Фудбал

1. Руди гарсија наполи

2. Сад случајно сазнах да је силвињо што игро у барси арсеналу и мало у ситију тренира мртав ладан албанију и да му је помоћник забалета какав фудбал менаџер насумичан тренутак

3. hahhahah

njega jedan moj disleksični drugar iz osnovne uvek kad smo igrali pes čitao

С И Л В И Х О

4. хахахахахааха

5. https://vukajlija.rs/forum/teme/36932-fudbal?strana=235#post_4166611

LOL
    O
    L

morao sam da idem da proverim i odista za albaniju stoji

COACHES
    Sylvinho

6. Vuzi smoklja i stakler mogu da odahnu

7. Staro pravilo penal serije ko se penala laca od penala i strada

8. Jedino dobro za hrvate sto su pukli je sto bi bilo prelozavanje kako su kurac palac

Ovako ce da se loze kako su drugi kako su vrhu kako su veliko mudo

Ok smo i stalker ce lakse da spavaju al bice i dalje trzavica

9. Al bukv treba reci rspct komsije voleli bi da smo 2 procenta kao vi, da imamo sportske srece muda a ne da smo glupi lozaci koji uvek ispuse a prethodno se naloze kao da smo bogovi svemira

Al ajd objasni ti to avg srb navijacu smoklja lvl

10. Pa ja to znam i uvek i govorim, ako je neko ovde avg noob fudbalski ignoramus to ste onda samo vi gospodine

11. Ne dajte da nas hrvati zavade, bratjo

12. Po osvojenim titulama CRO=SRB
    Pametnom dosta

13. Čak CRO<SRB jer Jugoslavija ima osvojeno zlato sa olimpijskih igara 1960, a kao što svi znamo Srbija je po svim zakonima i pravilima jedini naslednik svih titula jugoslavije ikada u svemu itd itd

14. Bogovi fudbala su odlucili da se srebrna i zlatna odlicja ne broje

Pardon bronzana

15. piše titule

pametnom dosta

16. Posebno im treba oduzeti bronze za treca mesta, ionako nebitne utakmice jelije

17. Čak i po tim poremećenim aršinima ustaških dikrajdera

ujke imaju: jedno srebro i dve bronze sa sveckih, jedno srebro iz lige nacija (sranje nebitno)

jugoslavija ima: jedno zlato tri srebra i jednu bronzu sa olimpijade i dva srebra sa evropskih

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.