Сад случајно сазнах да је силвињо што игро у барси арсеналу и мало у ситију тренира мртав ладан албанију и да му је помоћник забалета какав фудбал менаџер насумичан тренутак
Al bukv treba reci rspct komsije voleli bi da smo 2 procenta kao vi, da imamo sportske srece muda a ne da smo glupi lozaci koji uvek ispuse a prethodno se naloze kao da smo bogovi svemira
Čak CRO<SRB jer Jugoslavija ima osvojeno zlato sa olimpijskih igara 1960, a kao što svi znamo Srbija je po svim zakonima i pravilima jedini naslednik svih titula jugoslavije ikada u svemu itd itd
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Руди гарсија наполи
Сад случајно сазнах да је силвињо што игро у барси арсеналу и мало у ситију тренира мртав ладан албанију и да му је помоћник забалета какав фудбал менаџер насумичан тренутак
hahhahah
njega jedan moj disleksični drugar iz osnovne uvek kad smo igrali pes čitao
С И Л В И Х О
хахахахахааха
https://vukajlija.rs/forum/teme/36932-fudbal?strana=235#post_4166611
LOL
O
L
morao sam da idem da proverim i odista za albaniju stoji
Sylvinho
Odista
Penali
Munem
Vuzi smoklja i stakler mogu da odahnu
Staro pravilo penal serije ko se penala laca od penala i strada
Jedino dobro za hrvate sto su pukli je sto bi bilo prelozavanje kako su kurac palac
Ovako ce da se loze kako su drugi kako su vrhu kako su veliko mudo
Ok smo i stalker ce lakse da spavaju al bice i dalje trzavica
Al bukv treba reci rspct komsije voleli bi da smo 2 procenta kao vi, da imamo sportske srece muda a ne da smo glupi lozaci koji uvek ispuse a prethodno se naloze kao da smo bogovi svemira
Al ajd objasni ti to avg srb navijacu smoklja lvl
Pa ja to znam i uvek i govorim, ako je neko ovde avg noob fudbalski ignoramus to ste onda samo vi gospodine
Ne dajte da nas hrvati zavade, bratjo
Po osvojenim titulama CRO=SRB
Pametnom dosta
Čak CRO<SRB jer Jugoslavija ima osvojeno zlato sa olimpijskih igara 1960, a kao što svi znamo Srbija je po svim zakonima i pravilima jedini naslednik svih titula jugoslavije ikada u svemu itd itd
Bogovi fudbala su odlucili da se srebrna i zlatna odlicja ne broje
Pardon bronzana
piše titule
pametnom dosta
Posebno im treba oduzeti bronze za treca mesta, ionako nebitne utakmice jelije
Čak i po tim poremećenim aršinima ustaških dikrajdera
ujke imaju: jedno srebro i dve bronze sa sveckih, jedno srebro iz lige nacija (sranje nebitno)
jugoslavija ima: jedno zlato tri srebra i jednu bronzu sa olimpijade i dva srebra sa evropskih