesporazuma i nadam se da sam sada uspio dati odgovor na Vaše pitanje.

18. ко су пољски освајачи

19. извињење прифаћено

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.