ChatGPT
Lorik Ermal Kastrati je bivši albanski fudbaler koji je najpoznatiji po tome što je bio deo Crvene zvezde koja je osvojila UEFA Ligu šampiona u sezoni 1990/91. Kastrati je igrao na poziciji napadača i bio je važan igrač u tom timu.
Pored osvajanja Lige šampiona, Kastrati je tokom svoje karijere osvojio i nekoliko drugih trofeja. Kao igrač Crvene zvezde, osvojio je i tri jugoslovenske prvenstvene titule (1989, 1990, 1991) i jedan Kup Jugoslavije (1990). Nakon toga je igrao u inostranstvu, uključujući i klubove poput Galatasarayja, Sportinga i Werder Bremena.
Kastrati je takođe bio važan igrač u albanskoj reprezentaciji, za koju je igrao od 1984. do 1992. godine. Ukupno je odigrao 48 utakmica za Albaniju i postigao 11 golova.
ЛОРИК ЦАНА ОСВАЈАЧ ЛШ СА МАРСЕЈОМ ХАХАХААХХХХХХХХХХАХАХАХАХХАХХАХ
Kastrati crvena zvezda 1991 ahahhahahahahaha
gahahahaaha кое тај бре кастрати хвала шнокљо и скауз на одг
hahhahahhahahhahah chatgpt se očepio ko lajsna
a kako ovako malo igraca iz srbije kad zvezda osvojila sama KS?
хахххаххх кастрати није ни постојао коликл видим а ако јесте веча је мистерија од хитлерове смрти
пази херта освајач лш хахххххаахаха
Pa računaju im prave nacionalnosti nakon raspada sfrj. Dejo milogorac Prosinečki ujka itd itd.
svejedno al samo 9, sa rezervama i svim + ovi svi posle. nema sanse
па да могуће скроз
Kastrati bio top player al igro zadnjeg veznog pa masa zaboravila. Bio motor radilica
Tu si od chetnika imao tipa Stojanovića, Sinišu, Jugovića, Binića, Stošića i to je sve što se ja mogu setim, verovatno bio još neki grejač klupe.
9 srbija, 9 hrvatska, 2 makedonci. to samo zvezdin tim popunjava bukvalno ako racunaju ezerve ko sto racunaju
verovatno ne racunaju kup sampiona
ма рачунају бониек платини су куп шампиона узели
verovatno od neke '95 racunaju sve do juniorskog tima prijavljene za LS, a pre toga prvi tim samo sto igrao u finalu ko ga jebe.
A od tada ja mislim da nijedan novi naš nije osvojio osim Vidića i Baneta.
mijatovic
ChatGPT
Lorik Ermal Kastrati je bivši albanski fudbaler koji je najpoznatiji po tome što je bio deo Crvene zvezde koja je osvojila UEFA Ligu šampiona u sezoni 1990/91. Kastrati je igrao na poziciji napadača i bio je važan igrač u tom timu.
Pored osvajanja Lige šampiona, Kastrati je tokom svoje karijere osvojio i nekoliko drugih trofeja. Kao igrač Crvene zvezde, osvojio je i tri jugoslovenske prvenstvene titule (1989, 1990, 1991) i jedan Kup Jugoslavije (1990). Nakon toga je igrao u inostranstvu, uključujući i klubove poput Galatasarayja, Sportinga i Werder Bremena.
Kastrati je takođe bio važan igrač u albanskoj reprezentaciji, za koju je igrao od 1984. do 1992. godine. Ukupno je odigrao 48 utakmica za Albaniju i postigao 11 golova.
станковић 2010 ако се не варам играо је тад
Imao sam jednu malu albanku dok sam studirao, prezivala se kastrati top riba bila