Bez muda naravno mada ajde mlad je
Jok West Hemu daj gol kad dođe Real kurac
Zaključao ga random crnac šta bi radio da ispred njega stane Ramos ili Pujol
A dobro šta da radimo, ostaje nam Inter da u njega položimo nade. Bila bi to bajka zaista, totalni autsajder, izbacili Barsu, večitog gradskog rivala, i arapski projekat u finalu kom su davali 95% šansi. Bilo bi to skroz u redu.
I Džeko da zakopa bivši klub lol, to bi bilo najbolje od svega. Suviše je Inzagi iskusan i velik stručnjak da bi gubio finale LŠ on nekih tamo plaćenika predvodjenih Frodiolom.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Scouser
https://pbs.twimg.com/media/FwWt_E3WwAE6pJe?format=jpg&name=900x900
Alice Coxxx
Smoklja i zene...sve zna o njima
ovako citiran post malo asocira na threesome
Hahaha
Shmole trisome lolo
Celava prevara se izgrbavio.
Bar znam za koga u finalu navijati.
Jedan jak katanadjo produzeci penali
свакако ћу навијати за интер у финалу
Suvise je anchelxaxaxa ajde makse
Ovo je vrv kraj za ancelotija.
I zajebo se perez sto je plavokosom poniju dao ugovor, presedece na klupi sledecu sezonu umesto da je uzeo pare.
I ja za inter u finalu jbg lokalpatriotski
паца интер амала
Ali znamo svi valjda vec sada da city dize
P O K A L
O
K
A
L
Nisam ja kriv, viš da je prodo Anćeloti treba im love za ribilding
Suvise si smorio
Haland klasična bekčina
Bez muda naravno mada ajde mlad je
Jok West Hemu daj gol kad dođe Real kurac
Zaključao ga random crnac šta bi radio da ispred njega stane Ramos ili Pujol
Samo De Brujne zaslužuje poštovanje u ovom timu gde su 50 posto navijača kinezi jebote haha
osvetili su pacu!
A dobro šta da radimo, ostaje nam Inter da u njega položimo nade. Bila bi to bajka zaista, totalni autsajder, izbacili Barsu, večitog gradskog rivala, i arapski projekat u finalu kom su davali 95% šansi. Bilo bi to skroz u redu.
I Džeko da zakopa bivši klub lol, to bi bilo najbolje od svega. Suviše je Inzagi iskusan i velik stručnjak da bi gubio finale LŠ on nekih tamo plaćenika predvodjenih Frodiolom.
кад је финале