U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
шева азовац
Ladno nijedan turčin do sada nije osvojio ligu šampiona.
Osim Šabanadžovića i Salihamidžića hehe.
Do finala doterali JILDIRAJ Bašturk, Altintop i Šahin.
Ajmo ČALHANOGLU
јбт ел ти гуглаш те инфо у складу са утакмицом или знаш те индо напамет
U slučaju Intera osvojit će dvojica hehe skechh
Ruštu u Barsi kad igrao nije osvojio?
Vrv nije davno to bilo pre Ronaldinja kapiram
био позајмљен дуго не пише му титула из 2006
јбт ел ти гуглаш те инфо у складу са утакмицом или знаш те индо напамет
Ma sad kad dao Mhitarijan gol hteo sam da vidim da li je ikad neki Jermen osvojio ligu šampiona i nabasam na neku listu sa svim nacionalnostima igrača osvajača LŠ.
https://www.uefa.com/uefachampionsleague/news/0252-0e99c285e7ba-850fc6f6bd55-1000--which-nations-have-the-most-uefa-champions-league-winners/
јбт чак и сан марино има играча до јаја листа
San Marino ima osvajača LOL
https://en.wikipedia.org/wiki/Hamit_Alt%C4%B1ntop#Honours
runner up 2009-10 jbg
хахаах тедох рећи
User
Da li je turcin osvojio ligu sampiona
ChatGPT
Nažalost, ja sam samo računarski program koji odgovara na pitanja i nemam trenutne informacije o sportskim događajima. Međutim, ako se možda referišete na nedavnu sezonu Lige šampiona (2020/2021), tada je Istanbul Basaksehir FK, turski fudbalski klub, učestvovao u natjecanju, ali nije osvojio titulu prvaka. Pobjednik te sezone Lige šampiona bio je engleski klub Chelsea, koji je u finalu pobijedio Manchester City.
User
Da li u istoriji drzavljanin turske ili turskog porekla osvojio uefa champions league
ChatGPT
Da, u istoriji UEFA Lige šampiona postojali su igrači turskog porekla koji su osvojili ovaj trofej. Među najznačajnijim turskim igračima koji su osvojili Ligu šampiona su:
Hamit Altıntop, turski reprezentativac, osvojio je Ligu šampiona sa Bayern Munichom u sezoni 2012/2013.
İlkay Gündoğan, također turski reprezentativac, osvojio je Ligu šampiona sa Manchester Cityjem u sezoni 2020/2021.
To je ta premudra ai inteligencija
хахахаахахахахаххахахахахахаХхахахахаХхаахахахахахахахахахаах
Povero sam ai na prvu, naso mi dva turcina koja su osvojila.
Jbt cudi me da bar zaba nije osvojio a igro u realu neke godine
Ko su ta četiri poljaka jebem ih. Boniek i Lewandowski su jedini kojih mogu da se setim.
Dobro gugl mi razrešio misteriju.
Jednog bih se možda i setio jer kao deca gledali smo.
Ovog drugog nema šanse.
ко су пољски освајачи
извињење прифаћено