Sećam se dete malo kad sam bio, ćale gleda fudbal, ko juče bilo sećam se...I kaže komentator - a sada u igru ulazi Frančesko Toti, veliki talenat, obratite pažnju na ovo ime...I ja zapamtim - Toti. Lako se pamtilo doduše. Nije baš da sam tad zavoleo fudbal, sećam se zvezda kad je uzela ono u Bariju...Ali od tog trenutka krećem da volim fudbal stvarno, i krećem da navijam za Romu. One godine kad su uzeli skudeto imao sreće da gledam skoro sve utakmice, radovao sam se bio ko malo dete. Sad to nije to naravno, a i Sevilja mi simpatična, al opet, voleo bih Roma da uzme, makar i na penale.
Bila je i ona sad skoro kad je Lacio vijao skudeto, ali nisu uzeli.
Svaki vknd dva ili tri derbija
Da bre desetak klubova igralo stvarno dobar fudbal, čak i Kjevo uzimao bodove velikanima, Dario Hubner, Birof, Fjore...Gomila tih nekih napadača zanimljivih igrala, Kieza...Pucalo bre.
U sto dvaes drugom minutu izmene na obe strane, ulaze Dmitrović i Svilar, kreće penal serija, odbrane po deset penala obojica, Dmitrović šutira pogađa prečku mlađani Swilar panjenkom rešava Matić slavi Murinjo skida majcu utrčava grli Svilara seviljski cigani uplakani odlaze
A da, El Šaravi fali lol
Sećam se dete malo kad sam bio, ćale gleda fudbal, ko juče bilo sećam se...I kaže komentator - a sada u igru ulazi Frančesko Toti, veliki talenat, obratite pažnju na ovo ime...I ja zapamtim - Toti. Lako se pamtilo doduše. Nije baš da sam tad zavoleo fudbal, sećam se zvezda kad je uzela ono u Bariju...Ali od tog trenutka krećem da volim fudbal stvarno, i krećem da navijam za Romu. One godine kad su uzeli skudeto imao sreće da gledam skoro sve utakmice, radovao sam se bio ko malo dete. Sad to nije to naravno, a i Sevilja mi simpatična, al opet, voleo bih Roma da uzme, makar i na penale.
Najvise je bila lozana na kalco jer je imala pola lige de ne znas koji je tim bio atraktivniji. Svaki vknd dva ili tri derbija
Premijer liga tad izgledala kao neka ragbi novozelendska liga
E moj Melky, Toti debitivao ‘93, ja tad ni u mudima nisam bio a vidi me sad, ravnopravan sagovornik s tobom, starom kajlom ehh rastu deca
Feeling proud.
Vraća se italijanska mnogo je zanimljiva bila ova sezona sad, pun kurac kvalitetnih timova i igrača
Bila je i ona sad skoro kad je Lacio vijao skudeto, ali nisu uzeli.
Da bre desetak klubova igralo stvarno dobar fudbal, čak i Kjevo uzimao bodove velikanima, Dario Hubner, Birof, Fjore...Gomila tih nekih napadača zanimljivih igrala, Kieza...Pucalo bre.
Eee kace igrala sporcka prognoza
Saće to Il Faraone da reši
Ala su svi preistetovirani odvratno
Seljacija tetovirana
Al matic spomenik murinju da napravi u dvoristu za zivota, sobu sa njegovom ikonom kao svetiste
Ne znam da je ijednog fudbalera vukao za sobom kao matica jbt kakvo poverenje
U sto dvaes drugom minutu izmene na obe strane, ulaze Dmitrović i Svilar, kreće penal serija, odbrane po deset penala obojica, Dmitrović šutira pogađa prečku mlađani Swilar panjenkom rešava Matić slavi Murinjo skida majcu utrčava grli Svilara seviljski cigani uplakani odlaze
dushan swilar > mile swilar
Ratko Svilar > oboica
Ovi još 3 produžetka da odigraju neće padne go nikad
Murinjo parkira autobus sns
i to kurtijev autobus
Ja prezadovoljan utakmicom, fudbal ni najmanje lep, ali borben ono baš, sve vreme na ivici noža nekako, baš napeto. Dobro finale.
Ako dodje do penala, trajaće tri sata utakmica bukvalno lol
Orban u publici madjari nisu podrzali ukrajinu
UEFAORBANOLA
Bačka Orbanola
Tek sad skontao da je ROMA unazad AMOR lol