Фудбал

1. a kao što svi znamo Srbija je po svim zakonima i pravilima jedini naslednik svih titula jugoslavije ikada u svemu itd itd

Srbi - hotuli tudjih uspeha

https://memetemplate.in/uploads/1638303501.jpeg

2. Pa kad su se odvojili majmuni, danas bi imali vise medalja a srbije ne bi bilo

3. https://i.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/034/981/cover5.jpg

:kako srbi spavaju znajuci da su hotulisali zajednicke uspehe kao svoje:

4. Imam neki osecaj da kad bi smoklja sedeo sa random croatarom da bi mu pola sata pricao i hvalio ga kao da je taj lik uzeo druga i treca mesta

5. Ljudi znam da je teska teza, al moramo se sloziti da su komsije bolji u nogometu. Cak imaju i najboljeg igraca sveta sto mi nikad nismo imali. Imaju i bolje ribe na tribinama, dizajn dresova im je lepsi bez obzira na hejt prema kockicama.

Jednostavno bolji su u svim segmentima

6. Zamisli situaciju u kojoj je jedan srpski fudbaler, tipa Tadić ili Vidić, osvojio 5 LŠ i to 3 zaredom, igrajući prvu postavu sve vreme. Pa terali bismo ove matematičare srednjoškolce da idu na svetska prvenstva u njihovim dresovima.

7. Brt meni i dalje nelagoda neka kad vidim šahovnicu makar i na onim kapicama za vaterpolo

Ne mislim sad na neku sporsku superiornost kompleks pičke materine mož ga duvaju tu

8. Doduše neku prijatnu nelagodu tamo dole osetim kad vidim onu Knoll u dresu

9. ladno sam u stalkerovom postu umesto moz procitao noz

#hrvati#sahovnica

10. Knoll bez fotošopa prilično prosečna. Daleko od toga da nebijebo, ali zašto laže ovaj napaćeni narod?

11. umesto moz procitao noz

Toti žemka brt

12. to su te traume
    "mladi srpski fudbaler pocetnik.."

hrvati budu kao OPET NEKI CETNIK

13. Knoll bez fotošopa prilično prosečna.

ivana knoll bez sminke bukv imam 0 rezultata ivane knol bez sminke ali medju rezultatima imam ovo

https://sprdacine.com/wp-content/uploads/2022/12/Picsart_22-12-12_14-08-33-490-768x768.jpg

14. meni i dalje nelagoda neka kad vidim šahovnicu makar i na onim kapicama za vaterpolo

Aha. Al onda opet zamisli šta o nama misle tamo po Bosni kad vide da je ovde žvala precednik a šešelj gostuje po televiziji.

15. Istina ovo što melk kaže, svi se grozimo tuđih obilježja ovdje u regionu jbg ratovali smo.

16. Jel ti Pliduu imaš kao neku averziju prema srpskoj trobojci odnosno prema belom dvoglavom orlu?
    Al manje prema šahovnici pretpostavljam, u rangu ti je sa crnom albanskom prepelicom kapiram ono, de me boli kurac za njih, neutralan si recimo jel?
    Meni npr bosanska obeležja na dresovima ne smetaju ozb iako smo se solidno klali lol

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.